- Poruka
- 3.568
ne, nego ti imas plavu kapu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Daleka buducnost..
Steffan:Slazem se sa Etotako, smrdeli su pre za medelju..usrani, zubi kvarni, zadah, smrad, ocaj... a da ne pricam koliko su prosecno ziveli.. i koliko su primitivni i zatucani bili... neka hvala, u proslosti me nista ne privlaci.. stvarno mi je zao sto nisam rodjen negde u buducnosti, recimo nakon otkrica drugih rasa i putovanja kroz svemir... ***** vas uskogrude, svi smo bre zatocenici ove smrdljive planete... smrdljive zbog ljudi, inace je lepa i sarenolika... :wink: ja zelim mnogo vise od toga da vidim i dozivim.. mislim svemir je beskonacan, ko zna cega sve ima u nasoj galaksiji.. e da mi je da znam "barem" 1% od onogo sto ljudski rod ne zna.. :wink:
Suzy:vidis..he, he....privlace nas, opet, iste stvari...
ja sam samo realna i po naucnim statistikama...Zemlji i zivotu na njoj se ne pise dobro..dok god se ne ukinu motori na benzin i dizel...i do god lete avioni...ali oni -gore- cute..jer od toga imaju zaradu....i neka svi pocrkamo....eto...
inace da...zanima me ...ima li ziviota...tamo negde...jer ako u nasem solarnom sistemu ima...mora da ima jos u nekom...ali taj neko ko je sve ovo stvarao...i nije predvideo da se -posecujemo-.....jer ljudi su gramzivi...borili bi se i tu oko teritorija....
i da zanima me i zasto je zivot konacan....ako je sve beskonacno???...mislim znaci na taj svemir, vreme....zasto ne postoje -popravke- kao na kolima....
sta se desava sa -dusom-...?
da li je to odvojena pojava od fizickog...tj. tela...?
tako...
ali da li mi mozemo da dodjemo do tih odgovora?
dopao bi ti se Steffy film Ostrvo....ako nisi gledao...desava se 2050-te....obavezno gledaj...;-)
iluzionista:Sve u svemu:
LJUDI, SPASAVAJTE SE!!! KRAJ JE BLIZU!!
Steffan:Da... nazalost ko zna jos koliko hiljada godina ce biti potrebno ljudima da razumeju neke stvari.. i pored toga sto bih voleo da stupimo u kontakt sa drugom rasom, mislim da to bas ne bi bila najbolja stvar u ovom trenutku.. missim, kada bi nas videli ovakve kakvi smo garantovano bi nas sa velikim zadovoljstvom potamanili..
Pa nesto me bas i ne privlaci taj film.. deluje mi glupo i komercijalno.. izgleda da ne moze vise da se napravi film a da u njemu nesto ne ekslodira ili ne odleti u vazduh..ako volis dobar SF citaj recimo Asimova.. :wink:
etotako:mogu ja da zamislim, ali necu da menjam ovo za ono
jer sam izrasla u ovo po sopstvenom izboru, nista od ovog ne bi bilo moguce u drugim uslovima... al ste bre ograniceno mastoviti, moja masta je toliko mocna da mogu da zamislim i svoj prosecn dan u tim drugim vremenima i mestima
Suzy:razmislicu....do sutra.....i...dobar je film...nemoj da mi se tu femkas...;-)...(sem te ekspl. zato sto je takao 1 dugme, bla, bla...sto jes, jes....;-)..)
Suzy:razmislicu....do sutra.....i...dobar je film...nemoj da mi se tu femkas...;-)...(sem te ekspl. zato sto je takao 1 dugme, bla, bla...sto jes, jes....;-)..)
etotako:samo... ima jedan problem Suzy,... koliko god te haljine bile lepe, nisu previse ciste, ... a tada nije bilo ni wc solja... ni tuseva...
danasnje haljine nude mnogo vecu raznovrsnost i komociju, jedino sto ima vise vestackih materijala... zato sto ih onomad nije bilo
ma proslost *****!
Mi cemo zajedno u trope0077:Neko tropso ostrvo..nije bitno kada
Pa rekao je daleka budućnost, a ne bliska.Suzy:ma...sta ima tamo???? klonovi? legalni brakovi homoseksualaca?zagadjenja jos veca?ozonski omotac jos osteceniji?zbogom zivote na Zemlji?
ZILOT IZ CACKA:Vera je neznanje. Čovek koji ne zna veruje. Ljudska sposobnost da veruje je neograničena baš kao i neznanje. Logika je oružje nas boraca, suludih optimista. Ideja je putokaz. Putujemo u ciklusima. Seks između muškarca i žene je najviši čin stvaranja dostupan čoveku. On je gola istina o nama. Kada je čovek shvatio da seksom nastaju novi ljudi?
Stvaranje Ideje je mentalna onanija, seks čoveka samog sa sobom. Usled ograničenosti, izlovanosti i čisto fiktivnog karaktera Ideje često izrastaju u mentalne degenerike potpuno otuđene o svog originalnog smisla. I NIJE TI NEKI SAJT,A I NE KONTAM SVECU I OVO OSTALO...
Kako sam to zaborvila, mozda sretnemo i CheGevaru 8-)iluzionista:60te USA... Vive la revolution.![]()
snaja88:Kako sam to zaborvila, mozda sretnemo i CheGevaru 8-)![]()
![]()