Kad ste imali prvi comp. Ili prvi dodir sa internetom?

Skafander

Domaćin
Poruka
3.207
Kad ste imali prvi comp., ili prvi pc, Ili prvi dodir sa internetom? Ne znam kako se koristi anketa, izvinjavam se ako je već bila tema, obrišite ovu slobodno ako je bila.
Ja sam imao 1986 - te prvi comp., komodor 64, pa sam nešto učio dos 1990, pa 1994 - te prvi pc 286, i tako dalje...a prvi dodir sa internetom '98 - '99, prvo je bio gugl pa i krstarica, ali sam postao aktivan član ovog krstaricinog foruma tek 2009. Mada je i to bilo jako davno. Eto. Neka zanimljivost.

Ja sam imao 1986 - te prvi comp., komodor 64,

Иста прича, Комодор 64 осамдесетих година
па пауза (нервирала ме стална унапређења па сам пустио да се систем довољно развије)
тако да од 2005. интензивно на компу и интернету.

Била је тема, више пута ... нема везе ... ;)

Иста прича, Комодор 64 осамдесетих година
па пауза (нервирала ме стална унапређења па сам пустио да се систем довољно развије)
тако да од 2005. интензивно на компу и интернету.

Била је тема, више пута ... нема везе ... ;)
Možda nije loše ako tema nije bila skoro, za nove članove, hehe. Sad se vadim. Ma nema veze. Izvinjavam se još jednom.

GwI6BcTWwAAZbfd.jpg

U srednjoj školi na praksi u ERC-u. Oni veliki linijski štampači koji prave buku kao u nekom proizvoljnom pogonu. Probušene kartice.Konzola, rotirajuća kugla sa slovima.Radio se prvo algoritam, pa onda pisao program. Naravno Interneta još nije bilo.
Internet, među prvima, na radnom mjestu. Tada nije svako tipkao. Bila obrazovana i dobra ekipa.

Imas jos traume od te buke :mrgreen:

Kad ste imali prvi comp., ili prvi pc, Ili prvi dodir sa internetom? Ne znam kako se koristi anketa, izvinjavam se ako je već bila tema, obrišite ovu slobodno ako je bila.
Ja sam imao 1986 - te prvi comp., komodor 64, pa sam nešto učio dos 1990, pa 1994 - te prvi pc 286, i tako dalje...a prvi dodir sa internetom '98 - '99, prvo je bio gugl pa i krstarica, ali sam postao aktivan član ovog krstaricinog foruma tek 2009. Mada je i to bilo jako davno. Eto. Neka zanimljivost.
Slična priča. C64 80 i neke. Učio programiranje na njemu. Pre toga neka konzola za igrice. Prvi PC Pentium '97. zbog faksa. Koštao bubreg i po u to vreme.

Back