Kad volim sex nije tako dobar kao kad ne volim

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.172
Čula sam od jednog bivšeg partnera da sa osobom koju je stvarno voleo sex nikad nije bio tako dobar kao sa osobama prema kojima ništa ne oseća. Ja sam ulazila u ovo drugu grupu, doduše ni ja nisam ništa osećala, 😀 ali baš zato nije ni potrajalo.

To deluje kao obrnuto od onog što žene često kažu da kad vole da im je najbolje.

Ima li istine u tome i zašto bi to bilo tačno? Koja vrsta energije se oseća kad ti nije stalo a ipak se privlačite, i šta bi čoveka kočilo da to isto ima i kada voli? U čemu je štos?

verovatno zato što prema osobama sa kojima si povezan imaš neku vrstu odgovornosti i moraš na ovaj ili onaj način da ih istrpiš pa ti to vremenom postaje monotono a ove avanturice su ti uvek nešto novo neki sveži vazduh kako se ne bi ugušio u toj bračnoj idili otkud znam to mi prvo pada napamet inače po ko zna koji put treba istaći dvostruke aršine koji su više nego vidljivi ovde,muškarac je tu James Bond a žena zna se šta kada švrlja

Čula sam od jednog bivšeg partnera da sa osobom koju je stvarno voleo sex nikad nije bio tako dobar kao sa osobama prema kojima ništa ne oseća. Ja sam ulazila u ovo drugu grupu, doduše ni ja nisam ništa osećala, 😀 ali baš zato nije ni potrajalo.

To deluje kao obrnuto od onog što žene često kažu da kad vole da im je najbolje.

Ima li istine u tome i zašto bi to bilo tačno? Koja vrsta energije se oseća kad ti nije stalo a ipak se privlačite, i šta bi čoveka kočilo da to isto ima i kada voli? U čemu je štos?
Ima istine, kod muskaraca je to uglavnom suprotno nego kod vas zena.

To sto ti je rekao vazi za vecinu muskaraca.

Zato sto smo bioloski razliciti.

Generalno, naravno da je svako razlicit.

Kod muskaraca je ljubav mnogo odvojenija od sexa nego kod zena.

Ma, meni se čini da iza toga malo stoji i ono ona je svetica tipa... Volim je i nije dovoljno prljava da se na njoj istresem? Zašto?

Pa nije tako prosto, mislim da je kompleksnije, i ne znam kako bih objasnio recima, posebno na forumu, jos pa ovako kasno :mrgreen:

Ali generalno, da, muska i zenska seksualnost se razlikuju.
Donekle.
Više mislim da se razlikuju ciljevi. Inače kada bi mi bio cilj da odem na sex trening mogla bih, uspeo bi da me napali dodirima i muškom željom i da ništa ne osećam prema njemu. Samo je pitanje čemu to služi. Neko samo želi baš to, ima i žena sa tim ciljem. Imala sam i ja takve periode. Nego se posle mislim što nisam nešto radosna posle takvog provoda

Да прво дефинишемо појмове љубав је узвишена реч која се највише гази и ставља у контекст нечега што је само делић тога али није то.

Па рецимо заменимо терминон " до кога ти је стало"

Сад овде има 2 опције да према особи до које му је стало има стид или страх да покаже своје исконске пориве и жеље.
Доживљава да ту треба бити суптилан , пажљив и тд.

Жене наравно имају периоде као и мушкарци да имају пажњу нежност и неки емотивну размену.

Некад воле да буду мало истрескане и исчукане као кучкице са ужитком.

И мушкарци то воле и жене.
Онда по мени је штос како ствари на почетку поставиш тако иду.

Ако хоћеш да се покажеш сувише фин и пажљив просто тешко је после то променити код жене.
Често се дешава да ће за оно друго тражити алтерега , другог мушкарца. Са овим неће ни пристајати чак и одбијати такве ствари јер и код ње створен осећај да ће нешто покварити са тим.

Ако се ту отворе одма мислим у обликовању односа карте да смо сви мало емотивци а мало и дивљаци и мало волимо некад сирово без ограничења...

Не знам онда осећања не противрече нашим природама....ово је углавном траје иако се сморе можда траже трећу (ег) четврту(ог) или како код али тешко да би једно друго икад преварили сем заједно учествовали у нечему.

Zato kazu “fcuk her like you hate her” 😎

Zato sto taj bivsi partner ima problem jer ne moze da radi sve u seksu sa osobom koju voli tj ne moze da se opusti do kraja np mnogi ljudi ne zele tzv vulgarne stvari ili sto zele u seksu sa zenom ili osobom koju vole.

Sa mojom bivšom sex je bio očajan, jedva da me rukom dohvati dole i to je to, legne rasiri nozice i natrti se, to je ceo sex. Jednostavno joj je sve ostalo bolesno i nije fuxa kako kaže XD pa takvu ženu bih u braku sutra prevario baš zbog toga.
To jeste cesto problem,zene koje misle da je dovoljno samo noge rasiriti jer ona ima picku pa ti moras biti presretan da si dobio,ali na drugu stranu ima i masa muskaraca kod nas koji zele da ozene takvu a onda traze seks okolo tako da i neke zene misle da tako treba da ne bi izgledale *****.

čisto sumnjam da je ovo istina. možda je to samo njegovo iskustvo, zaista ne verujem da je pravilo u muškom svetu
i muškrci se preko seksualne atrakcije zalepe za ženu ne bi verovala koliko u stanju su i da se zaljube do ušiju i da sanjaju na glas o budućnosti.

verovatno zato što prema osobama sa kojima si povezan imaš neku vrstu odgovornosti i moraš na ovaj ili onaj način da ih istrpiš pa ti to vremenom postaje monotono a ove avanturice su ti uvek nešto novo neki sveži vazduh kako se ne bi ugušio u toj bračnoj idili otkud znam to mi prvo pada napamet inače po ko zna koji put treba istaći dvostruke aršine koji su više nego vidljivi ovde,muškarac je tu James Bond a žena zna se šta kada švrlja
ko se još guši ako ima idilu u braku? zar mi svi ne težimo idili?
pitanje je da li joj težimo da bi se posle gušili u njoj ili uživali u povlasticama koje pruža

to znači da si sa partnerom na 93% razumevanja
i verujem da bi radije uživao u toj povlastici nego se gušio.

Ok je da ljubav bude odvojena od sexa
To i žene danas umeju. Ali šta ćemo time dokazati?

Generalno ništa što čovek radi svesno i namerno ne radi mehanički bez emocija tako da i sex ne može da bude čista gimnastika.
to se vi muškarci samo branite pred svetom koji vam je nametnuo predrasude na primer
da muškarci ne plaču
da mogu da iebu bez emocija
da moraju biti snažniji
maljaviji od žena....

mislim da muškarac koji ovako razmišlja ima retrogradni hod i da sex nije izmišljen da bi se on istresao
nego da oboje uživaju
Naravno, za sve je potrebno dvoje (to mi piše i u potpisu ;))

Ali ok je ako partner samo želi da se istrese, izašla bih u susret, što da ne ;)

Dogod ljudi čvrsto drže stege svoje podsvesti nema ispunjujućeg seksa.

Alah ga nagradio na iskrenosti!

Back