- Poruka
- 342
... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avesic:pa jel ti treba savet ili,,,,,, probaj sa onim dugackim crnim mantilom ,ispod go covek , egzibicionista i jos mozda kresnes nesto ,,, a mozda te riba i zavoli
divlja-u-srcu:Svaki put kad se probudim, meni se digne!![]()
...Cim ugledam devojku, digne mi se i kasnije kad se upoznajem sa njom, digne mi se i ako me ona licno...e kuronja, a kako to cura treba da me "licno ne NATERA na erekciju"?mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
da pogodim, zatim, dok razgovaras sa njima preko telefona, osecas reakciju medju preponama...kojote:...Cim ugledam devojku, digne mi se i kasnije kad se upoznajem sa njom, digne mi se i ako me ona licno...mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
8)
kojote:...Cim ugledam devojku, digne mi se i kasnije kad se upoznajem sa njom, digne mi se i ako me ona licno...e kuronja, a kako to cura treba da me "licno ne NATERA na erekciju"?mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
Blentone jedan
8)
...Za razgovor i telefone si u pravu, al' kazi mi - tacnije - objasni mi kako to muskarac oseca "reakciju medju preponama"?Snezna_kraljica:da pogodim, zatim, dok razgovaras sa njima preko telefona, osecas reakciju medju preponama...kojote:...Cim ugledam devojku, digne mi se i kasnije kad se upoznajem sa njom, digne mi se i ako me ona licno...mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
8)![]()
Pa... To je samo citat reci koje mi je rekao jedan drugi BLENTON. 8)kojote:...Za razgovor i telefone si u pravu, al' kazi mi - tacnije - objasni mi kako to muskarac oseca "reakciju medju preponama"?![]()
Blentonko jedna. Ista si ko ovaj...ovaj bre, kuronja
8)
...Pogle', majke ti, ona napisala citavu teoriju "vibrirajuce butine i klecava kolenca"avesic:mislila je da pocnu da ti vibriraju butine ,u slucaju da pocnu kolena da ti se tresu od silnog uzbudjenja jeeeeeer siiii videeeeoooo onuuuuu stvar ...pa se sve jadan prepadnes ....sta ces ima neki sto nesmeju ...plasljivi na pip pip -administratoru sama sam se cenzurisala da mi nebi stavljao one sljokice :wink:
Snezna_kraljica:da pogodim, zatim, dok razgovaras sa njima preko telefona, osecas reakciju medju preponama...kojote:...Cim ugledam devojku, digne mi se i kasnije kad se upoznajem sa njom, digne mi se i ako me ona licno...mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
8)![]()
kojote:...Pogle', majke ti, ona napisala citavu teoriju "vibrirajuce butine i klecava kolenca"avesic:mislila je da pocnu da ti vibriraju butine ,u slucaju da pocnu kolena da ti se tresu od silnog uzbudjenja jeeeeeer siiii videeeeoooo onuuuuu stvar ...pa se sve jadan prepadnes ....sta ces ima neki sto nesmeju ...plasljivi na pip pip -administratoru sama sam se cenzurisala da mi nebi stavljao one sljokice :wink:
Preponasice jedna 8)
avesic:
Samo na pogled, extremno retko. Obicno tek kad mi pridje toliko blizu da je osetim...njenu toplinu, prijatnost, miris. O dodiru da ne govorim. :wink:mile kuronjic:... da li cim ugledate devojku ili kasnije kada se upoznate s njom ili ako vas ona licno ne natera na erekciju?![]()
DellBoy-011:avesic:
uvek bio, i drago mi je kada neko to primeti :wink:
divlja-u-srcu:Ma ja ne znam zasto je ovo pitanje samo za muske, cak je interesantnije kad se nama zenama "digne"...a? :?