"Kad se Srpska Vojska na KiM vrati":Želje, Iluzije, Stanje na Terenu i mogući planovi/rešenja

Samo po EU standardima , isto što i vi sa Krajnom.
Čak bi i bilo izvedivo da imate prijatelja, ovako ćeš tako nešto gledati samo na ovom forumu :D
Godine prolaze a vi svakom godinom gubite sve više i više toga na Kosovu.. skoro pa ni S od Srbije tamo neće ostati.

Čak bi i bilo izvedivo da imate prijatelja, ovako ćeš tako nešto gledati samo na ovom forumu :D
Godine prolaze a vi svakom godinom gubite sve više i više toga na Kosovu.. skoro pa ni S od Srbije tamo neće ostati.
aj videćemo.....

imamo samo

ChatGPT-Image-22.-%D0%B0%D0%BF%D1%80-2025.-14_51_18.png

На Косову и Метохији налази се 1.300 православних српских цркава и манастира и још око 700 црквених остатака. У њихове темеље заливена је душа Србинова и зато је она неодвојива од овог дела наше земље.

a šiptara sve manje....

aj videćemo.....

imamo samo

ChatGPT-Image-22.-%D0%B0%D0%BF%D1%80-2025.-14_51_18.png

На Косову и Метохији налази се 1.300 православних српских цркава и манастира и још око 700 црквених остатака. У њихове темеље заливена је душа Србинова и зато је она неодвојива од овог дела наше земље.

a šiptara sve manje....
Ti samo nisi još svjestan da su to sve džamije u nastajanju..
Isto kao i Aja Sofija, tako će i tvoji tzv. "manastiri" uskoro izgledati :mrgreen:

Vidiš da su vam i ulice izmijenili, što ne bi i manastire.

Ni ovoliko bijedno i jadno uvlačenje u šu*ak Trumpu vam ne pomaže..
Pogledajte prilog 1785706
pocast mladom covjeku koji je ubijen je sasvim normalna stvar.

tvoje ismevanje nije normalna stvar. to je stvar za strucna lica.

kod hrvata je poznato da i iza ovoga slucaja oko ubistva mladog carlsa kirka stoji srbofobija.
netrpeljivost prema trampu (njegovim aktivistima) je iskljucivo zbog toga sto tramp nema kao LEVICA klintonova pomracene planove o nestanku ili unistenju, raspadu rusije i ne zeli nastaviti rat sa rusijom.

rusija je trn u oku jer je prijatelj srba.

vrlo jednostavno i ocekivano.

Medjutim , to ne iskljucuje cinjenicu da je to ismevanje pocasti ubijenom mladom covjeku koji se zalagao za uemrenu politiku i RAZGOVOR SA LJUDIMA RAZLICITOG MISLJENJA nije nenormalna stvar.

kirk je govorio da kada ljudi razlicitog misljenja prestanu da razgovaraju nastaju gradjanski ratovi.

tom paorlom je uspeo da konzervativnoj partiji podigne procenat psolednje generacije Z za neverovatnih 44 % . to ga je i ubilo.

Mrznja inetrpeljivost levice prema neistomisljenicima je zbog toga dozivela neverovatan vid ludila. Proizvod smo videli.

pocast mladom covjeku koji je ubijen je sasvim normalna stvar.

tvoje ismevanje nije normalna stvar. to je stvar za strucna lica.

kod hrvata je poznato da i iza ovoga slucaja oko ubistva mladog carlsa kirka stoji srbofobija.
netrpeljivost prema trampu (njegovim aktivistima) je iskljucivo zbog toga sto tramp nema kao LEVICA klintonova pomracene planove o nestanku ili unistenju, raspadu rusije i ne zeli nastaviti rat sa rusijom.

rusija je trn u oku jer je prijatelj srba.

vrlo jednostavno i ocekivano.

