krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.956
Jesi li pokušavao da se skineš ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko kaze da sam ja tudjim parama nabavljao robu? Ja sad ne uzimam nista od droga a kad sam imao onda sam imao samo za svoje pare... A veliki je broj ljudi koje sam cascavo, prodao nisam nikome nikad... Niti ti uopste znas sto je heroin jer danas malo ko moze da nadje eto heroin a prodaje im se nesto pod tim imenom... Ono sto se pod tim imenom prodaje slabije je od opijuma 49 puta... A pravljenje opijuma je privilegija privilegovanih iako to izgleda lagano... Meni je jedna zena o kojoj ne znam skoro nista zasadila iznad kuce 100 metara u sumi makove, pa sam mogo da pravim to cudo... Ali sam proces pravljenja izaziva strah kod onoga ko osjeca miris toga sto se pravi pa ih vecina i ne naprave do kraja... A kad uzmu da se skupljaju grumeni na dnu to izgleda kao da druga dimenzija dolazi u ovu i tu prestaju da rade obicno ako nisu prestali prije od mirisa... A kad vidi neko sjajnu crnu masu zna da - svjestan je - mozda ide direktno na onaj svijet jer nece moci da izdrzi a da se ne predozira... I mogu ti reci da se tad o drugoj dimenziji i radi... A ti sa alkoholom ako udjes u drugu dimenziju onda cu pred svima da se ubijem u prvu.
na primjer heroin razbistri um
...
Pisem crvenim slovima jer sam bijesan i ljut...
Ne djeluje ni zenska ljepota na svakoga isto. Niti svi na isti nacin dozivljavaju privlacnost neke zene. Niti svi misle za istu zenu da je privlacna. Ali ako ciljas na to da osvojis neku strasno dobru piikicu imas strasno mnogo protivnika, ja autora teme shvatam potpuno. Nije svaki narkoman tvoj rodjak, iako se isto zove imenom "narkoman". Ja licno nikada nisam dozvolio sebi da se navucem, a uzimao sam sto puta, jer sam znao da stanem onda kada bi sledece uzimanje stvorilo krizu ako ne dodje do jos-sledeceg. Heroin ne unistava zube, vec pomijesan sa drugim stvarima kupljen heroin unistava zube ako se pusi sa folije, a ne unistava ni jetru (to se desava zbog kombinovanja acetaminofena (paracetamola) sa heroinom, ili ekstrakcije kodeina iz tableta koja nije savrseno odradjena) niti izaziva gubitak kose. Lijek Eftil(R) koji se prepisuje skoro svim psihijatrijskim pacijentima izaziva gubitak kose, kao i neki drugi, pa je moguce da je on bio i tabletoman. Jednom sam dao kesu tableta sa pisanim uputsvom o bezopasnim dozama i kombinacima jednoj zeni da bi se skinula sa heroina, a ona je sve to popila jedne noci odjednom: dakle, ne prema uputstvu, pa su je sa teskom mukom vratili u zivot. SVAKAKO DA NIJE SVAKO SPOSOBAN DA UZME PAR PUTA PA STANE... KAO STO JE 99% MOMAKA SKLONO DA BEZ OBZIRA JE LI (TA LJEPOTICA koju pominjem kasnije u recenici...) ZLA OSOBA PREVARI — AKO SAM MOZE — CURU SA UDATOM LJEPOTICOM VELIKE LJEPOTE... PA BILA MU ONA I NEPOZNATA KAO OSOBA. Ja nisam takav ni prema zenama ni prema drogi.Iz mora koječega izdvojila sam samo ovo.
Slušaj, imala sam u porodici narkomana, na horsu 7 tužnih, dugih godina.
