KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verujem da je tebi neverovatno ali tako je. :)

ne nije mi neverovatno da ima slucajeva koji se vole decenijama, no oni nemaju potrebu da svaki dan trabunjaju o tome da bi sebe i druge ubedili ;)

- - - - - - - - - -

nevjerovatno je da neko ko je sretan ima toliku potrebu da svima kaze kako je on sretan i najpametniji na svijetu.

pec...

ne nije mi neverovatno da ima slucajeva koji se vole decenijama, no oni nemaju potrebu da svaki dan trabunjaju o tome da bi sebe i druge ubedili ;)

- - - - - - - - - -

pec...

Ali pazi Slucajeva ahahahahhahahahahhahahahahha... :lol:
Mozda samo ne koriste net ili forum ahahahahah :lol:

Evo moj svekar pre neki dan upoznao coveka koji je 30+ godina u braku, i kaze da se nikad nije posavadjao sa svojom zenom, i da isto tako nikad ne rucaju odvojeno, znaci svaki dan zajedno rucaju, imaju dvoje dece i nikad se nisu posvadjali. Zamisli tek to?
Jel i on laze?
Ubedjuje sebe? :lol: aahhahahahahhahahahahhahahahhaha

Psihijatri ste... Ahahhaha

- - - - - - - - - -

trebalo bi da budes malo pametnija, al sta ces, tako ti grah pao :))))

Ne daj Boze, i sa ovo zera pameti se mucim :lol:

VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…

Objavljeno 28. mart 2017

- - - - - - - - - -

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.

Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.

- - - - - - - - - -

da li je baš tako????

Bem li ga... U mom slucaju nije. Ja tvrdim da necu nikad u zivotu nikog vise, meni vicu mlada si, predomislices se. Pa onda odslusam price o ovoj il onoj zeni koja blabla i ima taj i taj sina, eto mozda bi bas blablabla... A meni stvarno niko ne treba i ne planiram nikad vise.

yECktkqTURBXy83YzJjOTRlMDVlOGQ3ZjQxN2MxNWRhZTgyZmE1Mjg5OS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Kad se razvede..
Prvo joj treba da stane na noge..
Da se sabere,smiri,organizira zivot..
A ne da lovi sljedeceg dasu s kojim bi da vida rane..

Ko zna...možda je kao mačka,pala,ali dočekala se na noge :zcepanje: :mrgreen: mislim,vezano za novog dasu i vidanje rana.

Ženama posle razvoda ( pretpostavljam) i ne treba niko,jer većina njih radi i zaradjuje za sebe.Žene znaju da kuvaju,peglaju ,da čiste i održavaju kuću,dok muškarcima treba žena da bi to odradjivala :D

Treba se udati za Proku,Proka zna da kuva :per:

VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…
Objavljeno 28. mart 2017

- - - - - - - - - -

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.
Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.

- - - - - - - - - -

da li je baš tako????

koja je ovo bajka? :lol:

- - - - - - - - - -

to je rezon lenjih dzukela koji q nisu mrdnuli u zhivotu pa zato dopizdeli bogu i zheni pa popili pedalu

Starinsko pravilo da muskarci ne znaju nista da rade po kuci od domacinskih poslova.
Jedino da popravljaju stvari...

pa pazi nije da ih nema, al ima podjenak broj i zena koje ne umeju ni masinu da ukljuce
nesto najgadnije sto cujem je "ja ne dam cerki da kuva, kad se uda neka nauci"
posto udajom valjda pocinje ili se zavrsava zivot, ne znam tacno :lol:
posto ne moras da jedes i da se osamostalis pre nalazenja muza :roll:
siroti muz ko zamorce za njene splacine :pop:

pa pazi nije da ih nema, al ima podjenak broj i zena koje ne umeju ni masinu da ukljuce
nesto najgadnije sto cujem je "ja ne dam cerki da kuva, kad se uda neka nauci"
posto udajom valjda pocinje ili se zavrsava zivot, ne znam tacno :lol:
posto ne moras da jedes i da se osamostalis pre nalazenja muza :roll:
siroti muz ko zamorce za njene splacine :pop:

Meni majka nije nikad dala da radim kucne poslove...
Uvek mi govorila "Ne zuri, imas kada da kuvas, peres itd..." I bila u pravu...

Mislim debil nauci sve to...

Back