kad ste sami da li "pustite kočnice" ? (u vezi jela i urednosti)

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Ako vam se ponekad (ili često) dogodi da ste sami (kod kuće, na poslu, bilo gde...) , da li sebi "pustite kočnice" i jedete šta hoćete i koliko hoćete, na primer kada je prisutan još neko, poveli biste računa da jedete u nekoj meri i tokom obroka, a ovako pojedete celu kutiju keksa, večerate tri puta, ručate sladoled sa prženom slaninom, izađete u samoposlugu petnaest minuta pred zatvaranje da biste kupili još slasne i masne hrane koju ćete proždrati do jutra...
A tek urednost (ovo važi kada ste sami kod kuće, mada možda i na poslu...) , bacate otpatke po podu, jer ćete pokupiti za tri dana kad se drugi članovi domaćinstva vrate, tovarite brda veša za pranje, ne puštate vodu posle male nužde, veliku nuždu vršite sa otvorenim kupatilom...

Ako vam se ponekad (ili često) dogodi da ste sami (kod kuće, na poslu, bilo gde...) , da li sebi "pustite kočnice" i jedete šta hoćete i koliko hoćete, na primer kada je prisutan još neko, poveli biste računa da jedete u nekoj meri i tokom obroka, a ovako pojedete celu kutiju keksa, večerate tri puta, ručate sladoled sa prženom slaninom, izađete u samoposlugu petnaest minuta pred zatvaranje da biste kupili još slasne i masne hrane koju ćete proždrati do jutra...
A tek urednost (ovo važi kada ste sami kod kuće, mada možda i na poslu...) , bacate otpatke po podu, jer ćete pokupiti za tri dana kad se drugi članovi domaćinstva vrate, tovarite brda veša za pranje, ne puštate vodu posle male nužde, veliku nuždu vršite sa otvorenim kupatilom...

Не.
Прилично сам дисциплинована.
И у јелу и у пићу, о хигијенским навикама да не причам. :lol:

Врло ретко допустим себи излете у храни, ево нпр. сад ћу појести парче ''Барон торте'' јер сам је добила, а како храну не подносим да бацам, нема се шта друго учинити. ;)

Одакле ти све ове аутодеструктивне идеје?

Не, понашам се нормално, моје понашање не зависи од очију других.

Naprotiv...kad sam sama vrlo cesto zaboravim da jedem, a i nekad me mrzi da kuvam samo za sebe. Ja sam godinama zivela sama tako da nemam taj "pusten s lanca" osecaj kad ostanem sama kuci. Ustvari, tad mi je najsredjenije. :)

Не.
Прилично сам дисциплинована.
И у јелу и у пићу, о хигијенским навикама да не причам. :lol:

Врло ретко допустим себи излете у храни, ево нпр. сад ћу појести парче ''Барон торте'' јер сам је добила, а како храну не подносим да бацам, нема се шта друго учинити. ;)
Zdravo doktorka ! :heart:
Tu "Baron tortu" , kažeš dobila si je, poklonila ti je poslastičarka u znak zahvalnosti za novac koji si joj neposredno pre toga dala ?

A vi ostali, šta ste se odmah okomili !
Istina, ima tu sindroma "sam u kući" , ne poričem. I istina je da sam "malo" mator da bih takve stvari izživljavao, ali...

ne pushim u onolikoj meri pred nepushachima kao inache, iz prostog razloga shto znam da im smeta...
ne pricham u onolikoj meri pred cutanima iz prostog razloga shto znam da nemaju uputstvo za jezikovanje..
vishe volim da jedem sa nekim nego sama iz prostog opet razloga jer me mrzi da spremam klopu samo za sebe
higijenske navike solo i kosu obavezno solo , ko bre da se muchi dok razmrsi ..
pushtam kochnice u smislu glasne muzike , pevanja, djuskanja ...ma ima sigurno josh ..
do sledeceg javljanja..
soko rekao orlu.

