KAD TE ZENA PREVARI SA PRIJATELJEM I KAD KAZU DA JE TO LJUBAV,STA ONDA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gentlemen:
moj prijatelj se zaljubio u moju zenu :evil: posle par pokusaja ona je pristala :oops:
krili su to 2 meseca,sad kazu da je to ljubav???
Ja sam im pozeleo srecu!
Previse mi je to nizko bilo,tako da sam odlucio da se povucem i da pustim SMRADOVE da se vole,kako oni kazu!Nije to moja liga!

Kada prestanes da ih zoves smradovima, onda ces im mozda jos i biti zahvalan za slobodu koju si neocekivano stekao.

Zivot ide dalje.

NevenaBGD:
Znaci kad te prevari ZENA ili MUZ sa prijateljem i ti si povredjen i nadasve uvredjen:) :) ( sto je normalno ) ti si sujetan/a!!!???? Zanimljivo!! A onda ti ne sujetni ljudi treba da ostanu mrtvi hladni i da se prave kao da nista nije bilo!! Veruj mi ja bi im sve po spisku! Lepo od pocetka do kraja pa ako oni savladaju svoju sujetu sto si ih posteno nalepio onda mozes da pocnes ispocetka! Nabavi ti sebi neku **** pa im setaj pod prozorom da vidimo sto ce im biti sve jedno! Pacenici! U ovoj jadnoj Srbiji su pukli od dosade pa sad rekonstruisu americke sapunice u svom malom zivotu na rubu visnjice!!

E slazem se skroz za ovo "nabavi i ti neku*** pa im setaj pod prozorom" ...Ma kakva ljubav? Zena pronasla ono sto je san svake zene - zavedes prijatelja svog decka/muza pa ih onda lepo imas obojcu jer im udaras po sujeti samo tako... Odlican potez, samo sto ja za to nikada nisam imala zeludac, ali svaka cast Gentlemen - ignorisanje je pravi potez samo ako mozes da izdrzis do kraja! Ne posustaj, ne odustaj od sebe i sve dodje na svoje!

Pa da i ja malo "posolim pamet" kad su svi drugi to vec uradili ;) :D
Par ljudi je napisalo da te ona verovatno nije ni na pocetku toliko volela cim je mogla tako hladno da se upusti u novu vezu, preko braka. Tuzna istina je da ljudi cesto stupaju u brakove vrlo lako, jer misle da ce to sto tu osobu znaju godinu dana znaci da je znaju kompletno. Mene su neki ljudi posle vise godina neprijatno iznenadjivali, pa sam samim tim ih otkacila iz zivota. Naravno tu ide razocarenje,jer si mislio da je ona nesto sto nije, covek se oseti glupim sto joj je verovao da ga ona postuje, i dobro, na vreme se pokazalo da nije tako i molim lepo. Niste imali dece pa da morate da ostanete u kontaktu, tako da sad mozes da je maximalno ignorises. Ako ona misli da je to ljubav, samo nek izvoli, ali mislim da osoba koja moze svog partnera da laze dva meseca a i duze u stvari ne zna sta je ljubav, tako da sumnjam da ce je ikad i naci. Ono sto bi mene potreslo na tvom mestu je upravo to sto ti nije rekla da te vise ne voli i da zeli da bude sa drugim. Da je sela i popricala sa tobom verovatno se nebi osecao ni priblizno ovako besno i jadno. I to je ono sto bi joj ja najvise zamerila. Sada ti ostajes verovatno sa nedorecenim stvarima, mozda bi hteo da joj nesto kazes kako je lose postupila a eto ne mozes, i mislim da to najteze pada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back