AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.816
pazi vako....da mozhesh da birash kada i gde si trebao zhiveti.....shta bi izabrao?.....ja bi pre 1000god negde u severnoj americi il juzhnoj...ipak severnoj.......vi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skoro da pozeleh isto kad prochitah ali sam ipak za varijantu da se borim rame uz rame s' Master Chiefom...father:Voleo bih da sam rodjen godine 3000 u Trecem dobu Srednje zemlje.
Znaci da bih sa 19 godina ucestvovao u bitci na Pelenorskim poljima(nadam se kao jedan od Rohirima)i bio prisutan na krunisanju Aragorna za kralja gondora.
ali kasno mare na kosovo stize....sa svojim modernim oruzjem :shock:Mare:Ja bi se vratio 28. juna 1389. na Kosovo rano ujutru sa modernim naoružanjem. Poubijao bi sve Turke i vi bi svi učili o Maretu moćnom oslobodiocu Srbije i cele Evrope!
Mare:Ja bi se vratio 28. juna 1389. na Kosovo rano ujutru sa modernim naoružanjem. Poubijao bi sve Turke i vi bi svi učili o Maretu moćnom oslobodiocu Srbije i cele Evrope!
AntunTun:ludice ma ok ....zaboravi
etotako.....ovo je tema o mashti....al shta ja tebi to pricham ti si to zasigurno znala.....to shto ti sebe ne mozhesh da zamislish kao ovo il kao ono....to je tvoj hendikep.....ja mogu sebe da zamislim i kao kamen al i kao mrmota....e sad mi ti prichaj o nesigurnosti....pih
chovek ima poentu...harlekin:kakav lik...