Зоки Legenda Poruka 51.694 01.05.2022. u 13:24 - Kada bi vas dete pitalo... #26 Keva: To ce sami da zakljucuju, od mene dosta. I kako se stavlja kondom, al jos nisam dosla do pokaznih vezbi Kliknite za proširenje... Oćeš da se samoedukujemo malo?
Keva: To ce sami da zakljucuju, od mene dosta. I kako se stavlja kondom, al jos nisam dosla do pokaznih vezbi Kliknite za proširenje... Oćeš da se samoedukujemo malo?
A Ateista1 Poznat Poruka 7.920 18.06.2022. u 12:42 - Kada bi vas dete pitalo... #28 Keva: I posto je homoseksualizam normalan onda i druga varijanta Kliknite za proširenje... .
Kosta2 Legenda Poruka 65.144 18.06.2022. u 12:59 - Kada bi vas dete pitalo... #29 Code Illusionist: Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja? Kliknite za proširenje... Zavisi koliko je dete. Ako je punoletno kresnuo bi mu šamarčinu jer bi mislio da me zaebava.
Code Illusionist: Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja? Kliknite za proširenje... Zavisi koliko je dete. Ako je punoletno kresnuo bi mu šamarčinu jer bi mislio da me zaebava.
Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 18.06.2022. u 20:36 - Kada bi vas dete pitalo... #30 Zadnjih 20 godina deca ne pitaju, vec sve znaju i odrze ti predavanje, da ne pogresis....