Kad stegnes zube,i places u sebi...naravno!

DIFcrew:
nema frke,u svako doba ;)

Hvala ti,draga moja ;) u svakom slucaju nadam se da ce ti se zelja ostvariti... :D :D :D
Zao mi je sto si prosla kroz isto,i sto ni od drugarstva nije ostalo nista.Ne mogu da verujem koliko su takve price ceste.

@jeccca
u kakvim si sad odnosima s "drugom",jeste se videli??

Da, ******, ceste su. Zene vrlo brzo po upoznavanju klasifikuju nas muskarce kao druga, potencijalnog momka ili tipa za neku kratku avanturu.
Ono sto je zajebano moj DIF je to sto iz kratke avanture ti mozes da ispadnes i momak i tu moze da se razvije i veza, cak i ako tako niste planirali.
Iz drugarstva da ispadne avantura ili da se nastavi kao veza to je veeeeoma retko.

Prosto, zene tako razmisljaju. Ili je odmah privlacis ili je ne privlacis u tom smislu. Drug je onaj kome se zale kako ih neke seronje maltretiraju i zavlace, kako zbog njih pate i kako bi tako volele da imaju nekog dobrog i normalnog momka. A ti tu pored njih...upravo takav, ali neeee, njima to ni na pamet nece pasti. Zato jer ih takav tip muskarca ne privlaci, sem da im bude drug. Nekako visak korektnosti i dobrote a manjak agresivnosti i odlucnosti kod muskarca njima prosto gasi uzbudjenje i zelju.

E, sad, ako i ona tebe ne privlaci na taj nacin, nego ti je sa njom samo lepo, prijatno, super provodite vreme, onda problema nema. Nista te ne pogadja emotivno, jednostavno, ne zelis ni ti nju kao zenu.

I zato, samo hrabro i bezobrazno ukoliko ti se neka svidja. Vise ce da te ceni ako je napadnes, nego ako je ne napadnes. Vise ce da ti zameri ako joj vrlo brzo ne pokazes da te zanima kao zena nego ako te zanima a vidi da nemas mooda da joj to pokazes.

Druzi se sa devojkama koje te privlace kao ljudi a ne kao zene i neces vise imati ovakav problem. A u vezi ovoga sto ti se desava, jedini nacin je da se udaljis od nje, da neko vreme ne pricate, ne vidjate se, ne druzite se, da je drzis na distanci....a onda se vrati i ponasaj se ne kao drug neko kao muskarac koji je zeli. I mozda ti taj put uspe. Sad si u corsokaku.

ender:
Mene zanima sta vi ljudi radite kada vas voljena osoba ostavi. Zanima me sta tacno radite prve 2-3 nedelje. Kako izdrzavate? Sta vam sve prolazi kroz glavu? Ponekad pomislim da je bolje uopste se ne vezivati. Ljubav na kraju samo dovede stare pajtase tugu, bol i ocaj. :(

Ja sam kad sam bio mladji, bio gotovo nepovrediv. Nista nije moglo da me dovoljno pomeri i pogodi. Dva, tri dana u bedaku i kao da nista nije bilo.
Desilo mi se samo dva puta da sam zesce pukao.
Tad sam bogami sedeo kuci po deset dana, bedachio se, tugovao, prolazilo mi je kroz glavu ama bas isto sto i tebi, bio sam tuzan, besan, bezvoljan, besan, bezvoljan, tuzan, sjeban, besan.....
Mrzeo sam je, voleo sam je, psovao sam je, psovao sam sebe, zivot, ljubav, pa sam je opet mrzeo, pa joj oprastao, pa se hvatao za telefon, pa...ma ne, nema svrhe...pa cekao da me pozove...i onda shvatio da moram medju ljude.

Pozvao sam sve prijatelje, poceo svaki dan da se vidjam sa nekim od njih, upisao neki kurs jezika, cak sam se uclanio u jednu (u to vreme) opozicionu partiju, naravno, zbog mladih i zgodnih clanica :)

I onda, medju ljudima, medju novim facama, sve postane lakse, zivot opet dobije tok, i konacno, vidis da uvek ima neke nove zene kojoj si zanimljiv, zabavan i koja bi sa tobom da provodi vreme. Tako prodje taj osecaj da je ta sto te ostavila nesto posebno i vanvremensko a da si ti nesto grdno pogresio i zajebao. Tako prodje taj glupi osecaj krivice i taj poriv da je pozoves, vidis i kazes joj kako se osecas...jer to nikad ne pomogne.

