KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovakve teme su sjajne za ove puckopacenike da istresu muda

Nego cickava sta si sad lupila, znaci ako se rastao posle recimo petogodisnje veze onda je posteno momce, a ako se razveo posla dvogodisnjeg braka onda tvoj malogradjanski duh precrtava njega kao ostecenu robu
Dal si svesna sta si lupila
Kakve veze ima dal se neko rastao ili razveo
Niko od nas ne uzima iz mamine kolevke ljude, svi mi imamo istoriju i to mora da se postuje, dal se moj partner pre mene razveo ili rastao meni je potpuno nebitno, veza ko veza, pravio papir ili ne dodje ti na istom

Ne dodje ti na isto.
Znaci da se zaleteo, da voli da se zalece, i da gresi.
Ne mozes porediti vezu i brak, pogotovo ako u vezi ne zive zajedno.
Zajednocki zivot = brak

Ovakve teme su sjajne za ove pickopacenike da istresu muda

Nego cickava sta si sad lupila, znaci ako se rastao posle recimo petogodisnje veze onda je posteno momce, a ako se razveo posla dvogodisnjeg braka onda tvoj malogradjanski duh precrtava njega kao ostecenu robu
Dal si svesna sta si lupila
Kakve veze ima dal se neko rastao ili razveo
Niko od nas ne uzima iz mamine kolevke ljude, svi mi imamo istoriju i to mora da se postuje, dal se moj partner pre mene razveo ili rastao meni je potpuno nebitno, veza ko veza, pravio papir ili ne dodje ti na istom

Ne vidim da kurvetinama nesto smeta istresanje muda ili se tebi cini dda im smeta?

Ne dodje ti na isto.
Znaci da se zaleteo, da voli da se zalece, i da gresi.
Ne mozes porediti vezu i brak, pogotovo ako u vezi ne zive zajedno.
Zajednocki zivot = brak

Pa ja i pricam o ozbiljnoj vezi sa zajednickim zivotom
Isto ti je,ziveli zajedno nevencani ili vencani stvar je ozbiljna
I sta sad ovi sto su ziveli zajedno pa se rastali pu pike ne vazi ko i da nisu imali proslost, a ovi sto su to isto radili ali se vencali e njima gresna dusa

Malo prst na celo stavi, sutra moze da te ista sudbina strefi, i da se zaljubis do usiju u nekog drugog pa da ti on kaze znas al ti si razvedena, vrv imas neki problem, zaleces se, ne mogu ja sa tobom ozbiljnu vezu, samo te kresem :lol: Karikiram al ako moram da ti crtam poentu onda hbg

Ja razumem da dodje klasican pickopacenik krstovgrada i napise gluposti, nije kao da je imao ili ce imati ozbiljnu vezu
Ali ti kao zena u braku sa decom da lupis da je neko razveden precrtan je presmesno, sledece god u isto vreme moze da se desi da kuckas ovde iz svoje gajbe razvedena....malo misli pre nego sto lupis

Ja recimo vise brinem o razlogu rastajanja sa bivsima kod partnera no o tome koliko ih je bilo
Da dodje i da mi kaze znas zadnje tri sam varao pa zato raskid/razvod ja bih pobegla od takvog ko djavo od krsta

Pa ja i pricam o ozbiljnoj vezi sa zajednickim zivotom
Isto ti je,ziveli zajedno nevencani ili vencani stvar je ozbiljna
I sta sad ovi sto su ziveli zajedno pa se rastali pu pike ne vazi ko i da nisu imali proslost, a ovi sto su to isto radili ali se vencali e njima gresna dusa

Malo prst na celo stavi, sutra moze da te ista sudbina strefi, i da se zaljubis do usiju u nekog drugog pa da ti on kaze znas al ti si razvedena, vrv imas neki problem, zaleces se, ne mogu ja sa tobom ozbiljnu vezu, samo te kresem :lol: Karikiram al ako moram da ti crtam poentu onda hbg

Ja razumem da dodje klasican pickopacenik krstovgrada i napise gluposti, nije kao da je imao ili ce imati ozbiljnu vezu
Ali ti kao zena u braku sa decom da lupis da je neko razveden precrtan je presmesno, sledece god u isto vreme moze da se desi da kuckas ovde iz svoje gajbe razvedena....malo misli pre nego sto lupis

Ja recimo vise brinem o razlogu rastajanja sa bivsima kod partnera no o tome koliko ih je bilo
Da dodje i da mi kaze znas zadnje tri sam varao pa zato raskid/razvod ja bih pobegla od takvog ko djavo od krsta
Metlo, ja pisem iz mog iskustva. Sa ovih 12 godina braka i dvoje dece.

