kad zensko poludi

avesic:
mister*NO:
ajde,spreman,skuv'o kafu

jel te nerviraju neki što na veoma očigledan način daju ostalima do znanja da su mnogo dobri frajeri ,,, a kada žena kaže ,,pa daj da probam ,,,onda zglajznu
nisam odmah video
ma najgori su likovi koji na prvu loptu izbace sve svoje argumente(u koje spada auto,lanchuga,kreditna kartica)
naravno nemaju posle nista da poguraju dalju pricu
verovatno se podsvesno nadaju da ce zena gledati sve to odusevljena inece pogledati sta ima iza zavese

a zamisli žene se zgražavaju na takve priče ,,, zamisli nisi još ni video čoveka a znaš koja kola vozi i koliko trenutno ima love u džepu ,, i veliki je biznismen a stalno visi po forumu ,,,kaaaada sve postižeeee,,,, muškarčina nema šta

avesic:
a zamisli žene se zgražavaju na takve priče ,,, zamisli nisi još ni video čoveka a znaš koja kola vozi i koliko trenutno ima love u džepu ,, i veliki je biznismen a stalno visi po forumu ,,,kaaaada sve postižeeee,,,, muškarčina nema šta
pa znas moraju biznismeni da istrazuju trziste,sto si naivna
a bas me zanima da li se zgrazavaju ili im ipak prija sto se neki boss interesuje za njih

mister*NO:
avesic:
pa znas moraju biznismeni da istrazuju trziste,sto si naivna
a bas me zanima da li se zgrazavaju ili im ipak prija sto se neki boss interesuje za njih

ma ne interesuje se on ni za koga ,,,samo pravi prezentaciju sebe ,,,,hahahahahaha

e kad zensko tako poludi na mene, ja da bi je otkacio prespavam sa njom i kazem kako mi je bilo mnogo lose i kako medju nama nema sexualne kompatibilnosti koja je neophodna i kako je dobro sto smo to saznali u ovako ranoj fazi pre nego sto moze ona jos vise da bude povredjena. tu se ona naljuti na mene i kaze mi kako sam ocajan u krevetu i tako to i kako je ne cudi sto nema te kompatibilnosti... i onda tako kulira par nedelja pa opet zove.

muzipuzi:
E ja moram da pitam savremenog muskarca sta radi kad ga neka riba pocne saletati tel sms pismima i porukama a nikako da ukapira da je vezi kraj...Ja sam u poslednje vreme narode poludela a nikad pre to nisam rradila...jedan savremeni mi okrenuo ledja iznenada i nece da me pogleda u oci i kaze sta bi bre odjednom.... ja koja kao imam neki ponos dobih lepo nervni napad...samo eto cekam da mi kaze....niko me tako ostavio nije...jesam li sujetna sta li je uglavnom on cuti nece da pusti glas a ja sizim...kad bi samo hteo da porazgovaramo ja bi oladila...kako je moguce da ima takve zivce...
:oops: Distanciraj se od budale na vreme :!:

Svi mi poludimo sa vremena na vreme. :wink:
Verujemo, osećamo, stremimo, nadamo se...
a najčešće nam se sve to rasprsne kao mehur od sapunice...pravo u lice.
A to onda BOLI !

Pa smo kivni na sve oko sebe....U većini slučajeva ne znamo šta zapravo hoćemo, vrapca u ruci ili goluba na grani..

