Kad se osvrnem...

Код мене је било више обрнутих момената - таман се опустим (поука - не треба се никад опуштати) и нешто ме тресне по глави.
Ima i toga...
Negde si lepo napisala da je sreća odsustvo nesreće, pa kad ti se pokaže da može biti jako loše, srećan si ako ispadne tek osrednje loše. :lol:

Kada se osvrnete na proslost, pa sagledate svoj zivot, sve uspone i padove... sve srece i nesrece... lepe i ruzne momente... osmehe i suze... sta pomislite prvo?

Da li ste zadovoljni? Sad generalno? I u osvrtu na svoj zivot?

Mislite li da ste imali srece ili ne?

:)

Sreća je za budale i slabe. Bez uvrede. :smeker:

Gde sam se uspeo, sam sam zavredeo, gde sam pao, sam sam zasro. Osmesi su obrisali suze. Zadovoljno moja ladja plovi. Još sam njen kapetan. :mrgreen:

to nema veze sa tim kakva je neko osoba, vec sa zivotnim okolnostima i sto se njih tice ja uopste nisam imala srece u zivotu, ali nisam nesrecna...naprotiv, ok se nosim sa tim i radujem se zivotu

Naravno da nema, to je trebalo da bude sarkastično. :)
Daleko od toga da su meni cvetale ruže. Ali kad se osvrnem, u skladu sa pitanjem iz teme, ipak mi prvo padnu na pamet situacije u kojima sam imala sreće, iako je to umelo da bude i sreća u nesreći. I to nevezano za trud, rad, zalaganje.. , već ono kad preti da će ti se život prelomiti, a to se ipak ne desi, makar ne u toj razmeri.
Nije ni to uvek bilo tako, kao što sam svesna da može vrlo lako da se promeni,ali i dalje imam osećaj zahvalnosti na onom dobrom.

U godinama si kada je strašno gledati unapred a opasno osvrtati se.
U nebo ne gledaj iz ubeđenja a i da ne bi iskrivila šiju.
Zato gledaj u svoja stopala i veruj u to gde te vode čak i kad krenu kozjom stazom..

pusti ove što pričaju da su svaki postupak proračunali do matematičke preciznosti
i da su zasigurno znali šta rade dok su presecali donoseći važne životne odluke
nijedan čovek ne ode toliko daleko osim onda kad ne zna tačno gde se uputio...
u tim trenucima samo moraš samouvereno stati na stranu svoje sreće i dobrog ishoda po tebe i tebi drage ljude....

U godinama si kada je strašno gledati unapred a opasno osvrtati se.
U nebo ne gledaj iz ubeđenja a i da ne bi iskrivila šiju.
Zato gledaj u svoja stopala i veruj u to gde te vode čak i kad krenu kozjom stazom..

pusti ove što pričaju da su svaki postupak proračunali do matematičke preciznosti
i da su zasigurno znali šta rade dok su presecali donoseći važne životne odluke
nijedan čovek ne ode toliko daleko osim onda kad ne zna tačno gde se uputio...
u tim trenucima samo moraš samouvereno stati na stranu svoje sreće i dobrog ishoda po tebe i tebi drage ljude....

...:ok:

...krenuh da boldujem, pa uvideh da nema razlike...:lol:

Kada se osvrnete na proslost, pa sagledate svoj zivot, sve uspone i padove... sve srece i nesrece... lepe i ruzne momente... osmehe i suze... sta pomislite prvo?

Da li ste zadovoljni? Sad generalno? I u osvrtu na svoj zivot?

Mislite li da ste imali srece ili ne?

:)

da se osvrnem , pa da posrnem? :lol:
sta ti znachi to - da li ste imali srece? zaista ne razumem ljude koji postavljaju takva pitanja.

odoh da sadim limun u saksiji pokojnog kaktusa :mrgreen:

Back