Naravno da postoji mogucnost da se razvedem ili da mm padne drvo na glavu...
Ali se jos nije taj rodio za kojeg bi se opet udala, radjala decu ili menjala prezime.
Odnos, veza, projateljstvo da i uvek sam bila sa to. Ne treba biti sam.
Ali da se ja sad razvedem i udam ponovo, sa dvoje male dece... Nou vej hose...

Kad deca odrastu i stvore zivote mozda ali ne verujem... Zasto bi radila nesto sto se prvi put zavrsilo razvodom?
Ja ucim na svojim greakama

Da razjasnimo nesto...

Dok sam bila devojka imala sam stav da nikad ne bih bila sa razvedenim(bez obzira imao decu ili ne)
Da sutra ostanem sama mogla bih imati vezu, iskljucivo vezu sa razvedenim muskarcem, nikakav brak. Nikakav zajednicki zivot. Pa opet ne bih htela ni nekog bez dece jer bi zeleo decu sa mnom a ja na to ne bih pristala... Tako da... Mozda neki udovac sa odraslom decom... Mada taj je mator....

Resenja nema... :malav:

Ali se jos nije taj rodio za kojeg bi se opet udala, radjala decu ili menjala prezime.

Kad deca odrastu i stvore zivote mozda ali ne verujem... Zasto bi radila nesto sto se prvi put zavrsilo razvodom?

I ona pise iz svog iskustva, zato i ne moze da razume bilo koju drugaciju pricu. Ozbiljna veza je i tri budjenja zaredom ili

njegov odlazak na sluzbeni put koji nije planiran.

Zato mala sto ne znas sta ce sutra biti a kamo li za par god
Zato sto ne znas koliko ces se puta udavati....ne znas kakve ces emocije i zelje imati
Ti si se udala iz ljubavibi prvi put, a velike su ti sanse da se i za sledeceg udas iz istih razloga, cim povezujes ljubav sa papirom

Gomila ljudi ima decu iz dva ili vise brakova,nemoj misliti da si ti nesto posebno pa da ne moze isto da ti se desi

Ucis na greskama? Kojim greskama? Dvoje dece sa tim covekom postace greska? 12god sa tim covekom postace greska? Ne ide to tako mala, svako vreme nosi svoje, on je pravi bio u tom trenutku dok ste bili zajedno, kad bi prestao da bude pravi rastaces se, to ga ne cini greskom, samo deo licne evolucije
Ide mi na nerve to obelezavanje bivsih kao greske, kao mace kad zatrpa govance tako cemo i bivse.... nema pogresnih, svi su oni pravi u pravo vreme, a dal ce ostati to il ce se osecanja i situacija promeniti zavisi od milion faktora u zivotu
Ali greska niko nije ;)

Zato sto ne znas koliko ces se puta udavati....ne znas kakve ces emocije i zelje imati
Ti si se udala iz ljubavibi prvi put, a velike su ti sanse da se i za sledeceg udas iz istih razloga, cim povezujes ljubav sa papirom

Gomila ljudi ima decu iz dva ili vise brakova,nemoj misliti da si ti nesto posebno pa da ne moze isto da ti se desi

Ucis na greskama? Kojim greskama? Dvoje dece sa tim covekom postace greska? 12god sa tim covekom postace greska? Ne ide to tako mala, svako vreme nosi svoje, on je pravi bio u tom trenutku dok ste bili zajedno, kad bi prestao da bude pravi rastaces se, to ga ne cini greskom, samo deo licne evolucije
Ide mi na nerve to obelezavanje bivsih kao greske, kao mace kad zatrpa govance tako cemo i bivse.... nema pogresnih, svi su oni pravi u pravo vreme, a dal ce ostati to il ce se osecanja i situacija promeniti zavisi od milion faktora u zivotu
Ali greska niko nije ;)

Potpisujem :super:

Ako me nesto nervira to je nazivanje nekog bivseg greskom. Razvedeni brak nije "greska", vec prosto kraj jedne faze u zivotu.

Potpisujem :super:

Ako me nesto nervira to je nazivanje nekog bivseg greskom. Razvedeni brak nije "greska", vec prosto kraj jedne faze u zivotu.

