kad yebe lud zbunjenog

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

@Mali čičak :)

kao sto vidimo iz objavljene vesti, protiv direktora osnovnih skola podignuta je tuzba od strane sindikata policije zbog nezakonitog prisiljavanja dece i zaposlenih da nose maske u okviru prostorija skole

ovo je samo jedna od slika sludjivanja javnosti

drugari, kako izdrzavate?
sta su vam ventili da ne bi doslo do pucanja u ovim sumanutim vremenima?

meni da nema sume, bilo bi cupavo

ajde sada vi :)

pu prva :D
jos jedna tema o koroni :sad2:
ja zaista vise ne zelim i ne mogu da truckam o maskama, komunalnoj, kriznom stabu, merama, apsurdima, revolucionarima, vakcinama... nastavite niz
ne, ovo nije o koroni
nego o nametnutom ludilu koji treba da prezivimo i iz kojeg treba da izadjemo sto normalniji
ne zanimaju me maske, nego kako odrzavate sebe i svoju porodicu u ovim uslovima mentalno normalnom

ne, ovo nije o koroni
nego o nametnutom ludilu koji treba da prezivimo i iz kojeg treba da izadjemo sto normalniji
ne zanimaju me maske, nego kako odrzavate sebe i svoju porodicu u ovim uslovima mentalno normalnom
Najnormalnije.ne osecamo nikakav presing.ponasamo se kao i ranije,setamo,vozimo bicikle,kartamo se,gledamo serije,citamo knjige.oni idu na posao... Kod nas se ne gledaju vesti,ne citam ni sa neta,ako je bas neka novina cujem ovde od vas ili od tate
Niko od nas ne prica ni o kakvim teorijama zavere
Jedino sto mi fali su kontakti sa prijateljima,ali kuckamo se i pricamo svaki dan

vazi, nije :lol:
ali jeste o nametnutom ludilu i "ovim uslovima".
mi zivimo normalno, aspolutno nista nam se nije promenilo, osim sto ja radim od kuce, a deca idu skraceno u skolu.
putovali smo isto kao i prosle godine, isli na letovanje, uplatili zimovanje. izlazimo, treniramo, druzimo se sa najuzim krugom prijatelja i porodice.
nema reci o prezivljavanju, nas ovo "nametnuto ludilo" ne dotice. koristimo zdrav razum

ne, ovo nije o koroni
Тако што се понашамо исто као и прошле године у ово време. Тамо где не можемо, избегавамо одлазак и боравак.
Где баш мора да се осети и истрпи терор, брзом брзином се обави.
Ионако бираш људе сличних размишљања и афинитета.
Овде се испразним и лајем када ме разбесне ови што нам диригују :lol:

ne, ovo nije o koroni
Nema tu nekog nacina,svi rade, cuvaju se kako ko smatra da treba, ne rizikuju iduci na slave i svadbe...Nema mesta ni panici ni nekom pritisku, odrastao cobek shvati da neke stvari treba da ispostuje zbog sebe i to je to.Nista trenutno rutina nije kardinalno izmenjena,,osim nosenja maski koje realno nisu neki problem.Opet ponavljam odraslom coveku.
ovog iz sindikata policije ne da treba smeniti , nego poslati na psihijatriju
Ja bih pre kao u Kini za drzavnu izdaju...zna se,streljacki vod.
a dva clana kriznog staba koji u istom danu daju zvanicno dve surotnodijametralne izjave sta, nagraditi?
Zbog njih bih reaktivirao Goli Otok...Pa da tucaju kamen dok su zivi.

Trudim se da živim normalno, toliko da sam danas bila začuđena koliko se baba našlo odjednom u prodavnici, tek sam na kasi ukapirala da sam ja kriva, došla sam u termin rezervisan za njih.:lol:

Mada, još samo decenija, i biću na pravom mestu.:deda2:

https://www.krstarica.com/vesti/srb...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

@Mali čičak :)

kao sto vidimo iz objavljene vesti, protiv direktora osnovnih skola podignuta je tuzba od strane sindikata policije zbog nezakonitog prisiljavanja dece i zaposlenih da nose maske u okviru prostorija skole

ovo je samo jedna od slika sludjivanja javnosti

drugari, kako izdrzavate?
sta su vam ventili da ne bi doslo do pucanja u ovim sumanutim vremenima?

meni da nema sume, bilo bi cupavo

ajde sada vi :)
Videla sam juce.
Hvala Bogu pa se neko setio da ih tuzi. I treba.
Bas me obradovalo.
Tek ce da pljuste tuzbe... za svasta.

Trudim se da imam pozitivne misli ali sam kuci jer ne radim pa mozak ima prostora da luta, ali citam, setam, itd...
ne, ovo nije o koroni
Svi tesko... samo se tesimo...
Kao sve mi je isto al radim od kuce i deca ne idu u skolu, i nosim maske i ne smem da izadjem, i ne rade kafici i nema proslava i ljudi pucaju i beda kuca na vrata i ...

Kako je to sve isto?!
Tu nista nije isto?!
a dva clana kriznog staba koji u istom danu daju zvanicno dve surotnodijametralne izjave sta, nagraditi?
Dati ministarske fotelje.

Back