- Poruka
- 92.695
Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš mi to palo na pamet ovih dana kada mi izlaze realne slike koje mogu da budu i prave, ali nekako znaš da nisuUskoro i to zbog AI. Vec sada me net bombarduje raznim AI slicicama i videima...To mi je jos gore nego influenseri....Zakonom bi zabranila AI slicice i sadrzaj.
Influenseri su uspešni baš zato što su ljudi.Sa napretkom veštačke inteligencije doći će do smanjivanja uticaja influensera pre svega jer će AI ponuditi personalizovaniju verziju savetnika, više prilagođenu nečijim potrebama. Već sad bi čovek mogao da se osloni na neke sisteme ali još uvek ni lični kompjuteri ni AI mašine nisu toliko napredni da bi mogli napraviti oštar rez u odnosu na influensere
Odvratno...otvorim Pinterest kada ono 80% sadrzaja AI slike...na youtube shorts jos uvek nije vecina ali ih ima sve vise i vise...baš mi to palo na pamet ovih dana kada mi izlaze realne slike koje mogu da budu i prave, ali nekako znaš da nisu
Baš sam juče otvorio temu o toj "proširenoj realnosti"Pa pre neki dan u jednoj grupi na fb žena postavlja 4 slike , i tekst da je na osnovu prve tri slike svojih prostorija, opisala AI njihov izgled i pitala kako da uredi narednu prostoriju u sličnom stilu, i četvrta slika koju je okačila je predlog AI za uređenje te prostorije. Pa da vidiš, i nije loše![]()
Pojedinačno kad se zgade samima sebi ili određenom postotku publike.Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Кад помисле да је АИ занимљивији и кориснији од људи...Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Lepo je to, odličan recept da nas Al odvoji od interneta i otera u prirodu.Odvratno...otvorim Pinterest kada ono 80% sadrzaja AI slike...na youtube shorts jos uvek nije vecina ali ih ima sve vise i vise...
Чим ти одлучиш да тако узмеш лаку кинту.Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Kada budu prestali Tik-Tok, Instagram i YouTube da ih plaćaju i kada se sponzori od kojih oni u stvari najviše zarađuju skinu sa tih mreža.Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Kad budu pukli svi mediji putem kojih se obraćaju narodu. Znači uskoro svakako ne.Šta mislite, kada će da puknu influenceri?
Ljubomoran si što on od majmunisanja pravi pare dok ti to radiš besplatnoOnog baka praseta idiota uhapsiti kolko odma. Negativan uticaj po omladinu.
Kratko i jasno.
Pa lepo dođi amo da te nesto upitamo...