Kada cemo mi, Srbi, vec jednom napraviti savez sami sa sobom?

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Kada cemo vec jednom napraviti savez sami sa sobom i udarnicki dohvatiti motiqe i ljopate!? Stalno se guramo u neko EU ropstvo, u neko EAU ropstvo, zarad da nam neko udeli neku lovku zadzabe... Verovatno Nikada, a ni Tada necemo naci Mir i Ljubav u nasim srcima. Jer stalno pokusavamo neradnicki da se okesamo o tudju sisu. Bezobrazno, drsko... Pod maskom tamo neke kvazi Ljudskosti, koja nije nista drugo do Bezocna, Beskonacna Sebicnost i Bezobrazluk! Propast Ziva!

Propast Ziva nakon 30+ godina izdaja, prodaja i NErada, Nereda i totalnog rasula! :whistling:

_nobody_

Ne u skorije vreme.Mladima se osladio život na račun penzionisanih roditelja,političke pripadnosti i života na tuđ račun.Kada ode stara generacija,koja izdržava mlađu garnituru,pola srbije će tražiti azil u zemljama koje daju socijalnu pomoć.Onda će Srbiju naseliti poraženi iz Iransko-Izraelskog rata npr..A mi ćemo živeti kao Kurdi..Ko nam je kriv,sami smo tako birali.

Kada cemo vec jednom napraviti savez sami sa sobom i udarnicki dohvatiti motiqe i ljopate!? Stalno se guramo u neko EU ropstvo, u neko EAU ropstvo, zarad da nam neko udeli neku lovku zadzabe... Verovatno Nikada, a ni Tada necemo naci Mir i Ljubav u nasim srcima. Jer stalno pokusavamo neradnicki da se okesamo o tudju sisu. Bezobrazno, drsko... Pod maskom tamo neke kvazi Ljudskosti, koja nije nista drugo do Bezocna, Beskonacna Sebicnost i Bezobrazluk! Propast Ziva!

Propast Ziva nakon 30+ godina izdaja, prodaja i NErada, Nereda i totalnog rasula! :whistling:

_nobody_

dok god pustamo nemoralne i nesposobne da nas vode i da nam sve otimaju i rasparcavaju, a zauzvrat da se zadovoljavamo sto im mozemo zaviditi i pljuvati ih ... e dok to ne promjenimo, do tad ...

nama treba sada neka gvozdena ruka, brzo bi se mi popravili, nismo mi u sustini los narod

@tema

Srbi su teski kompleksasi i u tome lezi najveci deo problema.
Nije problem sto ima platu 300,400 ili 500$, vec sto hoce Iphone5, Diesel jeans, da letuje na egzoticnim lokacijama, da je 3 puta nedeljno u provodu, itd.
Sve mora da je "marka".
Srbin radi(vredi) 100$, zaradjuje 300, a hoce da zivi kao da naplacuje 3000$.
Malo radi, mnogo je zahtevan i previse kenya.

Prema tome, krenut ce na bolje kad te tri stvari promeni, pa bude - dosta radio, malo zahtev'o i ne bude kenyo o svemu i svacemu.

@tema

Srbi su teski kompleksasi i u tome lezi najveci deo problema.
Nije problem sto ima platu 300,400 ili 500$, vec sto hoce Iphone5, Diesel jeans, da letuje na egzoticnim lokacijama, da je 3 puta nedeljno u provodu, itd.
Sve mora da je "marka".
Srbin radi(vredi) 100$, zaradjuje 300, a hoce da zivi kao da naplacuje 3000$.
Malo radi, mnogo je zahtevan i previse kenya.

Prema tome, krenut ce na bolje kad te tri stvari promeni, pa bude - dosta radio, malo zahtev'o i ne bude kenyo o svemu i svacemu.

jel ko kinezi

Bas k'o kinezi, a mogu i jevreji.
Srbin bi rek'o nema pas za sta da ga ujede, a njemu na bankovnom racunu minimum $milion.

Na drugoj strani Srbin u armani odelu, a praznih dzepova glumi ludilo po gradu (splavu, kafani).

O radnim navikama da ne pricam....

Prosecan Srbin i pored sve krize ni danas nece da radi pos'o ako nije u struci, a nema dana radnog iskustva :mrgreen:

Ma mi smo najgori a drugi su najbolji generalizcija ubija sive ćelije.. ali nije to problem, ljudi, javno su nam pljunuli u lice, ako to nekome treba da se objašnjava, sad je kasno, njemu je mozak ispran 100% i možemo da se pozdravimo sa njim.

To je najbolja stvar sto se desila Srbima u zadnju deceniju.
Tako priglupe mogli su da jasu vecno da nisu uradili nesto ovako ocigledno, javno i bez pardona.
Sagnete li se opet na bezalternativnom putu za jos pusenja ili trpanja u bulju, oni ce jednostavno poceti da se krste i mislice da se radi o nekoj kosmickoj zayebanciji.
Siguran sam da ni njima nije jasna ta vasa situacija.

Mržnja prema Srbima je toliko patološka da o tome nisam dovoljno stručan da pišem ovde, što se tiče pušenja i trpanja Srbi su poznati kao extra jebači i anti gej itd tako da ti ta priča ne stoji i realno je pokušaj vredjanja koji samo govori koliko te muči kompleks od nas i ti nisi jedini tako da ne padneš u depresiju odmah nije strašno, nisi ti loš momak, očajan si.

Vidim da je postalo jako popularno utrkivati se ko ce vise da opljune po Srbima da su neradnici. Neki novi trendovi sa Zapada opet?

Ne toliko neradnici koliko bez ikakve ideje i inicijative. Baš sam sa jednim drugom pričao nedavno o tome, skoro niko od društva nema neku ideju šta bi mogao uraditi, šta pokrenuti, svi čekaju da država da posao, a svi kukaju. Mislim da je to nobody htio da kaže. :)

Mislim da treba d a izvrshimo kolektivno samoubistvo . :)
Obradovacemo bracu Rvate i odvratne Shvedjane i josh koje koji nam najbolje misle . :heart:
A nas ce d a reshimo nepodnoshljivosti nasheg postojanja koje nama teze pada nego ikom ko nas mrzi , ochigledno .
Oni koji zadnji ostanu nek odu pod shljivu da se obese , chisto simbolichno , da ispadne da smo imali mocne proroke .
I tako to . . .

Back