Kad shvatite

***** li ga,vrag ce ga znati,ako je bas volim,trudicu se da joj stavim do znanja,da mi njeno ispoljavanje emocija,odnosno paznje nije dovoljno u konkretnoj kolicini,a ako mi je samo draga..baj baj..:ok:

Pa do ljubavi se dolazi na raznorazne načine, možda dragost pređe u ljubav..
zavisi koji si psihološki profil, ako si od onih koji maltene na prvi pogled
"osete" da je neko TAJ koga vole, tj. srce ti nije daleka i nepoznata
kategorija, onda je ok ovakav stav..jer takav od starta maletene zna.

da vas ne voli na način koji je vama potreban..da li istrajavate i poboljšavate
odnos, trudite se ili dižete ruke:)?

Treba istrajavati do određenog momenta, granice koju osetiš kao neki sopstveni
limit i onda kako se napiše u narednim redovima, dakle njegova reakcija,
mogućnosti i talenti će diktirati dalje, može li se ili ne..preko te linije ne
treba ići jer se onda vrtiš u krugu i ulaziš u jovo nanovo ludilo
nezadovoljstva i praznine, u suprotnom ako se pomak vidi, ok :).

***** li ga,vrag ce ga znati,ako je bas volim,trudicu se da joj stavim do znanja,da mi njeno ispoljavanje emocija,odnosno paznje nije dovoljno u konkretnoj kolicini,a ako mi je samo draga..baj baj..:ok:

Ne razumem što bi ti imao potrebu da namećeš količinu ljubavi koja ti je potrebna...? ja mislim da bi to trebalo da se događa spontano...sve što se iznuđuje, piši propalo...
Uostalom, na taj način se stiče utisak da želiš da skreneš pažnju na sebe...

Uvijek je u pitanju dilema..ostati ili otići.Ostati i pogriješiti,otići i pogriješiti opet i pitati se nisam li mogla sačekati,analizirati,razgovarati,popraviti..
Po nekim starim nepisanim iskustvima,kad jedno u vezi posustaje,kad njegova ljubav počinje da blijedi i kad dobivamo manje nego što nam je potrebno,obično se ovo drugo trga,požrtvovano bori za partnera,pokušava na sve načine da ga zadrži,da renesansira ljubav..ali,zalud jer "more se ne da zapaljenom slamom ugrijati" i stoga je najbolje ne činiti ništa,jer što se mi više trudimo druga strana to osjeća kao omču koju stežemo sve više oko njega..
Treba ga pustiti da diše slobodno i bez pritiska,da ode ako želi jer samo tako partner će shvatiti koliko mu vrijedimo,pa ako se vrati-dali smo mu vrijeme da shvati da je pogriješio,a ako se ne vrati-onda je i bolje za oboje,znači da nije vrijedilo..

da vas ne voli na način koji je vama potreban..da li istrajavate i poboljšavate
odnos, trudite se ili dižete ruke:)?

ja ne znam da li iko ume da definise ono sustinsko sto nas "tera" da ostanemo sa nekim ili kazemo "to nije to". Da li je to, ipak, na nivou podsvesnog (intuicija ili vec sta).
Ipak razum nije tu mnogo od pomoci.

ja ne znam da li iko ume da definise ono sustinsko sto nas "tera" da ostanemo sa nekim ili kazemo "to nije to". Da li je to, ipak, na nivou podsvesnog (intuicija ili vec sta).
Ipak razum nije tu mnogo od pomoci.

Dodala bih možda onu tako dobro poznatu činjenicu..ljudi se nekako boje da ostanu sami,taj strah od samoće tjera ih na kompromise,pa čak i kad shvate da žive "samoću udvoje" i dalje ne odustaju..

Dodala bih možda onu tako dobro poznatu činjenicu..ljudi se nekako boje da ostanu sami,taj strah od samoće tjera ih na kompromise,pa čak i kad shvate da žive "samoću udvoje" i dalje ne odustaju..

:confused: ajde da je samo strah od samoce, to mi je nekako i prihvatljivo....ali, kad neko zbog straha od promene, zbog neizmerne ljubavi prema rutini :hahaha:, trpi sr,anje vezu????....e to ne kapiram.....:roll:

Back