on nije patriotaJelena87:Ajde da pocnemo od tebe-sta si ti uradio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on nije patriotaJelena87:Ajde da pocnemo od tebe-sta si ti uradio?
:shock:crow:on nije patriota![]()
......kad si krivu stranu odabrao.........Winner:Mlogo sam uradio za Srbiju a kao i svi ratni veterani dobio kura..........
Hehehe... To ti je glupetanje na srpski način, a oni što to rade misle da kapiraju nešto. :wink:eremita:Лало, извини, ја сам малко приглуп, мислим, то се зна, Србин сам и још и православац... тако да хајде ми молим те помози па ми објасни РЕЧИМА шта ти
значи ово: србовање ??? Мени није јасно ???
Izraz ''patrijota'' sam prvi put čuo od Zorana Sokolovića, Slobinog ministra policije devedesetih. Piroćanac beše, čini mi se. On je i inače imao s tim problem, čuveno je ostalo ono njegovo :''Šta pritjaš idijote!''Salvantis:Eto i ti si znaci patriota :shock:
A i jomini je patriota. Ma svi smo patriote, tako da ne znam cemu tolika buka oko tog termina
Hm, mozda treba da pitate upravo one koji omalovazavajuce koriste sam naziv (ono cuveno patriJotizam) kako bi se sprdali sa necim sto je normalno valjda za svakog coveka na svetu: Amera ili Finca, Kineza ili Rusa, Iranca ili Kolumbijca, Hrvata ili Siptara...
Samo ovde neki od toga prave problem.
Malo sam ih posetio, klepaju oni i Čedine liberalne ideje, kao i tvoje, samo da znaš.Salvantis:"...
Eto recimo ovaj "antipatriotski front Srbije"??? Cime se bavi i sta je cilj organizacije koja sebe u startu naziva 'antipatriotskom'? Zamisli grupu koja se naziva antihumanim frontom?!
Naravno sad ces reci oni misle na 'one patriote', pa su nastali kao reakcija na preterano isticanje tog osecanja. Onda ja opet mogu da kazem suprotno, da je preterano izrazavanje patriotizma upravo posledica ovih drugih... Kokoska ili jaje, a sad je skoro tri![]()
.
Evo, ja sam se odazvao, a ti ćeš opet da me zoveš izdajnikom.Jerry Ropero:razlika izmedju patriota i izdajnika je u tome sto kad Srbija pozove patriote ce se odazvati tom pozivu a izdajnici ce se o isti oglusiti i pobeci iz zemlje kao pic.ke . onda kad se sve zavrsi izdajnici ce kao pacovi izpuzati iz svojih rupa i krenuti da sole pamet svima kako su , eto oni bili u pravu, da je uzaludno "ginuti za politicare" , da ne treba braniti sopstvenu zemlju i slicne izdajnicke price , opravdanja i gluposti.
neki ljudi su na sopstvenu zalost tolike kukavice da nemaju hrabrosti da budu hrabri makar na recima, a kamoli tek na delima...
Kakav si ti patriota kad uopšte razmišljaš o tome?nj@nj@:...
P.S. kako da utajim porez?
nesha taxista:Kakav si ti patriota kad uopšte razmišljaš o tome?
s tim da neko smatra da je dobio premiju hahaheWinner:Mlogo sam uradio za Srbiju a kao i svi ratni veterani dobio kura..........
Vazi... :-?Winner:Mlogo sam uradio za Srbiju a kao i svi ratni veterani dobio kura..........
pa dobro,ti si dobio barem nove silikone?!adem_ks:s tim da neko smatra da je dobio premiju hahahe
Srbosjek se pravio u Solingenu, mozda jos imaju nacrte?MalaKosava:..........za moju obitelji i moju CRO...sve sto treba....to nema cijene......zanci SVE...ako se pitanje odnosi na period 1990-1996.......malo trebao sam jos i vise....
filatelista:pazi ovu vojsku, čovek odmah vidi kako je to sve "pod konac"
![]()
WIBU:Sedma strana i jos ne videh da je neko uradio nešto dobro za Srbiju.
Sumadija.4.Ever
Sta sam ja radio za Jugoslaviju i Srbiju?
Na raznim politickim skupovima i demonstracijama sirom evrope sam se godinama borio za pravdu i istinu.
Pomagao sam so svojim novcem i organizavao skupove za pomoc nasem narodu, pocevsi od lekova preko hrane, najvise sam pomagao izbeglicama iz srpske krajne.
Bio sam sposoban za specijalne granicne jedinice vojske jugoslavije, 99 sam se javio dobrovoljno za borbu protiv zlocinackog napada nato-agresora i odsluzio preko 15 meseci vojsku, ratno iskustvo pa sve do povlacenja u Rasku.
Posto je nato pripremao novi napad na srbiju 2001, glasao sam za Dos, sa nadom, da cu novi politicki lideri Srbije sa dostojanstvem napraviti neki politicki preokret.
Posle 6 godina vidim, da je novi rat sa natom bio mozda bolje resenje. Srbi su ispali posle 6 godina vladavine Dosa kao najvece p.i.c.k.e na planeti i svi ih ismejavaju, pocevsi od siptara pa do Wc-cistaca u nemackoj.
Danas mi je sramota, sto sam se toliko zalagao za pravdu svog naroda, zbog Dosa ispao sam budala prema svom drustvu, i ako bolje znam, ali sta mozes da uzvratis, ako ti i sopstvena vlada u srbiji laze sopstvene zrtve i nepravde.
Zato u buducnost: Malo morgen srbija, analni evropski put sa tom srbijom ja sigurno necu deliti. I ni jedan cent vise nece zavrsiti dole.
Moje lice je kao ikona, mogu sebe gledati u ogledalo bez stida i srama, a kako Dos-ovci?
KoscheiBesmertnii:Srbosjek se pravio u Solingenu, mozda jos imaju nacrte?
Za mikroalasnu časnu i pokućstvo srebreno...Sorab1:Tvoje nasminkane "demokrate" bi bili pod konac. Srpski vojnici brane srbe, i tebi smeta sto nemaju doterane frizure i obrijani. Ne vidis da jedan od njih rami i da je bol i umor svima na licu, ali da ce do kraja da se bore.
jeremijabg:pa dobro,ti si dobio barem nove silikone?!![]()
Iron Lord:Na pitanja se ne odgovara pitanjima. Zna se koja vrsta ljudi to radi...
:shock:adem_ks:a sta si ti dobio... samo nemoj reci premiju hahaha