- - - - - - - - - -

orao gluv :lol:

ne pushim u onolikoj meri pred nepushachima kao inache, iz prostog razloga shto znam da im smeta...
ne pricham u onolikoj meri pred cutanima iz prostog razloga shto znam da nemaju uputstvo za jezikovanje..
vishe volim da jedem sa nekim nego sama iz prostog opet razloga jer me mrzi da spremam klopu samo za sebe
higijenske navike solo i kosu obavezno solo , ko bre da se muchi dok razmrsi ..
pushtam kochnice u smislu glasne muzike , pevanja, djuskanja ...ma ima sigurno josh ..
do sledeceg javljanja..
soko rekao orlu.

- - - - - - - - - -

orao gluv :lol:

Како би било да укључиш serbian latin?

Те SH, CН и ZH конструкције су стварно... :bljak:

ja uvek jedem kad hocu i koliko hocu, ne kontam sta ima da se ustrucavam pred nekim :huh: svasta cu da cujem...jedino ako mislis na ono odes u goste pa neces sad bas zdrati ko da nisi jeo tri dana, eto tu se jedino pravim fina...a u svojoj kuci, na ulici, poslu, ukratko kad god ja sama sebi kupim, moje pare moja hrana, nema sta da se ustrucavam
a ovo oko higijene, pa naravno da ne, nisam sad neka cistunica, ali bas stoka da bacam pakovanje cipsa na pod i ne dignem ga nisam...

cudna tema

Poslednja izmena:
kako bi bilo da gurnesh dupe u struju?
povracaj ako imash neshto konkretno da replikujesh, bacakanje hejta je uzaludan trud :mace:

Лакше је теби да кликнеш мишем него мени оно што ми предлажеш.

Изразито је нечитко и непријатно а ти се љути колико хоћеш. Ништа лично, уосталом.

Лакше је теби да кликнеш мишем него мени оно што ми предлажеш.

Изразито је нечитко и непријатно а ти се љути колико хоћеш. Ништа лично, уосталом.

lakshe je vrlo diskutabilna kategorija..
konju je teshko da nosi teret , tebi je lako da se ulogujesh na forum...aj da merkamo ?

jeste lichno jer si se konkretno meni obratila sa sve povrackom u kompletu..
al dobro, mozda nemash nishta pametnije da kuckash u ovo doba...
meni nebitno..
daleko od ljutnje, treba mnogo vishe za me !

БоУже, какво питање...па наравно!
Не не знам колико, али никада нисам волео да се бријем, нисам успео ни да развијем љубав према тој ужасавајућој активности, а из чудних разлога мојој жени то смета, иако се нпр деца никада нису жалила.
Остало је мање више углавном без разлике.

E,svasta!

Нарафски, тад купим ужас храну и једем је фино полако испред телевизора, не морам да је делим, не морам да слушам колико је то нездраво....
Потрошим цео бојлер, перем веш у незамисливим комбинацијама, учим да кувам без да ми неко звоца колико судова прљам, не јављам се на телефон
ако није за мене, ма уживанција... :)

Svašta...........
Uvek jedem šta hoću i koliko hoću. Genetika mi takva pa ne moram da vodim računa šta, koliko i kad jedem.
Urednost nema veze sa tim da li sam sama ili ne. Ne sredjujem zbog drugih nego zbog sebe.

Jedem iste kolicine hrane i kad sam sama i kad nisam. Jedino volim ( i kad sam sama ali i kad ostali nusu gladni ) da jedem natenane i citam uz to - to mi je uzivancija .
Sto se tice urednosti, kad ostanem sama prvo napravim generalno spremanje i uzivam sto je sve pod konac, sve stvari na svom mestu, sav ves opran... Cim nas je cetvoro ili cak sestoro u kuci dovoljno je da svako bar jednu stvarcicu ostavi van odredjenog mesta i eto nereda.Ili tusiranje - to je brdo novog vesa za pranje...Sto se tice otvorenih vrata kupatila sad kad si pitala skontala sam da se uvek zakljucam i ako nema nikog kuci :D

Back