A desavalo mi se da me moje bivse, nadju i pozovu posle godinu, dve, jedna cak i posle tri godine. Jedna je napravila pravi podvig da me nadje jer sam bio promenio tri stana od tog vremena a mobilinih u to vreme nije bilo. Zvala je da kaze da zna da je ispala djubre i kao da pita kako sam. Shio mi ga Djura....
Divan je to osecaj kad dok ti to govori, ti ne osecas ama bas nista. A toliko si patio zbog nje. Tad shvatis da sve, ali bas sve prodje i da zivot nosi puno toga lepog za sta moras da se otvoris.

• Voli
Reactions: Tea
Divan odgovor i apsolutno istinit!

:) :-P :-P :-P

lyon69:
Ja sam kad sam bio mladji, bio gotovo nepovrediv. Nista nije moglo da me dovoljno pomeri i pogodi. Dva, tri dana u bedaku i kao da nista nije bilo.
Desilo mi se samo dva puta da sam zesce pukao.
Tad sam bogami sedeo kuci po deset dana, bedachio se, tugovao, prolazilo mi je kroz glavu ama bas isto sto i tebi, bio sam tuzan, besan, bezvoljan, besan, bezvoljan, tuzan, sjeban, besan.....
Mrzeo sam je, voleo sam je, psovao sam je, psovao sam sebe, zivot, ljubav, pa sam je opet mrzeo, pa joj oprastao, pa se hvatao za telefon, pa...ma ne, nema svrhe...pa cekao da me pozove...i onda shvatio da moram medju ljude.

Pozvao sam sve prijatelje, poceo svaki dan da se vidjam sa nekim od njih, upisao neki kurs jezika, cak sam se uclanio u jednu (u to vreme) opozicionu partiju, naravno, zbog mladih i zgodnih clanica :)

I onda, medju ljudima, medju novim facama, sve postane lakse, zivot opet dobije tok, i konacno, vidis da uvek ima neke nove zene kojoj si zanimljiv, zabavan i koja bi sa tobom da provodi vreme. Tako prodje taj osecaj da je ta sto te ostavila nesto posebno i vanvremensko a da si ti nesto grdno pogresio i zajebao. Tako prodje taj glupi osecaj krivice i taj poriv da je pozoves, vidis i kazes joj kako se osecas...jer to nikad ne pomogne.

A desavalo mi se da me moje bivse, nadju i pozovu posle godinu, dve, jedna cak i posle tri godine. Jedna je napravila pravi podvig da me nadje jer sam bio promenio tri stana od tog vremena a mobilinih u to vreme nije bilo. Zvala je da kaze da zna da je ispala djubre i kao da pita kako sam. Shio mi ga Djura....
Divan je to osecaj kad dok ti to govori, ti ne osecas ama bas nista. A toliko si patio zbog nje. Tad shvatis da sve, ali bas sve prodje i da zivot nosi puno toga lepog za sta moras da se otvoris.

lyon69:
Da, ******, ceste su. Zene vrlo brzo po upoznavanju klasifikuju nas muskarce kao druga, potencijalnog momka ili tipa za neku kratku avanturu.
Ono sto je zajebano moj DIF je to sto iz kratke avanture ti mozes da ispadnes i momak i tu moze da se razvije i veza, cak i ako tako niste planirali.
Iz drugarstva da ispadne avantura ili da se nastavi kao veza to je veeeeoma retko.

Prosto, zene tako razmisljaju. Ili je odmah privlacis ili je ne privlacis u tom smislu. Drug je onaj kome se zale kako ih neke seronje maltretiraju i zavlace, kako zbog njih pate i kako bi tako volele da imaju nekog dobrog i normalnog momka. A ti tu pored njih...upravo takav, ali neeee, njima to ni na pamet nece pasti. Zato jer ih takav tip muskarca ne privlaci, sem da im bude drug. Nekako visak korektnosti i dobrote a manjak agresivnosti i odlucnosti kod muskarca njima prosto gasi uzbudjenje i zelju.

E, sad, ako i ona tebe ne privlaci na taj nacin, nego ti je sa njom samo lepo, prijatno, super provodite vreme, onda problema nema. Nista te ne pogadja emotivno, jednostavno, ne zelis ni ti nju kao zenu.