Pa to
Ako si ga mogla voleti toliko da si bila u ozbiljnoj vezi/braku jedan period svog zivota pa to greska ne moze biti
Bio ti je pravi u to odredjeno vreme, za tebe takvu tada, bilo vam je lepo tad, kakva crna greska od par god ljubavi, svasta
Greska je kad pogresno skrenes na raskrnici, a ne suzivot sa nekim godinama
Ja razumem ono da se pitas de mi je pamet bila,to je obicno glavno pitanje kad poldeli hormoni prodju pa razum nastupi :lol: Ali hbg to ti je deo zivotne evolucije, sa sadasnjom pamecu ti taj neko ne valja, sa onom pre je bio idealan, i to je zivot, to je deo tebe
Dodje neko nov pa postane on pravi u to vreme dok se recimo i od njega ne rastanes....a sve je to zivot bem mu misa...manje zatucanosti vise opustenosti deco....jedan je zivot nek bude ispunjen
Kako elizabet tejlor osam il devet puta se udavala, jao mnogo joj lose :lol: Zivela zena zivot, htela tako, a u pm neka je, vala ga je zivela sve u sesnest mozemo samo da joj pljunemo pod prozor, postigla je na poslovnom planu ono sto vecina nikad nece, u privani deo se ne mesam, ocigledno je htela svaki taj brak i bio joj je dobar u svoje vreme....
De pise da cickva nece imati tri braka i petoro dece ;) muhaha

One zene koje ni prvog muza ne mogu da navataju najradije

vole da poistovete setnju od njega do nje i dva pranja nogu sa vezom.

Brak nije papir, nego volja necija da sa nekim podeli ceo zivot.

Neko ko evoluira, tacnije nalazi bolje prilike svake dve godine
se ne racuna u razvedene, nego u neudate usedelice.

- - - - - - - - - -

Ja ne zelim da se udam je uteha onih koje iz straha i zbog svojih stavova nisu ni probale

da li bi ih neko ozenio. Onda je najjednostavnije reci ja sam protiv toga, tako isto i muskarci

koji se sada vise pplase braka nego sto su zene nekad.

- - - - - - - - - -

Zadnjih pedeset godina zene su trcale da se udaju da bi se oslobodile pritiska majki,

jer im je lakse bilo da zive svoj zivot kakav god izabrale sa muzem ili pored njega

nego sa majkom.

Pa to
Ako si ga mogla voleti toliko da si bila u ozbiljnoj vezi/braku jedan period svog zivota pa to greska ne moze biti
Bio ti je pravi u to odredjeno vreme, za tebe takvu tada, bilo vam je lepo tad, kakva crna greska od par god ljubavi, svasta
Greska je kad pogresno skrenes na raskrnici, a ne suzivot sa nekim godinama
Ja razumem ono da se pitas de mi je pamet bila,to je obicno glavno pitanje kad poldeli hormoni prodju pa razum nastupi :lol: Ali hbg to ti je deo zivotne evolucije, sa sadasnjom pamecu ti taj neko ne valja, sa onom pre je bio idealan, i to je zivot, to je deo tebe
Dodje neko nov pa postane on pravi u to vreme dok se recimo i od njega ne rastanes....a sve je to zivot bem mu misa...manje zatucanosti vise opustenosti deco....jedan je zivot nek bude ispunjen
Kako elizabet tejlor osam il devet puta se udavala, jao mnogo joj lose :lol: Zivela zena zivot, htela tako, a u pm neka je, vala ga je zivela sve u sesnest mozemo samo da joj pljunemo pod prozor, postigla je na poslovnom planu ono sto vecina nikad nece, u privani deo se ne mesam, ocigledno je htela svaki taj brak i bio joj je dobar u svoje vreme....
De pise da cickva nece imati tri braka i petoro dece ;) muhaha

Tako je i Dzordz Kluni bio zakleti nezenja pa kad je upoznao pravu zenu za sebe i odlepio za njom, odmah hoce sve sto pedeset godina nije hteo i brak i decu za godinu dana...a pre toga spavao sa svinjom :)
Ljubav je to :heart:

Poslednja izmena:
Tako je i Dzordz Kluni bio zakleta nezenja pa kad je upoznao pravu zenu za sebe i odlepio za njom, odmah hoce sve sto pedeset godina nije hteo i brak i decu za godinu dana...a pre toga spavao sa svinjom :)
Ljubav je to :heart:

Nikad ne podcenjuj moc neurotransmitera :lol:

Sto se njega tice prijatno sam iznenadjena izborom moram reci, nije ono tipicno holivudski uhvatio manekenku glumucu i to, ko sto vecina radi, nego jednu pravu intelektualku, mocnu zenu sunce ti, alal mu flomaster

One zene koje ni prvog muza ne mogu da navataju najradije

vole da poistovete setnju od njega do nje i dva pranja nogu sa vezom.

Brak nije papir, nego volja necija da sa nekim podeli ceo zivot.

Neko ko evoluira, tacnije nalazi bolje prilike svake dve godine
se ne racuna u razvedene, nego u neudate usedelice.

- - - - - - - - - -

Ja ne zelim da se udam je uteha onih koje iz straha i zbog svojih stavova nisu ni probale

da li bi ih neko ozenio. Onda je najjednostavnije reci ja sam protiv toga, tako isto i muskarci

koji se sada vise pplase braka nego sto su zene nekad.

