KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..i sama se podmećeš.

- - - - - - - - - -

..kad nisi bila dobra
Jasta more
Uredno prijavljujem svaki nestasluk da primim kaznu :aha:

- - - - - - - - - -

Razvedena je javno dobro. Kako ona, takva, da sebi za pravo da ikoga odbije? Umesto da je srećna što je uopšte udostoje pažnje.

To mi je hit :lol: A nije malo takvih...

To su isti ti kojima su sve zene kurrve osim mame, za sestru je diskutabilno vec :lol:

Ok, stvarno treba puno toga uraditi da brak opstane narocito ako u njemu ima dece. Ali brate, kad ne ide- ne ide, sta sad..
Da ne pominjem nasilne osobe koje mogu da ugroze zivot i partnera a i dece.
Ima svega, kockara, ozbiljnih narkomana, kriminalaca, traktorista :hahaha: ...upetlja se covek, i sta da radi drugo nego da pobegne.
Hit the road jack:lol:

jel to da potrosis sve one kalorije
koje uneses preteranim konzumiranjem hrane :per:

jeste ..prvo kuva, pravi kolač, posle troši kalorije

- - - - - - - - - -

Normalno je da i muskarci i zene koji imaju brak iza sebe imaju problem da nadju partnera ponovo jer ce svako normalan pitati, a zasto se brak raspao? Jos ako su samohrane majke ili ocevi pa nivo tezine se povecava x10.

kad oćemlada da se uda, ne valja jer je mlada, i neiskusna, nezrela,
kad nije udata do 25, ..sigurno ima neku falinku jer je tolko čekala, da valja, već bi se udala,
razvedena opet ne valja..

Obicno se kaze da se zena ne pusta sa jedne lijane dok nema drugu.

Ali to nije tacno, cim pocne da misli na razvod vec ima drugog, ali onda jos bira dok ne nadje bolje.

Zato se ljudi svadjaju pri razvodu, njoj je potrebno opravdanje i izvlaci ga stvarajuci nepodnosljivo stanje,

koje nastavlja i posle razvoda.

Lupio pa ostao ziv

Ovo ko moja baba da je pisala :roll:
Napisah iskreno.
Nije ni pozeljno kad si razveden. Nije smak sveta, pogotovo ako nemas dece bas te briga ali ako ima dece tek je tesko.
Ja se npr.nikad ne bih upustila u vezu sa nekim ko ima brak iza sebe, kamoli decu.
I mozda je taj neki idealan ali dzabe, kod mene je precrtan. Uvek bilo
Stariji mozda i ne znaju da kuvaju i peru, ali momci uglavnom sve znaju.

A i usluge pranja, peglanja i ciscenja, kao i gotova jela u supermarketima tipa Maxi nisu skupi tako da ne vidim logiku tvoje price.

- - - - - - - - - -

Najvaznije je sta ce selo da kaze.:lol:

Celo selo smrce belo, prodajemo stoku da kupimo koku.:cool:

Sala, ne ljuti se.:)
Pa nemaju svi para kao ti da placaju ruckove
ali mi jesmo superiorni
to je istina
90% muskaraca su vrhunski u svojoj struci, zene do 10%
Tako i treba da mislite

Ovakve teme su sjajne za ove pickopacenike da istresu muda

Nego cickava sta si sad lupila, znaci ako se rastao posle recimo petogodisnje veze onda je posteno momce, a ako se razveo posla dvogodisnjeg braka onda tvoj malogradjanski duh precrtava njega kao ostecenu robu
Dal si svesna sta si lupila
Kakve veze ima dal se neko rastao ili razveo
Niko od nas ne uzima iz mamine kolevke ljude, svi mi imamo istoriju i to mora da se postuje, dal se moj partner pre mene razveo ili rastao meni je potpuno nebitno, veza ko veza, pravio papir ili ne dodje ti na istom

Poslednja izmena:

Back