Ja sam kad sam bio mladji, bio gotovo nepovrediv. Nista nije moglo da me dovoljno pomeri i pogodi. Dva, tri dana u bedaku i kao da nista nije bilo.
Desilo mi se samo dva puta da sam zesce pukao.
Tad sam bogami sedeo kuci po deset dana, bedachio se, tugovao, prolazilo mi je kroz glavu ama bas isto sto i tebi, bio sam tuzan, besan, bezvoljan, besan, bezvoljan, tuzan, sjeban, besan.....
Mrzeo sam je, voleo sam je, psovao sam je, psovao sam sebe, zivot, ljubav, pa sam je opet mrzeo, pa joj oprastao, pa se hvatao za telefon, pa...ma ne, nema svrhe...pa cekao da me pozove...i onda shvatio da moram medju ljude.
Pozvao sam sve prijatelje, poceo svaki dan da se vidjam sa nekim od njih, upisao neki kurs jezika, cak sam se uclanio u jednu (u to vreme) opozicionu partiju, naravno, zbog mladih i zgodnih clanica
I onda, medju ljudima, medju novim facama, sve postane lakse, zivot opet dobije tok, i konacno, vidis da uvek ima neke nove zene kojoj si zanimljiv, zabavan i koja bi sa tobom da provodi vreme. Tako prodje taj osecaj da je ta sto te ostavila nesto posebno i vanvremensko a da si ti nesto grdno pogresio i zajebao. Tako prodje taj glupi osecaj krivice i taj poriv da je pozoves, vidis i kazes joj kako se osecas...jer to nikad ne pomogne.
A desavalo mi se da me moje bivse, nadju i pozovu posle godinu, dve, jedna cak i posle tri godine. Jedna je napravila pravi podvig da me nadje jer sam bio promenio tri stana od tog vremena a mobilinih u to vreme nije bilo. Zvala je da kaze da zna da je ispala djubre i kao da pita kako sam. Shio mi ga Djura....
Divan je to osecaj kad dok ti to govori, ti ne osecas ama bas nista. A toliko si patio zbog nje. Tad shvatis da sve, ali bas sve prodje i da zivot nosi puno toga lepog za sta moras da se otvoris.