I zato, samo hrabro i bezobrazno ukoliko ti se neka svidja. Vise ce da te ceni ako je napadnes, nego ako je ne napadnes. Vise ce da ti zameri ako joj vrlo brzo ne pokazes da te zanima kao zena nego ako te zanima a vidi da nemas mooda da joj to pokazes.

Druzi se sa devojkama koje te privlace kao ljudi a ne kao zene i neces vise imati ovakav problem. A u vezi ovoga sto ti se desava, jedini nacin je da se udaljis od nje, da neko vreme ne pricate, ne vidjate se, ne druzite se, da je drzis na distanci....a onda se vrati i ponasaj se ne kao drug neko kao muskarac koji je zeli. I mozda ti taj put uspe. Sad si u corsokaku.

Ja bih isto ovako odgovorio...
Imao sam i ja isti problem...
Sada kada sam hladan i bezosecajan... mnogo je bolje....
Ljubav treba pruziti samo onome koji je zasluzuje...
Inace... bude ovako kako bude....
Samo budi opusten.... sigurno postoji neka devojka koja tebe gotivi i koja ti je simpaticna i sa kojom moze mnogo bolje da ti bude..... samo polako.... sve se nadje sto se zeli... ako se to jako zeli :D

lyon69:
...Prosto, zene tako razmisljaju. Ili je odmah privlacis ili je ne privlacis u tom smislu. Drug je onaj kome se zale kako ih neke seronje maltretiraju i zavlace, kako zbog njih pate i kako bi tako volele da imaju nekog dobrog i normalnog momka. A ti tu pored njih...upravo takav, ali neeee, njima to ni na pamet nece pasti...

E da,nesto sto sam zaboravio a sto moze biti zanimljivo.Skoro sam cuo da je i ona prema meni "osecala nesto" negde na pocetku druzenja,ali sam ja naravno bio slep da bi to primetio i glup da bi shvatio da mozes da se zaljubis u drugaricu...
I slazem se da se treba druziti sa devojkama koje te privlace kao ljudi a ne kao zene,ali sam sa njom ucio u odeljenju tako da nisam imao kud.
Hvala inace lyon.Dobar odg!

@ender
Ima leka i za to. Pravac teretana.
Procitao sam reklamu za jednu "Izbacices svo pivo iz sistema, izbacices Nju iz glave, ovde ces nauciti sta je pravi bol. Ali gledaj to sa vedrije strane, bar ces ziveti duze"…zvuci poznato,a? ;) ;) ;)
Inace bez zezanja,i ja bih se slozio sa lyonovim odg…I ja sam slicno radio u takvoj situaciji.Lek je bilo:drustvo,jos ce sad lepo vreme pa to nece biti tesko.sport i vreme,treba da prodje vremena..I slazem se da s tobom da se ne valja vezivati,ali smo po tom pitanju svi tempirane bombe, i samo je pitanje kad ce koja eksplodirati,kolko god mi bili hladni i bezosecajni.

Neshka:
Verujem da ti je tesko, ali ja ti se iskreno divim. Treba biti stvarno jak, da bi uspeo da u sebi cuvas svu ljubav koju osecas prema njoj i ipak da ostanete prijatelji. Svaka cast, ali ja to nikako ne bih mogla...
Pazi i meni je ovo logicno,slicnu stvar mi je i ona rekla,ali postavi se ovako...Da li je bolje da se se ja borim sam sa sobom,i imam je pored sebe kako tako,zezamo se,druzimo...i ko zna mozda se jednom nesto rodi iz svega toga,Ili da sebi sve olaksam,istrcim se i kazem joj sve...uplasim je i ostanem sa njom na cao,i to ono jedva,upuceno sahtu ili trotoaru ispred nje?Jednostavno se plasim da nije jos vreme za romantiku i patetiku,da cu je izgubiti kao druga, i kao devojku.Ne znam.Potpuno sam sludjen :sad:

