кад у војску пођеш ...

... љубићу те ја а кад кући дођеш више никада, другови ми стари писмо писали да ме моја драга више не воли ...

Драги форумаши и форумашице, ово ће да буде опет један мали мултитопик ...

*Да ли сте били раздвојени на овако неки дуг период од вашег партнера ... и да ли сте остали верно током истог ... а и да јесте да ли је љубав мало спласнула ???

*Да ли би сте се подале сиротим загорелим војницима на редовном одслужењу војног рока ??? А цивилном (памперс војнику)

*Да ли сте чували пријатељеву драгу док је он биЈО у војсци ???

zenim prvu kojoj budem vjerovao
jos nisam pronasao ali kao nadam se
danas bio sa jednom izuzetno moralnom koja drzi sliku momka na telefonu
a druga mi trazila broj telefona(ima dobre sise)
nikad ne vjeruj zeni koja laze

*Да ли сте били раздвојени на овако неки дуг период од вашег партнера ... и да ли сте остали верно током истог ... а и да јесте да ли је љубав мало спласнула ???

Moj bivsi decko je otisao u vojsku pre oko 4 meseca (u to vreme smo bili u vezi)...Raskinuli smo pre oko 3 meseca jer, kako je rekao, nije vise mogao da razmislja o tome sa kim sam ja, sta radim...da li sam mu verna...
Htela sam da ga cekam, ali eto raskinuli smo.. i ne bi mi predstavljalo problem da mu budem verna, kao sto sam i svakom decku do sada. Pre oko 2 nedelje su ga premestili ovde u Beograd i zeli da se pomirimo. Ne verujem da cemo se pomiriti...zbog nekih drugih stvari, koje nemaju veze sa njegovim sluzenjem vojske.

*Да ли би сте се подале сиротим загорелим војницима на редовном одслужењу војног рока ??? А цивилном (памперс војнику)

Ne!

Back