Kad vam žena kaže

kako su dobra zapazanja kad si dosao da otkrijes o cemu se radi, ne znas itd
joj ala mi skace ... ego, je l se tako kaze
skace mi ego sta sad

Ne moram da znam unapred, ali istina ima neku specifičnu aromu koja se može opaziti i bez prethodnog znanja.Jer ja zaista nisam znao šta žene misle kad kažu nekom muškarcu deran.Ali sada znam i to zahvaljujući vama dragi moji forumaši... guše me emocije ... :sad2:

Volim vas....

AAP%2BPhoto-%2BMiss%2BAustralia%2BJennifer%2BHawkins%2Bwins%2Bthe%2BMiss%2BUniverse%2Bcrown%2BWed%2B02%2BJun%2B0.jpg

A kad jeste, kad nije? Reci mi pliz da bih znao da se odbranim u takvoj situaciji ako mi neka žena kaže da sam deran.Hoćeš li? Hajde ljubim te .:cmok:
Pa najviše zavisi od tonaliteta kojim ti to kaže :lol:
Aj probaću da ti dočaram smajlićima...
Ako kaže - E, baš si deran! :besan2: :ljutko: - to znači - napravio neko sr.nje i glupost, neozbiljan si i glupav !
Ako kaže - E, baš si ko neki deran :zaljubljena: :mazi: :flert: - to znači - pile moje malo, tako si cakan i neodoljiv tako detinjast i neozbiljan...
Ako kaže - Koji si deraaan, c,c,cc.. :roll: :( - To znači - ala si ti neozbiljan i neotesan... razočarana sam u tebe...

Eto, otprilike ta značenja može da ima, a sigurno ima još ;)

Pa najviše zavisi od tonaliteta kojim ti to kaže :lol:
Aj probaću da ti dočaram smajlićima...
Ako kaže - E, baš si deran! :besan2: :ljutko: - to znači - napravio neko sr.nje i glupost, neozbiljan si i glupav !
Ako kaže - E, baš si ko neki deran :zaljubljena: :mazi: :flert: - to znači - pile moje malo, tako si cakan i neodoljiv tako detinjast i neozbiljan...
Ako kaže - Koji si deraaan, c,c,cc.. :roll: :( - To znači - ala si ti neozbiljan i neotesan... razočarana sam u tebe...

Eto, otprilike ta značenja može da ima, a sigurno ima još ;)

:rotf:

E ovo ti je genijalno :cmok:

ona koja nece da joj bude dosadno.
m :ej draga stigao sam daj nesto da jedem,
z : sta ces da jedes muzu moj, ocemo poslije :zper:
m :khr khr*

slazem se sa tvojim misljenjem aleksandre. toj zeni je taj muskarac zanimljiv. nikad ne znas kakvu zvrckicu moze da napravi i razbije monotoniju
jer sta rade derani, smisljaju smicalice da se zabave. :D
deran asocira sa detetom sto znaci da to nisu zlobne smicalice,sustinski zlobne.deca nisu zla.u pocetku ni jedno nije zlo, tako ih kasnije nauce

slazem se sa tvojim misljenjem aleksandre. toj zeni je taj muskarac zanimljiv. nikad ne znas kakvu zvrckicu moze da napravi i razbije monotoniju
jer sta rade derani, smisljaju smicalice da se zabave. :D
deran asocira sa detetom sto znaci da to nisu zlobne smicalice,sustinski zlobne.deca nisu zla.u pocetku ni jedno nije zlo, tako ih kasnije nauce

a da li bi ti mogla deranu biti vjerna ljuba il ti je samo sladak, zanimljiv?
i da editovao sam post, onaj donji dio gdje se hrce je bio namjenjen za obicnog covjeka pregazenog od zivota, onog koji ismijava derana :D

Pa cuj, meni Denis i deran nemaju bas iste konotacije, ali dobro.... denis mi je djetinjast, malo ogranicen ako mogu tako reci u svojoj nevinosti. A deran mi je nesto kao smeker u pokusaju :think:

Moguće i da nisu, ja sam povezao derana sa Denisom.Nije to ovo loša ideja o šmekeru u pokušaju.Može biti tako, ali deran može biti i osoba koja je zvrk, zezator , vragolan, shetjeru :per:

Back