vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Uze mi rec iz usta.Onaj Insajder me sinoć dotukao, ma samo da mi još neko kaže da za njega glasam poslaću ga u tri lepe p.m.
Poslednji put glasao septembra 2000.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uze mi rec iz usta.Onaj Insajder me sinoć dotukao, ma samo da mi još neko kaže da za njega glasam poslaću ga u tri lepe p.m.
tacno tako , zivot je nekome majka a nekome maceha
mada nema nista od tih velikih demonstracija , ja licno ne bi imao nista protiv da ih se skupi jedno 100,200 ili vise iljada da se vlast malo uplasi , mada nema nista od toga vlast je nasla najbolji model za upravljanje sindikatzima po uzoru na Gambina , Lenskog i Laki Lucijana dakle oni su bezopasni , tzv. opozocija je nikad smesnija tako da nema tu ko da vodi revoluciju
.A drugi jos vazniji problem je sto drugovi proleteri i gospoda iz tzv. opozicije nemaju isto nikakav plan i ideju za izlazenje iz govana i sutra da im rezim kaze -evo vama vlast mi se povlacimo , opet ne bi znali sta da rade ,zato se i ne trude .
Kako, a gde si ti bila kada je Milošević izveo tenkove na ulice
Neko preduzeće,jesen 2009,
dvestotine radnika se okupilo i
sprema se da podigne plate koje kasne 7 meseci
,šef izlazi i kaže da para nema,
počinje žubor,
ustaju dva ranika od 45 godina i prebijaju šefa
počinje lupanje preduzeća
portir zove policiju
radnici pale portirnicu i ubijaju portira
izlaze na ulicu
podne je
grad je pun ljudi
radnici počinju da lupaju i pale po gradu
zastavljaju skuplje automobile i izvlače vozače kroz prozore
pale automobile
pridružuju im se neki klinci
možda su navijači
možda sredenjoškolci
policija odbija da izađe na ulice
okupljena gomila kreće ka skupštini i vladi
pridružuje im se ogroman broj ljudfi
Beograd gori
pred vladom nema policije
pred skupštinom nema policije
upali su u televiziju
Gore Vlada ,skupštin a,televizij
b92 i pink su u plamenu
na ulicama grdaova Srbije je
ista slika
ljudi su u skupštinama gradva
mir je jedino u selima
nema informacija
posle tri dana nereda masa se razilazi
proglašeno je vanredno stanje
vojska izlazi na ulice
narod se izduvao
ali nekoliko hiljda naj vatrenijih je napalo na vojsku
vojska puca u masu
najmanje je trihiljade mrtvih
zavodi se policijski čas i radna obaveza
banke su polupane
gradovi su polupani
uvodi se diktatura
odavde sa mala slova si omasio jer kad radnici pocnu da palu automobili procuri vest u masi da su albanci napali presevo i da su bosanci upali u loznicu. ondak opsta mobilizacija i svi koji su na ulicu bivaju odmah mobilisani oterani u presevo i tamo pobijeni od tadicevih specijalaca. familije pobijenih dobice sluzbeno saopstenje od vojske da su njihovi ocevi braca muzevi i sinovi hrabro pali braneci srbiju od albanskih terorista. .......................saopstenja identicna onima sa dubrovackih i vukovarskih ratista 1991.
pa nisu ameri tako glupi da im srpski narod tek tako promeni vlast u srbiji......tako da ako presevacki problem ne mos brzo da se resi pojavice se genocid nad presevski albanci i nato mora intervenisati bombardujuci kragujevc beograd nis novi sad....
i kad se sve utisa i opet potpisemo primirje miskovici i tadici nastavljaju tamo di su stali a srpski narod od pecine i kamenog doba.
jesi li ti normalan?
SADA, ovih meseci, dana.... ne mislim na ono što je bilo....ovo je valjda scenario nečega što bi moglo da bude. Sada imamo nove igrače na sceni....utihnuli su nešto ti Slobini tenkovi![]()
Uze mi rec iz usta.
Poslednji put glasao septembra 2000.
a onda dodje neki juznjak i nad besnom masom drekne.vas niko ne sme da bije. i narod skandira i glasa sa 102 posto za juznjaka.
a ako juznjak i ostane neprimecen tu je jos uvek nato da postupi po nalogu miskovica tadica dinkica itd.
vladu i presednika narod nije ni postavio pa nema pravo ni da ih rusi.
A ne ne, Milošević je mene naučio da ne budem naivna, zato ja izlazim na izbore ali poništim listić za svaki slučaj da ne bi neko glasao umesto mene.
Neće me više banditi preveslati.
Ti verujes da se vlast u demokratskim zemljama bira od strane gradjana na izborima ?
odavde sa mala slova si omasio jer kad radnici pocnu da palu automobili procuri vest u masi da su albanci napali presevo i da su bosanci upali u loznicu. ondak opsta mobilizacija i svi koji su na ulicu bivaju odmah mobilisani oterani u presevo i tamo pobijeni od tadicevih specijalaca. familije pobijenih dobice sluzbeno saopstenje od vojske da su njihovi ocevi braca muzevi i sinovi hrabro pali braneci srbiju od albanskih terorista. .......................saopstenja identicna onima sa dubrovackih i vukovarskih ratista 1991.
pa nisu ameri tako glupi da im srpski narod tek tako promeni vlast u srbiji......tako da ako presevacki problem ne mos brzo da se resi pojavice se genocid nad presevski albanci i nato mora intervenisati bombardujuci kragujevc beograd nis novi sad....
i kad se sve utisa i opet potpisemo primirje miskovici i tadici nastavljaju tamo di su stali a srpski narod od pecine i kamenog doba.
da, ne vlast, poslanici
Imas onu poslovicu koliko para toliko i muzike.
Mozes da se cudis koliko hoces i stalno ti govorim da se okanes politike i da se vatas metle.Daj ne lupetaj sad,još sam se čudila što me ono pitaš.
Joj ne prizivaj nesreću ionako smo u gabuli.