da li kada prosto napuni određeni broj godina i koliko ili se gleda je li je prošla određeno iskustvo inicijacije, npr. razdevičenje, udaja i slično?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad više niko ne nudi da kaže Hello KittyAko postaje zena sa penisom, mislim ne ona konkretno sa penisom nego sa penis inicijacijom...
Kad onda postaje baba?![]()
nisam znao da zena moze da bude i devojcica od 15 godina.kada primi penis
zavrsava se devovanje
znaci penis od devojaka pravi zene
isto sa penisomAko postaje zena sa penisom, mislim ne ona konkretno sa penisom nego sa penis inicijacijom...
Kad onda postaje baba?![]()
Od kad je izmisljen dildo i nije bas. A mislim da se @Emilia Marty ne bi slozila sa tobom :/pod penisom kao pod skiptarom vladara zena je odredjena da u senci penisa obitava u tjivotu
penis je za zenu sve
Sad sam morala da kliknem na prikazati smradni sadrzaj i da, ignor je iz raja izasaoOd kad je izmisljen dildo i nije bas. A mislim da se @Emilia Marty ne bi slozila sa tobom :/
A ona koja se nikada ne uda od devojke postane baba, preskoci period zene hmmDevojka postaje zena kada se uda, a kada rodi i majka...
Ne, ona koja se nikada ne uda, postane baba devojka.A ona koja se nikada ne uda od devojke postane baba, preskoci period zene hmm
A dok kad je viču djevojkom a kad počinju sa baba djevojka? Ima neka skala ili ono zavisi kako nosiš godine?Ne, ona koja se nikada ne uda, postane baba devojka.
Izvinjavam se ako si se potreslaSad sam morala da kliknem na prikazati smradni sadrzaj i da, ignor je iz raja izasao
Ne zna kako je nama zaebano, nikog na ignor ne stavljamoIzvinjavam se ako si se potresla,
Vicu je devojkom non stop. Baba devojka, iza ledjaA dok kad je viču djevojkom a kad počinju sa baba djevojka? Ima neka skala ili ono zavisi kako nosiš godine?
Da "smradni sadrzaj"...Sad sam morala da kliknem na prikazati smradni sadrzaj i da, ignor je iz raja izasao
Heavy is the head that wears the crownNe zna kako je nama zaebano, nikog na ignor ne stavljamo![]()
Pa ne mogu da na caska temi listam 5 strana necijeg trucanjaDa "smradni sadrzaj"...
Nije mi jasno da ti netko bas toliko ide na zivce da ga stavis na ignore.
Meni npr. postoje forumasi koji su generalno napirni za citanje i cije postove preskacem, ali nemam nikoga na ignore.
![]()