KAD SE KOSOVO OSAMOSTALI - ŠTA ONDA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da posle svega sto su nam napravili(siptari),bas i nemaju pesperktivu na ovom prostorima.Kao prvo,napravili su,da ce se svaki iole normaln Srbin,na pomenu reci siptar, osetiti zestok nagon za povracanjem,kao drugo,sve prirodne veze i putevi ka Evropi i svetu(o kome toliko ceznu) vode preko Srbije,tako da su ga i tu ugasili,i trece,sto je dosta bitno,sve manje ima siptarskih radnji u Srbiji(u svakome zlu ima necega dobrog),pa i one koje su opstale do sada,ne smeju da istaknu ime vlasnika,tako da ce se pre ili kasnije,preostali siptari sami preseliti u onu njihovu kloaku koju prave,i tu ce se pogusiti.
Da su manje destruktivan i ogranicen narod,mozda bi i prosperirali,ovako bogam tesko!
Nemamo ama bas nista zajednicko sa siptarima,ni jezik,ni veru,ni kulturu,ni istoriju(u stvari siptari i nemaju svoju sopstvenu istoriju),i svidja mi se ideja da ih treba bojkotovati na svim poljima,pa i ovde na forumu!

Sutra se proglašava nezavisna država na Kosovu i Srbija je nikad više neće moć povratit, jer ne smije napast nezavisnu državu.

1.Ko proglasava nezavisnu drzavu.....ona sama???

2.Ko prizna za njega je nezavisna....za nas nije nezavisna vec samo odmetnuta (silom oteta) teritorija...

3.Mi jedino sto mozemo je da napravimo dobre uslove pokoljenjima za vracanje KiM pod okrilje Srbije...

4.Vas stav (Hrvatske) ce se u buducnosti odraziti i na RSK jer Srbi zive u Hrvatskoj, a i zivece u buduce....

"Srbija je nikad više neće moć povratit" - sta si ti prorok???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back