- - - - - - - - - -

Zadnjih pedeset godina zene su trcale da se udaju da bi se oslobodile pritiska majki,

jer im je lakse bilo da zive svoj zivot kakav god izabrale sa muzem ili pored njega

nego sa majkom.

A kad bi se malo manuli tih "volja za ceo zivot", mozda bi nesto i stvarno potrajalo ceo zivot. Ufiksiranost da nesto mora po svaku cenu je samo stvar krutosti i ogranicenosti. Vecina ljudi koji su se razveli su nekada davno stajali pred tim maticarem ili popom i zakljinjali se da je to zauvek, misleci da ih nista nikada nece razdvojiti, vecina se voli iz dubine duse tog dana, ali jedno je volja i zelja, drugo su mogucnosti, iznenadjenja i promene koje nosi zivot. Nemojmo konstantno pricati o izuzecima koji se nisu voleli jer vecini ljudi se zaista srusi ceo svet kad se zavrsi nesto u sta su polagali toliko nade.

Ali nije kraj sveta i to ih ne cini nekompetentnim ljudima i manje vrednim. Zivot ide dalje osim za one koji odluce da ceo zivot provedu u zalu za necim sto nije moglo da bude i sa nekom fiks idejom o svetu koji se ne menja i vremenu koje stoji.

Obicno se kaze da se zena ne pusta sa jedne lijane dok nema drugu.

Ali to nije tacno, cim pocne da misli na razvod vec ima drugog, ali onda jos bira dok ne nadje bolje.

Zato se ljudi svadjaju pri razvodu, njoj je potrebno opravdanje i izvlaci ga stvarajuci nepodnosljivo stanje,

koje nastavlja i posle razvoda.
Zato što tako dobro računaju se razvode i udaju više puta.I jedne drugima lepe atribute, lažu, mažu, broje tuđe pare.

Ali greska niko nije ;)
Nije bivsi greska, greska je odluka da budes sa njim.
Greska je u nama.
Nisam osoba koja krivi druge za svoje greske.

tebe sinko mora da je baba odgajila :lol:

Ovo je ono kada pokusavas da budes previse pametan i zanimljiv, a zapravo nisi. Probaj ponovo mozda i uspes iz drugog puta.

kad oćemlada da se uda, ne valja jer je mlada, i neiskusna, nezrela,
kad nije udata do 25, ..sigurno ima neku falinku jer je tolko čekala, da valja, već bi se udala,
razvedena opet ne valja..

Vecinu nije briga ni da li postojis, a o tvojoj udaji ih tek nije briga. Da sutra nestanes vecina ne bi ni primetila da si nestala i pored tvog uverenja da se neko "bavi tobom". Odgovor je bio da ako se je brak raspao normalna osoba ce zeleti da zna zasto se brak raspao jer normalna osoba ne zeli da ima posla sa siledzijom, prevarantom, narkomanom, alkoholicarem, kockarem itd. Sto se tice dela o samohranim ocevima i majkama pa moj izuzetan drug je samohrani otac sina od 8 godina tako da vidim iz njegovog iskustva koliko je dete velika prepreka u stvaranju nove zajednice. Inace razvod uopste nije losa stvar i naravno da bih bio sa osobom koja ima brak iza sebe (pod uslovom da nije u nekoj od navedenih kategorija) ali isto tako sigurno ne bih gradio zajednicu sa zenom koja ima decu iz neke druge zajednice.

Ovo je ono kada pokusavas da budes previse pametan i zanimljiv, a zapravo nisi. Probaj ponovo mozda i uspes iz drugog puta.

Vecinu nije briga ni da li postojis, a o tvojoj udaji ih tek nije briga. Da sutra nestanes vecina ne bi ni primetila da si nestala i pored tvog uverenja da se neko "bavi tobom". Odgovor je bio da ako se je brak raspao normalna osoba ce zeleti da zna zasto se brak raspao jer normalna osoba ne zeli da ima posla sa siledzijom, prevarantom, narkomanom, alkoholicarem, kockarem itd. Sto se tice dela o samohranim ocevima i majkama pa moj izuzetan drug je samohrani otac sina od 8 godina tako da vidim iz njegovog iskustva koliko je dete velika prepreka u stvaranju nove zajednice. Inace razvod uopste nije losa stvar i naravno da bih bio sa osobom koja ima brak iza sebe (pod uslovom da nije u nekoj od navedenih kategorija) ali isto tako sigurno ne bih gradio zajednicu sa zenom koja ima decu iz neke druge zajednice.
'aj', nalupetao si kao i na pdf muškarci.Budi fin, uči, kupuj i nosi ženama cveće i naučićeš ponešto.

Back