Kad zena pogleda zenu...Ljubomora ili odusevljenje.

Ono,sto sam primetio ,kad na ulici prolaze devojke
jedna pored druge jeste njihov pogled uperen jedna u drugu
ili samo pogled jedne od njih....Pogled sadrzi minimum 50
pogleda u roku od par sekundi,od toga kako ova izgleda ,
koje cipele nosi, dal' je zgodna i koliko je zgodnija i lepse
obucena od nje,itd...
To ,sam primetio jos od vremena peto oktobarskih promena
i nacin na koji je ''Demokratija'' zakucala na vrata ove drzave.
Hocu reci nekako mi se cini da su devojke i zene bile 90ih opustenije
po tom pitanju ,a onda se desilo da su zene postale svesne da mogu
napredovati u karijeri ,gde je cena dobar izgled ,poslovna odeca i obuca
fit izgled ,itd,itd....

nema pravila, neke zbog ljubomore

a ja licno pogledam devojku ako je lepa ili lepo doterana

kao sto bi lepog muskarca

ili lepo drvo :lol:

Zene imaju skener...to je tachno...deset sekundi dovoljno za skeniranje:mrgreen: uvek primetim kad je zena lepa,zgodna josh i doterana...jednostavno to ne mozesh da ne vidish...ako nije nishta od svega,pa ja onda primetim najlepshe na njoj...tipa ochi,kosa, noge i kazem ako tu osobu poznajem...licho smatram zenski kompliment pravim...mushki laskaju zna se iz kojih razloga osim toga vide dva tri atributa eventualno...ostalo ih ne interesuje:roll:

Ljubomora.
Najčešće.
Iskreno divljenje ili pozitivan komentar - retko !
...mala,kratka pricha za tebe...skoro sam bila na jednoj predstavi vaznoj kao kul.dogadjaj a i deshavanje u gradu...obuchena nishta spec.sako,pantalone, majchica, esharpa, neke drvene perle...elem nishta posebno.ne vide se sesi,doope, noge sve ono shto bi vama bilo interesantno...tako obuchenu su me posmatrale zene...ulovila skener od 10sek:lol:..koji je biJo odmah vracen, i shta ja vidoh tad...mala zenica, plava kosa dobro oshishana,lepa suknja sa cvetovima dobar nakit i lepe sandale...shto bi rekli dobro spakovano...dakle ona je izgledala lepo i ja sam to primetila..zavisti nema bar kod mene...mozda znatizelja izazvana pogledom...vish shta sve moze skener od 1o sek...e mushki su bacali poglede moguce zbog celokupnog izgleda koji jeste bitan...razrada u detalje ide posle:cool:

...mala,kratka pricha za tebe...skoro sam bila na jednoj predstavi vaznoj kao kul.dogadjaj a i deshavanje u gradu...obuchena nishta spec.sako,pantalone, majchica, esharpa, neke drvene perle...elem nishta posebno.ne vide se sesi,doope, noge sve ono shto bi vama bilo interesantno...tako obuchenu su me posmatrale zene...ulovila skener od 10sek:lol:..koji je biJo odmah vracen, i shta ja vidoh tad...mala zenica, plava kosa dobro oshishana,lepa suknja sa cvetovima dobar nakit i lepe sandale...shto bi rekli dobro spakovano...dakle ona je izgledala lepo i ja sam to primetila..zavisti nema bar kod mene...mozda znatizelja izazvana pogledom...vish shta sve moze skener od 1o sek...e mushki su bacali poglede moguce zbog celokupnog izgleda koji jeste bitan...razrada u detalje ide posle:cool:
Pa, ne rekoh da nema, već rekoh - "retko"....
Ti si "upala" u odeljak - "retko"

Ono,sto sam primetio ,kad na ulici prolaze devojke
jedna pored druge jeste njihov pogled uperen jedna u drugu
ili samo pogled jedne od njih....Pogled sadrzi minimum 50
pogleda u roku od par sekundi,od toga kako ova izgleda ,
koje cipele nosi, dal' je zgodna i koliko je zgodnija i lepse
obucena od nje,itd...
To ,sam primetio jos od vremena peto oktobarskih promena
i nacin na koji je ''Demokratija'' zakucala na vrata ove drzave.
Hocu reci nekako mi se cini da su devojke i zene bile 90ih opustenije
po tom pitanju ,a onda se desilo da su zene postale svesne da mogu
napredovati u karijeri ,gde je cena dobar izgled ,poslovna odeca i obuca
fit izgled ,itd,itd....

Kod mene oduševljenje... nikad nisam pomislila da bi bilo dobro da ja izgledam tako...
Volim lepo... isti mi je osećaj kada vidim lepog muškarca, cvet, ženu... opterećena sam lepim stvarima, ljudima, pojavama.
I volim da posmatram ljude... i muškarce i žene... ali sam skontala da to ume da izgleda čudno, pa izbegavam.

Gledale su te vrv zato što si bila lepo obučena... svidela si im se kao pojava.
Ne znam zašto većina ljudi sve gleda kroz zavist... ne kažem da je nema...
Ali nemoguće da toliko ljudi bude ljubomorno na nekoga i da su u stanju da osećaju čistu ljubomoru prema potpunom strancu samo zato što im se sviđa kako je obučen ili zato što ima lepo lice...

Back