Davno, dok samo bili mladi, žena i ja, bijadoh kod nekih prijatelja, koji imaju nekoliko čerki. Tu negde, moja generacija.
Pozvan sam bio da nešto pomognem matorima, bijade nešto oko el. šporeta. Jedna od čerki, neku godinu mlađa od mene, zgodna, lepa, stade na sred vrata meni okrenuta leđima, ne puštajući me da prođem u drugu prostoriju, između predsoblja i kuhinje. Bila je lako obućena, neka laka haljina, koja joj je ocrtavala svaki deo prelepog tela. Stadoh, da sačekam da se pomeri. Nije se pomerala, i pogleda me sa smeškom preko ramena. Udari mi krv u glavu, i ne izdržah, uhvatih je čvrsto jednom rukom za guzu tako da su mi krajevi prstiju doririvali joj ribicu.
U tom momentu, nailazi moja žena, bez kucanja, na ulazna vrata, spolja, koja su bila ulaz u predsoblje. Pomerih se u tom trenutku nekako spontano da svojim telom sam zaklonio devojku i svoju ruku na njenoj guzi od pogleda moje žene, a drugom rukom sam u kojoj sam imao šrafciger kao nešto radio na dovratku...
Sklonih ruku a devojka ode u kuhinju. Odvilo se tako brzo, da ni sam nisam bio svestan tog trenutka šta se desilo.