kad vas simpatija provali da je uhodite po internetu

Kao postoje neki koji to ne rade pa treba da provaljuje jesam li ili nisam?
Calculating Figure It Out GIF

šta radite kada stalkujete nekoga po mrežama romantično-seksualno i zaboravite da uključite inkognito mod ili se na drugi način provali da ste to vi, osoba vas zna uživo pa poveže kockice

dramatic-portrait-sad-scared-young-woman-laptop-suffering-cyber-bullying-harassment-being-online-abused-stalker-154263720.jpg

a) ownujete to što ste uradili podignute glave, pravite se da zapravo tu osobu treba da bude sramota što vas je provalila

b) pravite se dementni i ne znate o čemu se radi, mora da je neki bag

c) priznate (bože sačuvaj, iskreno)

d) emigrirate
priznam, ako uopste pita...

šta radite kada stalkujete nekoga po mrežama romantično-seksualno i zaboravite da uključite inkognito mod ili se na drugi način provali da ste to vi, osoba vas zna uživo pa poveže kockice

dramatic-portrait-sad-scared-young-woman-laptop-suffering-cyber-bullying-harassment-being-online-abused-stalker-154263720.jpg

a) ownujete to što ste uradili podignute glave, pravite se da zapravo tu osobu treba da bude sramota što vas je provalila

d) emigrirate
b)

A jel ima opcija sta da radimo ako je ta NN simpatija bivsa visoka funkcionerka mup-a ? 🙂🤭

Salim se ja malo, zaista to nikad nisam radio i to mi je bas ono bzvz i onako vec malo i patoloski a i to kapiram da zna da bude i vrlo stresno i razocaravajuce na kraju jer verovatno o svakoj osobi bi se verovatno moglo iskopati nesto sto ti se ne svidja ili te mozda potencijalno odbija ( sto bi rekli, uvek ima ono ali sto devojci srecu kvari), tako da ono najbolje ne cackati previse, vec onako biti prirodan, opusten, ziveti svoj zivot i lepo natenane kroz komunikaciju sa tom osobom pokusas da se zblizis sa njom, sto je bolje upoznas, pokusas da saznas ono sto te zanima pa ako ispadne dobro super a ako ne Boze moj sta da se radi idemo dalje.

Tako nesto nikad ne bi radio niti bi ikad recimo nekoj devojci trazio golisave fotke ili njoj slao svoje, to mi je bas onako pacenicki i vec onako malo van granica nekih mojih moralnih vrednosti i pogleda na neke stvari.

Pre 5 godina u Maxiju radile vikendom promoterke. Jedna se bas dugo zadržala godinu i jače. Tako ja je vremenom stalno vidjam. Ostale cure vidim jedan vikend ili mesec dana zavisi od trajanja promocije.
Sad ja nateram sebe nekako nađem devojku na Instagramu. Trazio sam je dva dana i uspeo sam bez ikakvih informacija za ime.

Pa verovatno joj je pisalo ime i prezime na onoj akrediraciji, pa si ga samo uneo u pretragu ? ;)

Iskusno nema sta. ;)

d) emigrirate
to treba da joj imponuje.Znaš kako da joj imponuje? Imponuje joj imponuje joj

U kom smislu uhodjenje ?

Ako neko zeli da sazna sto vise o osobi do koje mu je stalo,onda je to dobra stvar mora neko o nekome da istrazi ako bas tu osobu ne zna a svidja mu se.To je super al najcesce nije produktivno

Ljudi ce javno reci kako vole kada se neko bori za njih i pokazuje paznju cima se oko njih,e al u praksi je kontra kada se neko tako ophodi prema vama to vas odbija smatrate tu osobu nenormalnom a ne briznom, cudnom a ne normalnom plus i nepovjerenje ,a takodje to moze da da utisak osobi pa ta osoba je pacenik neki,ili luzer ili psiho itd.

Dok osoba kojoj ste nebitni zadnja rupa na svirali itd,takvu osobu niko nece pohvaliti ovako javno i reci zelim takvog partnera nego to je uzas takvi partneri mi ne trebaju a u praksi upravo ljudi zele takve partnere smatraju ih kul,moguce uspjesni a nikako u praksi nece voditi se tim da su egoisticni,da nisu nimalo brizni da nemaju vremena za druge ljude

Poslednja izmena:

Back