kapetan81
Zainteresovan član
- Poruka
- 431
Kako se tada osecate? Kada rod veruje vise drugima nego vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni to prirodno stanje stvariKako se tada osecate? Kada rod veruje vise drugima nego vama?
rodbina je oko tebe po difoltu, ne biraš ih, takvi su kakvi su...
prijatelji su tvoj izbor
e tu bi izdaja mnogo više bolela
mene moja mama prevarila za kintu. moja mama. neverovatno. ali sta, ne ljutim se, njoj kinta treba vise nego meni, znaci stvar ni ne pominjem. pre desetak godina kupio plac ja neki 4km od centra Bgda, povoljno satro, ali dobra kao investicija, 50+ ari, danas se bas tu puno gradi i strasno skup svaki m2. ali posto ne zivim u Srbiji papire napravio na nju, da je ona je vlasnik. mislim ona je to prodala ladno i troskari parice zadnjih par godina![]()
isto jedan rodjak me prevario, u isto vreme na istom mestu, iz istog razloga sto ne zivim tamo ja zaposlio njega kao coveka od poverenja da bude direktor, i kad sam provalio da me vacari, kraducka, kazem mu da je izbacen i trazim drugog preko oglasa normalnog coveka. i covek zapali ladno, sa svim parama iz posla koje nisu bile ni sve moje! skrivao se neko vreme, mada nisam ga ni jurio, sta da mu radim, ne zelim krsim zakon, a po zakonu to u Srbiji tada bilo komplikovano (kazu advokati), i posle normalno covek zivi sredio se, kupio stan, dobar auto, svoju firmu otvorio, zivi filmski. zena deca plus juri te sponzoruse beogradske, svi misle baja. prevarant jedan lopov nepismen eto.
tebe baš krenulo![]()
rodbina je oko tebe po difoltu, ne biraš ih, takvi su kakvi su...
prijatelji su tvoj izbor
e tu bi izdaja mnogo više bolela