muzipuzi:
E ja moram da pitam savremenog muskarca sta radi kad ga neka riba pocne saletati tel sms pismima i porukama a nikako da ukapira da je vezi kraj...Ja sam u poslednje vreme narode poludela a nikad pre to nisam rradila...jedan savremeni mi okrenuo ledja iznenada i nece da me pogleda u oci i kaze sta bi bre odjednom.... ja koja kao imam neki ponos dobih lepo nervni napad...samo eto cekam da mi kaze....niko me tako ostavio nije...jesam li sujetna sta li je uglavnom on cuti nece da pusti glas a ja sizim...kad bi samo hteo da porazgovaramo ja bi oladila...kako je moguce da ima takve zivce...
Ma zena je u pravu, lepo pita, a niko da joj lepo odgovori! Zasto su muskarci tolike kukavice ili toliki pokvarenjaci da ne napisu bar sms sa bilo kakvim objasnjenjem tipa-dosadila si mi, ne zelim vise da budem s tobom, nasao sam novu zenu, bilo sta....To je samo mali znak postovanja osobe koju si nekad ludo voleo... NIJE MI JASNO?!?!
Meni se desila slicna prica pre par godina ( covek koji mi je kao obozavao prestao je da se javlja, a na moje poruke tipa 'sto te nema?', 'sta radis', 'to sto te nema znaci da je gotovo?' ili 'nemoj da si *****, molim te, reci mi lepo da sam te smorila i da te vise ne zanimam' odgovarao sa 'ma samo sam malo umoran, nemam kredita...', dakle bedan izgovor... Doduse, ja nisam bila toliko dosadna, posle par dana sam prestala da pisem, ali sam mnogo patila-ne toliko zbog toga sto me je ostavio, jer je veza bila nemoguca, nego zbog toga sto me je ostavio na tako bedan, kukavicki, uvredljiv nacin.
Osecala sam se isto kao ti-besna, uvredjena..., ali mi je starija sestra rekla-ma sta ti je nemoj da se nerviras, muskarci su 'takvi'. A ZASTO SU TAKVI- to je pitanje! Ako ignorises devojku, ona ce shvatiti pre ili kasnije da je dvojka, ali zasto je tesko biti covek i reci joj - bez diskusije i dugih razgovora i objasnjenja-Slusaj, bilo je lepo, ali mi je postalo dosadno, lose, nezanimljivo, smara me tvoja prica, ne svidja mi se vise tvoj osmeh, moram dalje bez tebe. I tacka...

Nije to samo znak kukavičluka, već možda idu linijom manjeg otpora. Ako jednostavno nestanu, ispare, izbegavaju suze, milion i jedno pitanje tipa "zašto?" i beskrajna objašnjavanja. Ma, dobro, i to je kukavičluk, ali hajde-de.

rosalinda:
teardrop:
Nije to samo znak kukavičluka, već možda idu linijom manjeg otpora. Ako jednostavno nestanu, ispare, izbegavaju suze, milion i jedno pitanje tipa "zašto?" i beskrajna objašnjavanja. Ma, dobro, i to je kukavičluk, ali hajde-de.
To je kukavicluk i nedostatak lepog vaspitanja i postovanja.

tako sam i ja bio kulturan i ostao sa devojkom 3 godine , jer svaki put kada pomenem rastanak ona pocne da place i ostanemo sledecih mesec dana zajedno, pa sve iznova.
a znaas kako se kaze> ko se na caj opece i u jogurt duva, ili tako nesto...

g-rock:
tako sam i ja bio kulturan i ostao sa devojkom 3 godine , jer svaki put kada pomenem rastanak ona pocne da place i ostanemo sledecih mesec dana zajedno, pa sve iznova.

Pazi 'vamo, kulturni!
Baš si me nešto rastužio, sva sam se "zarozala" od suza!
Bljak!
Priznaj da se ni tebi baš nije odlazilo, ne foliraj! Da si stvarno hteo da prekineš tu vezu, jednostavno bi rekao da je kraj, makar ništa ne objašnjavao, a onda bio fer i prema njoj i prema sebi i otišao. To je to.

teardrop:
g-rock:

Pazi 'vamo, kulturni!
Baš si me nešto rastužio, sva sam se "zarozala" od suza!
Bljak!
Priznaj da se ni tebi baš nije odlazilo, ne foliraj! Da si stvarno hteo da prekineš tu vezu, jednostavno bi rekao da je kraj, makar ništa ne objašnjavao, a onda bio fer i prema njoj i prema sebi i otišao. To je to.
TAKO JE :D

razliciti interesi odrzavaju vezu kad ljubav nestane.
i ne moze jedno da je zadrzi...
ono sto mi je u takvoj situaciji najgore je ucenjivanje, bilo suzama, bilo onim "zivot si mi upropastio" i slicnim pateticnim glupostima.

Back