I sad si me podsetio na kliše:
- svaki džanki tvrdi da mu je tako bilo suđeno
- da mu heroin otvara um
- neće da se leči, jer i nema šta, i da je samo neshvaćen od strane onih koji se ne drogiraju
- da ima prava da radi sa svojim životom šta hoće
- da drogu "sam nabavlja", izdvajajući od "sopstvenih sredstava" (dilujući ili uzimajući iz kuće)
Narkoman iz moje porodice se nekim čudom izlečio, ali je heroin ostavio posledice: ispadanje zuba, gubitak kose, problem s jetrom ... a kasnije, i kao rezultat načina života: rak pluća i rak mozga. Moglo bi se reći da ga je mnogo koštalo da konačno razbistri um.
Ne obraćaj pažnju, ti tražiš "nedrogu", muža koji ti neće dati drogu, nego "nedrogu"... Je li tako? Tu si da bi našla "nedrogu" i "nenarkomane". Voliš žestoke protivnike toga, zagrlila bi ih u suzama radosnicima, to su tvoja braća po "nedrozi". A imaš li kakve kvalitete? Kupaš li se bez brushaltera na javnoj plaži ikad, bi li to radila, da li sam ti možda sada "dao ideju", i ima li što da se vidi kad skineš brus na plaži, ali pitam samo u slučaju da ga skidaš na plaži?jos jedan...
tuzno mi kad ovo vidimNe obraćaj pažnju, ti tražiš "nedrogu", muža koji ti neće dati drogu, nego "nedrogu"... Je li tako? Tu si da bi našla "nedrogu" i "nenarkomane". Voliš žestoke protivnike toga, zagrlila bi ih u suzama radosnicima, to su tvoja braća po "nedrozi". A imaš li kakve kvalitete? Kupaš li se bez brushaltera na javnoj plaži ikad, bi li to radila, da li sam ti možda sada "dao ideju", i ima li što da se vidi kad skineš brus na plaži, ali pitam samo u slučaju da ga skidaš na plaži?
kako mi pravim zenama koje nisi ti pjevamo ovako, hajducku pjesmu:tuzno mi kad ovo vidim
kako vam nije dovoljno zao samih sebe da pokusate da se izvucete iz toga...
znaci po dobrom stilu?da, klon...
Ali sigurno mozda, mozda sigurno, mozda mozda, sigurno sigurno... grupa od pet zena, predvodjena Sultanijom Šah... da mi igra trbušni ples, i da odemo da dignemo u vazduh jednu firmu sto pravi kiseonik i druge boce gasova da vidimo sto ima ispod, jer mislim da je ispod neka prostorija sektaska... I da se pomirim sa jednom sto mi je prepisivala sve sto trazim, htio sam da je jeem preko braka njenog a maltene naživo, pa sam poslije ocima reko da nije tako lijepa kao sto sam mislio ne gledajuci je preko telefona, pa je ona bila ljuta... Jer sam ja obecao da cu da je jeem a nisam odrzao obecanje, i onda sam ispao kreten... Htjela je da dovede muza da mi dokaze da sam napisao rijec "jeem" u poruci, i "sveto trojstvo" da sam pominjao...kriziras mozda i treba ti pomoc, ne treba da budes tvrdoglav
grupa neka nesto
"Vonabi" se cita, a ne "Vanabi"... ja nisam narkoman, kao sto on i vidi da nisam, ali znam samo da se ta trovanja i te stvari desavaju vise kad mi je prije nestajalo droge nego dok sam je imao, jer sam im bio zabavan dok sam imao...mozda su me trovali "sto sam prestajao"? (Nisam daleko od te ideje da su htjeli da ne prestajem, da se ja drogiram za njih, umjesto njih da "ponesem krst").zar je moguce da vas jos uvek troluje ovaj vanabi dzanki?![]()
"Vonabi" se cita, a ne "Vanabi"... ja nisam narkoman, kao sto on i vidi da nisam, ali znam samo da se ta trovanja i te stvari desavaju vise kad mi je prije nestajalo droge nego dok sam je imao, jer sam im bio zabavan dok sam imao...mozda su me trovali "sto sam prestajao"? (Nisam daleko od te ideje da su htjeli da ne prestajem, da se ja drogiram za njih, umjesto njih da "ponesem krst").