Kada dati?

Očigledno ne biraju.....

-------------------------------------------
Poslednje dolazi na red ona čuvena mogućnost , a to je kad nešto što je odmah davalo , krene da zateže , ne bi li postiglo razne efekte:

-fina
-stidna
-ozbiljna
-nesretnog izbora do sada , pa je zato sama
-uplašena

Opet čorbu kusaju one koje su sav svoj život bile dosledne i korektne...ovaj put na osnovu neiskustva u konkurenciji lukavih "sve sam prošla, i svega se "načitala"."

ljudi sta je vama,u kom dobu vi zivite,normalno je da,kad si mlad,se malo vise zezas,jednostavno
zelja za seksom i menjanje partnera je normalna prirodna stvar,pogotovo kad si mlad,drugo vreme je takvo mnoge stvari su ti dostupne,razne stvari se oko tebe desavaju pa ti spontano postajes deo toga a da ni ne osetis! drugo bolje je i sad da se zezas nego da te to stigne kasnije kad bas ne bi trebalo,a uglavnom to kad tad mora da izbije iz tebe! a sto se tice nas muskaraca,sta ste nas napale,nije nama samo seks bitan,neke stvari jednostavno mora da se dese izmedju dve osobe ne moze se nista na silu,postoji niz faktora koji treba da se poklope izmedju dvoje ljudi da bi uopste moglo da se razgovara o necemu ozbiljnijem! evo ja sam bio sa devojkom skoro tri godine a prvi put smo spavali posle osam meseci,a opet sam bio masu puta sa mnogo boljim ribama koje su mi dale odmah i niceg vise nije bilo,bar sto se tice mene,samo su mi prijale u seksu i to je to!

Back