Kad vam pocinje kriza?

Kad nastupa vama neki tezak period (ako uopste i moze da nastupi) u dugoj vezi posle 7,9, 11 meseci ili koliko vec?
Tezak period mislim kad pocne neko razmishljanje kako je mozda dosta, kako je dosadno sa njom vise, kako je njoj mozda dosadno sa vama, bez razloga, ali jednostavno se javlja (razmisljanje)...

Ma mozak ti je cudna stvar, kojom idu nase perverzne misli, ali to ne znaci da svi ne razmisljaju o prekidu kako je dosta, vrijeme nije mjerilo toga, vec samo ono kako se osjecamo! Svi otprilike znamo kada je to samo prolazna kriza koja se zasniva na psihickoj osnovi, jednostavno onako bez razloga ili kada je to nesto trajno i tesko poremeceno kao odnosi zaljubljenih osoba i da li oni mogu to prevazici...sve opet zavisi svi smo mi individue,a takva su nam i misljenja!

pa, iskreno... kriza mi je uvek kad se najedem dobro... sinoc, popio vas rikan 2 piva, i odma' kriza... spava mi se... a pre, kad sam bio mali, pa kad mi se prispava, a majka mi kaze: rile, sine, idi i pusti vodu, to ti je dobro da ti se ne spava... a ja odem i povucem vodu u kupatilu i rasanim se... i kazem da stvarno radi... lukavo, lukavo... mali sam bio, nisam razumeo zasto se smeju... ha haha... sto volim ovako vesele price...

tema za mene....
kad pocnem da mislim za bivseg kojeg sam ostavila jer je smrtno dosadan,kako je bas funy i super:shock:,onda mi se lampice upale...
a neka ekspres kriza javlja se cim pocne nesto da propituje vise od uobicajenog i iznenada 'ljubomorise'.....a nikad ranije nije:roll:
ili, ako( ovo ce se sigurno pogresno protumaciti:)) postane mek i nesto me svaki cas pita kako ce i sta ce da uradi(mo).i to za neku glupost o kojoj necu da mislim npr:draga ocu li na parking iza ili ispred zgrade?!!(jer sam nedje lupila da je bolje osvijetljeno ispred. draga, jesi li rekla cokoladu sa rizom?..a prije 5 min je izasao i ja sam mu rekla sta i on opet zove ,boji se coce da ne pogrijesi!!!ili.....mu napisem poruku "donesi foto aparat",on odgovori "vec sam na pola puta",ja nista ne odgovaram,mislim ok krenuo je, bacim negdje tel(koji je svakako skoro uvjek na silent i on to zna).....i on na kraju dodje ljut, jer se ja ne javljam na tel.A on se vracao 30km da uzme aparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa da je bilo toliko hitno ja bih te nazvala covjece sta imas da se vraces.....
Mislim ovo izgleda kao da je neko tele,al nije inteligentan je vrlo, a tako ne znam sto, sav je nesto kao pihtija....i ranije nije bio takav uopste, onako potpuno drugaciji, otresit tip...:cry::?:

jooooj sto mi je ovo poznato.....To bas ume zesce da smori....vise volim kad me kuliraju,ja onda poludim za njim....:-D:-D

Kad nastupa vama neki tezak period (ako uopste i moze da nastupi) u dugoj vezi posle 7,9, 11 meseci ili koliko vec?
Tezak period mislim kad pocne neko razmishljanje kako je mozda dosta, kako je dosadno sa njom vise, kako je njoj mozda dosadno sa vama, bez razloga, ali jednostavno se javlja (razmisljanje)...

..........tezak period nastupa onog trenutka kad pochnem da sumljam da nije to ono shto zelim i da se neko od nas promenio od pochetka veze,nestalo foliranje odbacismo maske a ne svidja nam se ono shto vidimo kod drugog ,,,,,,,,,,

Back