Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.452
ja ne slusam te price, ne znam sta tebe privlaci u pricama o gejovima...prica se na forumu da si gej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne slusam te price, ne znam sta tebe privlaci u pricama o gejovima...prica se na forumu da si gej
Da, u pravu si. Oženiće neko kome to nije toliko bitno...ali opet vremenom sve dosadi, ja bih definitivno takvu osobu prevario sutra.To jeste cesto problem,zene koje misle da je dovoljno samo noge rasiriti jer ona ima picku pa ti moras biti presretan da si dobio,ali na drugu stranu ima i masa muskaraca kod nas koji zele da ozene takvu a onda traze seks okolo tako da i neke zene misle da tako treba da ne bi izgledale *****.
Nedostatak iskrene intime.Čula sam od jednog bivšeg partnera da sa osobom koju je stvarno voleo sex nikad nije bio tako dobar kao sa osobama prema kojima ništa ne oseća. Ja sam ulazila u ovo drugu grupu, doduše ni ja nisam ništa osećala,ali baš zato nije ni potrajalo.
To deluje kao obrnuto od onog što žene često kažu da kad vole da im je najbolje.
Ima li istine u tome i zašto bi to bilo tačno? Koja vrsta energije se oseća kad ti nije stalo a ipak se privlačite, i šta bi čoveka kočilo da to isto ima i kada voli? U čemu je štos?
Да то сам поменуо код нарочито лепих жена и атрактивних као излог бутика или лице насловне стране магазина.To jeste cesto problem,zene koje misle da je dovoljno samo noge rasiriti jer ona ima picku pa ti moras biti presretan da si dobio,ali na drugu stranu ima i masa muskaraca kod nas koji zele da ozene takvu a onda traze seks okolo tako da i neke zene misle da tako treba da ne bi izgledale *****.
Да то сам поменуо код нарочито лепих жена и атрактивних као излог бутика или лице насловне стране магазина.
А дођеш у ситуацију да се презнојиш од посла она намешта трепавице на огледалцу или нешто слично.
Сад сам искарикирао али тако некако и није правило има и суштих супротности и тад се ожениш!![]()
Хммм по мени дакле субјективно не можеш осећати ништа према некоме ко ти пружа најбољи секс!Upravo..kad neko nema emociju prema tebi od doživljaja dobrog seksa ništa pa možeš i sa plafona da skačeš ne bi li se dokazao ili dokazala.
..onaj tip je lagao Paulu..to što joj je rekao da je bolji seks jer je ne voli je ustvari samo njegov način da joj kaže da se ne nada ničemu pa ni da će ponoviti taj "ekstra ekstra fabulozni" seks sa njom?
Ravno čudu da neko poveruje u to..![]()
dosad si otvorila 50 tema koje pocinjes da si cula od bivseg partnera...pa se pitam kolko si ih bre nanizalaČula sam od jednog bivšeg partnera da sa osobom koju je stvarno voleo sex nikad nije bio tako dobar kao sa osobama prema kojima ništa ne oseća. Ja sam ulazila u ovo drugu grupu, doduše ni ja nisam ništa osećala,ali baš zato nije ni potrajalo.
To deluje kao obrnuto od onog što žene često kažu da kad vole da im je najbolje.
Ima li istine u tome i zašto bi to bilo tačno? Koja vrsta energije se oseća kad ti nije stalo a ipak se privlačite, i šta bi čoveka kočilo da to isto ima i kada voli? U čemu je štos?
izvod sa starog bloga....čisto sumnjam da je ovo istina. možda je to samo njegovo iskustvo, zaista ne verujem da je pravilo u muškom svetu
i muškrci se preko seksualne atrakcije zalepe za ženu ne bi verovala koliko u stanju su i da se zaljube do ušiju i da sanjaju na glas o budućnosti.
malo.dosad si otvorila 50 tema koje pocinjes da si cula od bivseg partnera...pa se pitam kolko si ih bre nanizala![]()
iskreno?šta je da tobom i tim klipovima