Kada bi ipak trebalo odustati od seksa?

:roll:
Jedna je videla - Usrane gaće u korpi za veš.

prvo ne mogu da verujem da je neka devojka svom momku virila u korpu za prljav vešjer to je previše čak i za frikkontrolore
a drugo gde bi inače usrane gaće trebalo držati ako ne u korpi za veš?
cura se pitala vjerovatno zasto su gace usrane..jel to tesko obrisati dupe, i jel tesko promjeniti gace ono ne nosis citavu sedmicu..imas svasta i kod musog i kod zenskog svijeta..

„Podrum mu je preplavljen sakupljenim stvarima." Ne, nije kontrol frik slučajno je zalutala u podrum, svi mi kad odemo kod nekog prvo proverimo šta ima u podrumu.

---

Verovatno se razočarala što nije prerađen podrum u SM tamnicu kao iz filma nego ono, ostava za stvari sa kojima ne zna šta će, boring.

---

Neke osobe treba zatvarati u podrum i ne puštat napolje. Ako se setiš naraniš, ako se ne setiš nije šteta.

kontrolfrikovi brinu o tome da li drugi ljudi imaju čiste gaće na svom dupetu. guraju nos u korpu za prljav veš neovlašćeno i bez jasne namere

vec ti receno, da imas otvorene korpe..drugo kad je neko u vezi, a ima ostro oko - moc zapazanja, to nije mana..namjere su tu, niko ne voli da zivi sutra sa prljavom osobom bez obzira na pol..

da, i samo usrane gaće vire iz njih….ili štirkani peškiri oprani jos u praistoriji..nemoj
ovaj tekst je maliciozna izmišljotina
Mislim da je potrebno da se definiše to usrane gaće. Ljudi umeju da termin usrane gaće eksploatišu na razne načine, pa će često i za gaće koje su prljave u smislu da imaju tragove od nedovoljo obrisane ili neoprane guzice nazvati usranim, uprkos činjenici da se niko u njih nije usrao. Bar ne nakon poslednjeg pranja. Ako, pak, pričamo o gaćama u kojima je vogno, smatram da njima nikako nije mesto u korpi za prljav veš. Ali ako pričamo o prvim to je ok, njima jeste mesto u u toj korpi bar na kratko dok se ne operu.

prvo ne mogu da verujem da je neka devojka svom momku virila u korpu za prljav vešjer to je previše čak i za frikkontrolore
a drugo gde bi inače usrane gaće trebalo držati ako ne u korpi za veš?
Ja sam video dosta otvorenih korpi, stoje pored lavaboa ili kade i nema sanse da ne vidis sadrzaj ako si usao da operes ruke ili se istusiras.
Prvo me interesuje kako bre odrastao covek dodje do situacije da su mu gece usrane? I zasto ih ostavlja u stek i ako je doslo do toga? Misli da ce da se osusi i samo otpadne?
„Podrum mu je preplavljen sakupljenim stvarima."
To je jedini zaista cudan komentar. Osim ako i sam ne zivi u podrumu...
smaras..idi zabavljaj se na ani..
Kolega, da se Ana ne naljuti posto joj pises ime malim slovom? :think:

Back