- Poruka
- 93.076
Kad stigneš do određenih godina, postaješ trajno ravnodušan na gomilu sranja.
Jesi li ih već dostigao?
Jesi li ih već dostigao?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo pametan jos u kasnijem pubertetu shvati.U neko doba shvatiš da nije sve u lovi
Sa ovim se darom rodis ili nikad ne naucis ovo.Prvo provališ površnost i folirante
Nije tačno ako pođeš od toga da su svi ljudi dobriSa ovim se darom rodis ili nikad ne naucis ovo.
Ne mozes da krenes sa pogresnim stavom.Nije tačno ako pođeš od toga da su svi ljudi dobri
Ko je su to godine ?Kad stigneš do određenih godina, postaješ trajno ravnodušan na gomilu sranja.
Pogledajte prilog 1771194
Jesi li ih već dostigao?
Nisu svi ljudi uvek dobri ( ili već'ma dobri),Ne mozes da krenes sa pogresnim stavom.
Nisu svi ljudi dobri (a to sto mi volimo da verujemo da jesu je nesto drugo).
Zar mislis da se toliko bavim timeNisu svi ljudi uvek dobri ( ili već'ma dobri),
- treba potencirati dobrotu, jer ako nekoga optužiš da nije dobar ( da je zao), ujedno si mu napisala i opravdanje i za buduće postupke.
jasta brate, boli me koooraz za sveJesi li ih već dostigao?
na to nikad ne mozes biti ravnodusan, osim ako nisi moderanPa na atribute cura,
a sedenje i caskanje sa najmilijima u skupom restoranu? to ne valja?Shvatiš da život čine male stvari. Tipa sedenje i ćaskanke sa najmilijima a ne skupi restorani da bi bio tamo viđen.
I to je tacno, slazem se.a sedenje i caskanje sa najmilijima u skupom restoranu? to ne valja?
i zasto odmah "da bi bio vidjen"?
sobzirom da ljudi u svojim razmisljanima krecu od sebe, nekad se zabrinem kako razmisljas..
neko ne ide u skup restoran da bi bio vidjen vec prosto moze a svidja mu se hrana tamo.
a, za broj klikova na Krstarici ?jasta brate, boli me koooraz za sve![]()
Mislim, u stvari sam sigurna, da se zeza.Da nekoga "boli patka za sve" nije prirodno stanje.
Taj ili laže (ili mu je to trenutna misao i autosugestija) ili je pod jakom dozom sedativa.
Normalna porodica nema potrebu da se sastane u skupom restoranu, oma se sastaje za trpezarijskim stolom u svom domu. Nema ništa loše i ako se izađe u restoran, ali meni je kući lepše i intimnije.a sedenje i caskanje sa najmilijima u skupom restoranu? to ne valja?
i zasto odmah "da bi bio vidjen"?
sobzirom da ljudi u svojim razmisljanima krecu od sebe, nekad se zabrinem kako razmisljas..
neko ne ide u skup restoran da bi bio vidjen vec prosto moze a svidja mu se hrana tamo.
daa,.. zaboravio sam i tu opcijuMislim, u stvari sam sigurna, da se zeza.