Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeći put stavi to u spojler.Bilo šta samo da ne da ih donose rode. U to nisam verovao ni u vrtiću.
to će svakako negde čuti. Sada je važno naglasiti šta je bolest, a šta ne.Naravno da bi rekao, jos samo fali da nista ne kazem pa mu u skoli utuve u glavu da su pederluk i trpanje u guzicu normalni.
Djecu treba od malena usmjeravati.to će svakako negde čuti. Sada je važno naglasiti šta je bolest, a šta ne.
yup.Djecu treba od malena usmjeravati.
Poslao bi ga kod psihijatra. Mislim ima Google, šta koj moj mene smara.Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja?
Ja se u to ne bi upustio.dozvoli, analni seks sa osobom suprotnog pola je sasvim ok
p.s.
ulete ovaj iz hari potera
Jes pa da sutra ide po školi i vata devojčice za tučak.Pocnes od biljnog sveta. Kako se polenom, u cujem se zrnu nalazi muska plodna celija, oprasuje cvet i tako pocinje proces razmnozavanja biljaka.
Kasnije samo uporedis sa ljudima, sta je sta kod cveta kod coveka.
Vatanje je druga lekcija, guza je za vatanje guza.Jes pa da sutra ide po školi i vata devojčice za tučak.)))))))
Ne znam ti ja to, mi smo devojčice vatali za tučke a one nas za prašnike. Guza je tek kasnije postala popularna.Vatanje je druga lekcija, guza je za vatanje guza.![]()
Aha, tu smo dakle. Ipak muškarac stavi pišu u pipu, a ne žena stavi pipu na pišu!Skinu se goli i muskarac stavi pisu u pipu.
To ce sami da zakljucuju, od mene dosta.Ne znam ti ja to, mi smo devojčice vatali za tučke a one nas za prašnike. Guza je tek kasnije postala popularna.
Aha, tu smo dakle. Ipak muškarac stavi pišu u pipu, a ne žena stavi pipu na pišu!
Sve shodno uzrastu. Mama i tata se ljubili, mama i tata se voleli. Sigurno mu necu reci da sam prcao rodu i da je on the bird man.Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja?
Објаснила сам онако како јесте. Уз илустрације књиге Кобајаги донела ме рода.Kada bi vas dete pitalo kako nastaju deca, šta bi ste mu vi rekli? Kako bi ste objasnili pojam torbanja?