kad se dve cice trljaju.....

blondi:
ti garant nisi nikad videla dva geja - oni umeju da budu jos nezniji od zena, za razliku sto oni za finale mogu da imaju pristan fizicki kontakt za razliku od lezbejki...

ovaj tvoj post me opet podtakao da pitam: kako moze biti homosexualnost zena privlacna a homosexualnost muskarca odvratna???

Nisam to rekla, nigde nisam navela da mi je homoseksualnost zena nije odvratna a da mi je odvratna muska....ne .....samo sam rekla da bi ja uzivala gledajuci i da neznam zasto bi uzivala............i da mi se cini da se one mogu da vole mnogo neznije nego muskraci

iskustvo ni sa jednim nisam imala . mislim nisam bila ni sa kim od ta dva tipa ljudi.....inace nemam nista protiv ni jednih ni drugih...to je ipak samo njihovi izbor

Ma muško treba da bude muško, za tipa uvek vezujem testosteron, sa sve dlakama, grubim glasom, i ponekad "šaka o sto". Pa i u pederskoj vezi, odvratniji je onaj što prima od onog što trpa....Ma greota jedna kad vidiš dobre frajere, a znaš da se trpaju u bulju...Ionako je malo tipova ostalo, bar kad si blizu 30-ih i u ovo vreme kad su svi prsli, pola ozenjeno, trecina razvedena, ovo ostalo bleji...A koji će mi sve to.I nek jedan dobar deo tog ostatka ode u pedere, pa cemu devojka da se nada?

hulahopka:
Ma muško treba da bude muško, za tipa uvek vezujem testosteron, sa sve dlakama, grubim glasom, i ponekad "šaka o sto". Pa i u pederskoj vezi, odvratniji je onaj što prima od onog što trpa....Ma greota jedna kad vidiš dobre frajere, a znaš da se trpaju u bulju...Ionako je malo tipova ostalo, bar kad si blizu 30-ih i u ovo vreme kad su svi prsli, pola ozenjeno, trecina razvedena, ovo ostalo bleji...A koji će mi sve to.I nek jedan dobar deo tog ostatka ode u pedere, pa cemu devojka da se nada?

ma najbolje da digne ruke od svega i kulira
jbga,samo nam to i preostaje:roll: ;)

hulahopka:
Meni.
:P

esperanca137:
siromasan:shock:
ne razumem
ako ja i on ne mozemo da zaradimo za koliko-toliko normalan zivot,onda ......
sve se moze kad se hoce,samo je potrebna dobra volja i lepo slaganje partnera;)

Pa sta ti mislis da kad se ozenim da cu i dalje ziveti sa kevom, iovako je previse trpim a ne jos kad dodje zena. To su odmah dve ostrokondje za trpeti. Evo npr. ja imam platu 250 eura i zena 250 eura.
Stan iznajmljen platimo 250 eura i na hranu nam ode 150 i ostane 100 za obuci i za doktore.
Ustvari u pravu si pa mnogo smo bogati ostalo nam je 5 eura po mesecu, e sad samo trebamo cekati banke koje daju 1000000 rata tako da bi s pet eura mesecno placali kredit.

esperanca137:
toliki ljudi žive kao podstanari;),imaju i malu decu pa ne kukaju nego se snalaze
ako tako budes mislio..............:roll:
ne preostaje ti nista drugo nego da nadjes devojku koja ima svoju gajbu :lol:

Sta ti to znaci snalaziti se...varati ljude, prodavati drogu, baviti se piraterijom? Mene ne zanima lopovski zivot nego za to sto odradim da me plati. I kad se "snalazis" to nema svaki mesec, a svaki mesec imaju jednaki troskovi.
Znam kako ti ljudi zive u podrumima kao stoka pa su im deca bolesljiva i sjebana. pola danasnjih klinaca izgledaju kao retardirane mumije. ****** im drzava mater sto nema zakona za neodgovorne roditelje.

sinnke:
Sta ti to znaci snalaziti se...varati ljude, prodavati drogu, baviti se piraterijom? Mene ne zanima lopovski zivot nego za to sto odradim da me plati. I kad se "snalazis" to nema svaki mesec, a svaki mesec imaju jednaki troskovi.
Znam kako ti ljudi zive u podrumima kao stoka pa su im deca bolesljiva i sjebana. pola danasnjih klinaca izgledaju kao retardirane mumije. ****** im drzava mater sto nema zakona za neodgovorne roditelje.

u jbte,al ti imas losu karmu
nemoj da gledas sve tako crno,budi optimista,pa ces videti svetlo na kraju puta
ja sam isto tako mislila,pa raskinuh veridbu pre godinu dana,i nije mi zao
sad realno sagledavam situaciju
ako dodje dodje,ako ne,necu da se kidam,takav mi horoskop:D ;)

esperanca137:
u jbte,al ti imas losu karmu
nemoj da gledas sve tako crno,budi optimista,pa ces videti svetlo na kraju puta
ja sam isto tako mislila,pa raskinuh veridbu pre godinu dana,i nije mi zao
sad realno sagledavam situaciju
ako dodje dodje,ako ne,necu da se kidam,takav mi horoskop:D ;)

Sad si demantovala sebe. Tebi je samo hitna udaja kao da je taj brak u p.m. dobar. Ima puno vaznijih stvari. Mislis da je tvoja karma bolja od moje ili bilo koga koji zivimo tu. Ili onih koji zive u jos siromasnijim zemljama.
Ma boli me uvo nemam zivaca za prepucavanje o retardiranim stvarima. Samo znam jedno a to je da znam za bolje. I ne prihvatam ciganski nacin zivota jer to nisam. Oni vole svoje satore i ja se s tim slazem.
Stari ljudi kazu ne pravi od sebe vecu sirotinju nego sto jesi.

sinnke:
Sad si demantovala sebe. Tebi je samo hitna udaja kao da je taj brak u p.m. dobar. Ima puno vaznijih stvari. Mislis da je tvoja karma bolja od moje ili bilo koga koji zivimo tu. Ili onih koji zive u jos siromasnijim zemljama.
Ma boli me uvo nemam zivaca za prepucavanje o retardiranim stvarima. Samo znam jedno a to je da znam za bolje. I ne prihvatam ciganski nacin zivota jer to nisam. Oni vole svoje satore i ja se s tim slazem.
Stari ljudi kazu ne pravi od sebe vecu sirotinju nego sto jesi.

da mi je bila hitna,ja bi se vec udala
nisam luda da se udam za coveka koji mi neodgovara - psihicki i karakterno - (ne materjalno) - pa da se patim posle ceo zivot
imam svoje parce hleba,uskoro cu da zivim u svom stanu,imam svoje prijatelje i boli me bas uvo i za udaju i za gluposti:twisted: ;)

esperanca137:
da mi je bila hitna,ja bi se vec udala
nisam luda da se udam za coveka koji mi neodgovara - psihicki i karakterno - (ne materjalno) - pa da se patim posle ceo zivot
imam svoje parce hleba,uskoro cu da zivim u svom stanu,imam svoje prijatelje i boli me bas uvo i za udaju i za gluposti:twisted: ;)

Tebi je dobro onda. Ima tu jos nesto ali mi je dosadno pisati.

Back