Vidi ovako, ja nemam puno godina, nisam prosao mnogo toga u zivotu ali sam se uvek trudio da se drzim nekih svojih principa. Na nekim stvarima jednostavno nisam hteo da popustim i preko nekih stvari jednostavno i ne treba preci. A onda se jednog dana pojavila ONA. Sve je bilo bajno, sjajno do trenutka kada je sve otislo dodjavola. Ja sam se uvek trudio da prema njoj ostanem fer, ipak je ona moja najveca ljubav. I bez obzira sto me je povredila zeleo sam da budem blizu nje. Cisto da joj se nadjem ako ikada zatreba ili samo da porpicam malo sa njom. Sa druge strane ona se maksimalno trudila da mi zagorca svaki trenutak, sto pricom sto ponasanjem. I onda sam ja jednog dana resio da mi je dosta svega, prestao sam da je zovem, poceo sam da se druzim malo vise sa nasom zajednicom, njenom najboljom drugaricom, i BAM. To je bilo to. Trebalo je samo zenske sujete. Iako ona zna da ja nikada ne bi uradio nesto sto bi je povredilo, iako bi joj se vratio i posle svega sto je uradila samo da je pucnula prstima. Sta je moja poenta price? Zene od nas naprave ono sto je jesmo i kako se ponasamo. Njima nije dovoljna samo "cista" ljubav. Jednostavno tako je, da bi neko krenuo da te juri moras da mu okrenes ledja i krenes na drugu stranu. ;)

Skola je poslednje mesto na kome sam primetila neku romantiku. Skola je poslednje mesto ogde sam primetila neku ljubav. Skola je poslednje mesto koje dovodim u vezu sa nekim parom, sa nekom ljubavi, sa nekim seksom. Skola je za mene manje od nule sto se tice ljubavnih iskustava! Skola je skroz za mene manje od nule sto se tice medjuljudskih odnosa!

jeccca:
... E ja to cekam! Da me prodje! KAD CE?? :roll:[/QUOTE]

Znas kad ce.
Onda kad se budes pomirila sa tim da nece biti tvoj, ili da vise nije tvoj.
Kad budes resila da to prihvatis. Da kazes sebi...ok..mirim se sa tim.
Ok, odustajem.
Ok, ako treba sve da ode dodjavola, ma neka ode.
I okrenes se svom zivotu i pocnes da ga zivis.
I kazes sebi da si uradila sve sto si mogla i da neke stvari jednostavno vracas tamo odakle su dosle.
I da budes malo zla i verujes da svako ima savest i da ma koliko te povredio, jednom ce te se setiti. Obicno se sete kad i njih neko nagrdi i zajebe.
Ma videces. Cak i da ti se ne desi sto se desilo meni, da mi se neko javi posle dve godine samo da bi rekla da zna da je ispala djubre.....nema veze.....bice ti i tako svejedno.

Postoje ljudi koje je nemoguće voleti.Ne,nisu oni zli,neki bi rekli da su dobre duše,tako neprimetni i stišani u sebi.Sami na svome.Kao prozirne svetlosti ,lepe,ali nedovoljno stvarne.Nepotkrepive onim šta srce traži. U senkama strastvenih uzdaha ,pod crvenim nebom žestokih emocija,uplašeni su na svoj smireni način .
Postoje takvi ljudi.Predobri za ovaj svet a opet...nedostaje im ono nešto..da ih pamte kroz ceo život.Kao uteha su.Daju sebe i troše se na nezamislive načine
Kao prolazna kapija ohrabrenja,odakle se ide dalje nekim nepreboljenim strastima..

S

Postoje ljudi koje je nemoguće voleti.Ne,nisu oni zli,neki bi rekli da su dobre duše,tako neprimetni i stišani u sebi.Sami na svome.Kao prozirne svetlosti ,lepe,ali nedovoljno stvarne.Nepotkrepive onim šta srce traži. U senkama strastvenih uzdaha ,pod crvenim nebom žestokih emocija,uplašeni su na svoj smireni način .
Postoje takvi ljudi.Predobri za ovaj svet a opet...nedostaje im ono nešto..da ih pamte kroz ceo život.Kao uteha su.Daju sebe i troše se na nezamislive načine
Kao prolazna kapija ohrabrenja,odakle se ide dalje nekim nepreboljenim strastima..

S

Kada prave reči ostanu neizgovorene.
Utopljene u moru besmislenih ,koje preleću kao jato ptica mrtva polja.
Kada humor zakrivi pravu sliku .
Ogledala lažu osmesima
Oči postaju tamne i duboke.
Kada glasovi zaliče na ćutanje.
Svetovi se skupljaju i šire u ritmu damara,sve tiše.
Rastaču se..
.......
Liči na umiranje ,svaki put iznova.
zena-naga-krevet-prozor-tuga.jpg

Isto je oduvek..

S

Back