Када ће Србија почети делити куће и плацеве младима??

openbox

Poznat
Poruka
8.515
Срби исељавају интензивно!

1. Када ће држава кренути поклањати неискоришћене или полуискоришћене плацеве, фабрике, куће за џабе!?
2. Када ће Држава Србија почети контролисати храну која нас трује?
3. Када ће Држава Србија почети контролисати радио таласе у етру који нас трују?

пс. да подсетим, држава је давала шећеране за "еуро", којекавим болесницима (знам лично) су поклањали фабрике.. плацеве.. једног знам да има ок 100.000 хектрара у Војводини мислим да не зна целу таблицу множења!

1. Када ће држава кренути поклањати неискоришћене или полуискоришћене плацеве, фабрике, куће за џабе!?
3. Када ће Држава Србија почети контролисати радио таласе у етру који нас трују?

пс. да подсетим, држава је давала шећеране за "еуро", којекавим болесницима (знам лично) су поклањали фабрике.. плацеве.. једног знам да има ок 100.000 хектрара у Војводини мислим да не зна целу таблицу множења!

1. Никада, јер Држава није ту да би поклањала ствари за џабе.
2. Никада, јер је корумпирана држава.
3. Никада, јер би требало да узмеш Рисперидон 2х2мг про дие.

п.с. Шећеране продате за 1 евро су имале реалну вредност у минусу, па је зато тај евро био много.

placeve i kuce treba da otkupljiju srpski kapitalisti i da ih potom drzava deli mladima i onima koji zele da rade

ne moze u kapitalizmu drzava da otklanja socijalne nepravde, za to sluzi socijalizam
Ту има два проблема.
Прво, српски капиталисти, као и сву други, гледају новчани интерес.
Друго, међу Србима нема баш много оних који се претржу од жеље за радом, поготово не за радом у Србији.

Друго, међу Србима нема баш много оних који се претржу од жеље за радом, поготово не за радом у Србији.

Jer se taj rad ne isplati ako se ne poseduje veća količina zemljišta ili početni kapital od najmanje 50 000 evra. A ako se već ima toliko para lakše je zaraditi na nekoj trgovini.

Ako je neka kuca neiskoristena ne znaci da nema vlasnika.U sistemu kapitalizma ne moze drzava da deli tudje kuce nekom drugom samo zato sto su prazne.Ono sto moze je da ih odkupi pa deli ali sto bi gradjani placali da se odkupe neke supe u nekoj zabiti pa potom da se daju nekim dzabalebarosima.
A ti umesto sto gledas u nebo sta ce da ti padne uzmi radi nesto.

Jer se taj rad ne isplati ako se ne poseduje veća količina zemljišta ili početni kapital od najmanje 50 000 evra. A ako se već ima toliko para lakše je zaraditi na nekoj trgovini.

Онда је крива Држава и постојећи закони.
Једна Кина нпр. има закон да ниједан странац не може тамо отвори фирму ако та иста фирма
није бар 50 % у власништву неког Кинеза.

ako hoce da bi ustupila kuce i stanove mladim migrantima besplato i uz subvencije domicilnom stanovnistvu bi trebalo postepeno razrezati ogroman godisnji porez tako veliki da ni plata ili prihod od 3000-4000 eur na mesec ne bi stigla to da pokrije..ko ne plati upada u zivo blato sudskih izvrsitelja i procenitelja za otimanje imovine a nece imati niko ni da kupi jel niko nece da ima na primer godisnji porez od 1 ara u iznosu od 200-300.000 eur

Da bi se ubrzala procedura struja u Srbiji obavezno da se nivelise na nivou Belgije ili Danske - tako ce se pojacati iseljavaje iz zemlje dodatno

A ti umesto sto gledas u nebo sta ce da ti padne uzmi radi nesto.
Не секирај се ти за мене.. ја имам доста.. месечно око 7к еура.
Него имам и идеје како да од ничега направити нешто па реко да се покрене нешто са мртве тачке.
У Италији је била слична иницијатива у пар општина .. делили су куће са 1 еуро - само да се мрдну са мртве тачке
Da bi se ubrzala procedura struja u Srbiji obavezno da se nivelise na nivou Belgije ili Danske - tako ce se pojacati iseljavaje iz zemlje dodatno
па не могу баш да дивљају са овим ценама јер свако може себи да реши проблем струје са панелима, акумулаторима и инвертором за 1500 еура!

Back