Kad vas žena/muž navata...

ja sam misleo da ste se ti i zena druzili sa neki penzioneri i oni imali puno cerke tu vase godiste
Ne, to su bili stari poznanici i prijatelji mojih roditelja. Ja se baš nisam družio sa njima, jer su imali samo čerke, a ja oženjen.

Da ublažim malo situaciju, nikad niko nezna na koji če kamen da se satre. A sve ima svoje zašto, i mnoge se stvari izdešavaju, hteli mi to ili ne... :)

1. nigde nisam rekao da sam tada bio u Pančevu.

2. Otkud ti znaš da ovo nema veze sa verom, sa pobožnošču? :)

Sve ima svoje zašto, i moje priče nisu bez razloga. Kad budeš u moje godine, shvatićeš, možda... :lol:

I nemoj da se užasavaš sobom. :lol:
dje ti je tu boboznost

NE CINI PRELJUBU

misljak da ce ti , kao mator covek, malo da nas prosvetlis i opametis, naucis moralnosti, poboznosti i pravim vrednostima
vidis valjada kaka je danasnja omladina
a ti udario sa djecom u bezobrazne price

ja sam iznenadjen i zaprepascen

A kad dupence nečije žene uhvati mužjak sa šfracigerom da li je to takodje kul sa tačke gledišta muža?

Budi isken i ako nije kul obrazloži.
Pa jeste kul, ako nečija žena tako navuče čoveka. :)

A nije kul, jer udata žena, pogotovo u svom domu, takve stvari sebi nesme da dozvoli. :lol:

Da je ova devojka o kojoj sam pričao bila udata, sigurno je ne bih taknuo :lol:

Valjda uviđaš da i ti sama navodiš na to da žene uvek stavljaju muškarce na iskušenje.

I kad muškarac ne reaguje, ne učini ono što dotična očekuje, onda naebe i to žestoko. :)

Pa jeste kul, ako nečija žena tako navuče čoveka. :)

A nije kul, jer udata žena, pogotovo u svom domu, takve stvari sebi nesme da dozvoli. :lol:

Da je ova devojka o kojoj sam pričao bila udata, sigurno je ne bih taknuo :lol:

Valjda uviđaš da i ti sama navodiš na to da žene uvek stavljaju muškarce na iskušenje.

I kad muškarac ne reaguje, onda naebe i to žestoko. :)

Dobro, htela sam da izbegnem direktni primer lični, ali hipotetički da je tvoju ženu tako dodirnuo neko i da se dešavalo sve šta se dešavalo posle, tih par meseci kako bi reagovao i da li je to za tebe ok posto si i ti to radio?

Dobro, htela sam da izbegnem direktni primer lični, ali hipotetički da je tvoju ženu tako dodirnuo neko i da se dešavalo sve šta se dešavalo posle, tih par meseci kako bi reagovao i da li je to za tebe ok posto si i ti to radio?
Skrečeš temu. neradi se o udatoj ženi. :lol:

I nemožeš menjati pozicije u odnosu muško - žensko. :lol:

I izneo sam u gornjem postu u slučaju da je bila udata, ne bih je dirao. :)

Davno, dok samo bili mladi, žena i ja, bijadoh kod nekih prijatelja, koji imaju nekoliko čerki. Tu negde, moja generacija.

Pozvan sam bio da nešto pomognem matorima, bijade nešto oko el. šporeta. Jedna od čerki, neku godinu mlađa od mene, zgodna, lepa, stade na sred vrata meni okrenuta leđima, ne puštajući me da prođem u drugu prostoriju, između predsoblja i kuhinje. Bila je lako obućena, neka laka haljina, koja joj je ocrtavala svaki deo prelepog tela. Stadoh, da sačekam da se pomeri. Nije se pomerala, i pogleda me sa smeškom preko ramena. Udari mi krv u glavu, i ne izdržah, uhvatih je čvrsto jednom rukom za guzu tako da su mi krajevi prstiju doririvali joj ribicu. :lol:
U tom momentu, nailazi moja žena, bez kucanja, na ulazna vrata, spolja, koja su bila ulaz u predsoblje. Pomerih se u tom trenutku nekako spontano da svojim telom sam zaklonio devojku i svoju ruku na njenoj guzi od pogleda moje žene, a drugom rukom sam u kojoj sam imao šrafciger kao nešto radio na dovratku...

Sklonih ruku a devojka ode u kuhinju. Odvilo se tako brzo, da ni sam nisam bio svestan tog trenutka šta se desilo. :lol:

ja reko nesto konkretno ono kad me navata posteno, price, ovo ono a kad opet tema o svaleraju :roll:

sto kaze dee

nemam iskustva i nedo mi bog da me nafata :lol:

al za protokol imam iskustvo slicno

ovde pre 20 g. imaa devojku svabicu...i vode oni mene na Fasching = Karneval, nedelja ujutru, sve one zahebancije, prolaze kolima(vozila sa prikolicama), muzika, bacaju bombone, pije se vice se hellau/allaf od deset ujutru...posel toga, odemo u neki kafic, tamo ludilo, igra se (pollonese) peva se, pije se, ja oko kasno popodne pijan ko letva...zalegnem na neku klupu tamo da se povratim...neka devojka se sagne iznad mene da vidi sta mi je...pita me kako mi je, al ja ne cujem glasna muzika...saginje se ona sve nize i u tom mometu padne preko mene, okliznula se, posto je pod mokar bio od snega i prosutog pica... u tom trenutku se moja devojka okrece, vratila mozda bila u wc, malo dalje pricala sa drugima, a ona lezi ne meni :hahaha:
kad je uhvatila ona i trgla gore to shou bio :lol:

ja reko nesto konkretno ono kad me navata posteno, price, ovo ono a kad opet tema o svaleraju :roll:

sto kaze dee

nemam iskustva i nedo mi bog da me nafata :lol:

al za protokol imam iskustvo slicno

ovde pre 20 g. imaa devojku svabicu...i vode oni mene na Fasching = Karneval, nedelja ujutru, sve one zahebancije, prolaze kolima(vozila sa prikolicama), muzika, bacaju bombone, pije se vice se hellau/allaf od deset ujutru...posel toga, odemo u neki kafic, tamo ludilo, igra se (pollonese) peva se, pije se, ja oko kasno popodne pijan ko letva...zalegnem na neku klupu tamo da se povratim...neka devojka se sagne iznad mene da vidi sta mi je...pita me kako mi je, al ja ne cujem glasna muzika...saginje se ona sve nize i u tom mometu padne preko mene, okliznula se, posto je pod mokar bio od snega i prosutog pica... u tom trenutku se moja devojka okrece, vratila mozda bila u wc, malo dalje pricala sa drugima, a ona lezi ne meni :hahaha:
kad je uhvatila ona i trgla gore to shou bio :lol:
:hahaha:

Dobro da si preživeo, od obe ženske. :hahaha:

Back