BILI DOUP
Elita
- Poruka
- 22.568
Pitanje za muškarce: kad ste prvi put videli onu žensku stvar (ne računajući onu iz koje ste ispali)?
pre tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za muškarce: kad ste prvi put videli onu žensku stvar (ne računajući onu iz koje ste ispali)?
Pitanje za žene: kad ste prvi put videli onu mušku stvar (ne računajući tatinu dok ste ga krišom posmatrali dok šiškiriški)?
Molim iskrene odgovore.[/QUOTE
samo na slici![]()
On je mason 33 stepena kao sto je i Junac video dobru ribu.albert pike se zanima za to kada je koji forumas vidio pisu
brateeee, ono, misssim ludilo
33 stepen
: )
Ne se srditi seceru, al nisi moj tip.Jao zak kako si romantican..aj se okupaj pa slikaj da vidim
Pitanje za žene: kad ste prvi put videli onu mušku stvar (ne računajući tatinu dok ste ga krišom posmatrali dok šiškiriški)?
Molim iskrene odgovore.
Ne se srditi seceru, al nisi moj tip.
A jednom kao klinac na moru, imao sam 7 ili 8 godina. Jedna zena i njena kcer su me vodile sa njima na more. Negde kod Sibenika. I ona je pocela dlakavit i ja je vidim kroz prozor kako se presvlaci. Tri dlake na pici i ja joj signaliziram da sam je vidio. Kad je ona krenula trcati za mnom da me namlati, celu plazu sam pretrcao. Zbog tri dlake samo mogao dobiti batine. Prava ludara, a i ja budala kud sam joj rekao da sam je vidio.
pre tebe