Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Kad zene po vama pocinju da gube lik i oblik?
Kad to zene prestanu da misle o sebi i na sabe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad zene po vama pocinju da gube lik i oblik?
Moguce kad dobiju dete..kad izgube veliku ljubav
Manje vremena da se posvete sebi i tako a napašće me sad ove naše forumašice nisam trebao napisati jezik glavu skida![]()
Ja mislim kad rode
Moguce kad dobiju dete..kad izgube veliku ljubav
cccc....ala ste naivni...
Ljubav uvek treba da je podsticaj.I Dzordzi dete nije konkurencija.Zena je i majka i ljubavnica.Sta vam tu nije jasno?
Isto vazi i za muskarce.![]()
Pa gresis sto mislis da mislim u odnosu na muskarca![]()
Ovo si negde izcitao...
Zena koja je rodila 'obogacena' je hormonima,srecna,raspolozena i jos ako je muskarac stimulativan....eh...
Slazem se da dobar broj zena svoju paznju usmeri skoro iskljucivo na dete,ali pitanje je koliko je i pre toga paznja bila usmerena na muskarca.
Bokte,pa jel ucestvujete i vi muskarci u negovanju tog deteta il samo gledate sa strane....cccc...![]()
Ma izostavi ti slobodno muskarca..neka zena vodi racuna o sebi sto duze zadrzavajuci mentalni i fizicki sklop mladim![]()
oni navijaju za dete vs žena
bu da le![]()
A dobro..ja reko da se drzimo teme![]()
Dobra tema..al za drzanje ne znam dok ne vidim fotku to jes figuru![]()
Kad muskarce uhvati kriza srednjih godina pa onda zele da se osecaju kao mladici od 20...i onda im njihove zivotne saputnice odjednom pocinju da gube lik i oblik a oni svi jeshni i puni snage nabave svalerkeKad zene po vama pocinju da gube lik i oblik?