Medjutim , to ne iskljucuje cinjenicu da je to ismevanje pocasti ubijenom mladom covjeku koji se zalagao za uemrenu politiku i RAZGOVOR SA LJUDIMA RAZLICITOG MISLJENJA nije nenormalna stvar.

kirk je govorio da kada ljudi razlicitog misljenja prestanu da razgovaraju nastaju gradjanski ratovi.

tom paorlom je uspeo da konzervativnoj partiji podigne procenat psolednje generacije Z za neverovatnih 44 % . to ga je i ubilo.

Mrznja inetrpeljivost levice prema neistomisljenicima je zbog toga dozivela neverovatan vid ludila. Proizvod smo videli.
Dalje od prve rečenice nisam ni čitao.

Čovječe niste odali počast ni za ovih 16 ljudi u padu nadstrešnice, a ovom ste skoro napravili maulozej ispred skupštine, i ti meni tvrdiš da to nije radi dodvoravanja?

Poslednja izmena:
Dalje od prve rečenice nisam ni čitao.

Čovječe niste odali počast ni za ovih 16 ljudi u padu nadstresnice
kako nismo ?
odajemo preko 10 meseci.
, a ovom ste skoro napravi maulozej ispred skupštine, i ti meni tvrdiš da to nije radi uvlačenja u šule?
porazgovaraj sa nekim strucnim oko te potrebe ismevanja i ponizavanja onih koji su odali pocast ubijenom mladom covjeku koji se zalagao za razgovor sa ljudima razlicitog misljenja.

ovim ismevanjem i ponizavanjem '' uvlacenjem u d.up.e'' ujedno krsis i pravilnik krstarice- ''ismevanje i obeshrabrivanje ostalih ucesnika''

kako nismo ?
odajemo preko 10 meseci.

porazgovaraj sa nekim strucnim oko te potrebe ismevanja i ponizavanja onih koji su odali pocast ubijenom mladom covjeku koji se zalagao za razgovor sa ljduima razlicitog misljenja.

ovim ismevanjem i ponizavanjem '' uvlacenjem u d.up.e'' ujedno krsis i pravilnik krstarice- ''ismevanje i obeshrabrivanje ostalih ucesnika''
Ja nemam apsolutno ništa protiv tog čovjeka, ali tvrdnja da se ne pokušavate ulizati Trumpu postavljanjem maulozeja od strane vlasti RS-a je teški idiotizam.

Ja te zato ponovno pitam, je li vlast u RS odala istu počast i samim Srbima ili je to samo rezervirano za Amere koji su si dobri s Trumpom, jer eto tobože radi se "samo o odavanju počasti".

I ja ne ismijavam i ne obeshrabrujem nikoga tu na forumu, ja samo ismijavam vašu mafiju i njihove plitke i prozirne igre koje igraju, a na koje se ti i tebi slični lijepite ko muhe bez glave.

Ja nemam apsolutno ništa protiv tog čovjeka, ali tvrdnja da se ne pokušavate ulizati Trumpu postavljanjem maulozeja od strane vlasti RS-a je teški idiotizam.
dakle sada me nazivas i idiotom

ovo je vec nedopustivi vid komunikacije.

vidis sta od tebe radi srbofobija ? netrpeljivost prema konzervativcimai li ti trampu je od vas hrvata iskljucivo radi toga jer ne zeli rat sa rusijom za razliku od krvozedne levice i klintonovih saboraca

posto jer usija prijatelj srbije , vama hrvatima kao i mnogim bosnjacima je to dovoljno da zelite da je nema il ida se raspadne.

Tramp vam ometa te zelje jer je covjek racionalan i ne zeli da zbog idiotskih krvolocnih ideja potopi i samu ameriku...

Nemoj da se lazemo. Bolela bi tebe inace patka za usa, belu kucu, trampa ili levicu...

dakle sada me nazivas i idiotom

ovo je vec nedopustivi vid komunikacije.

vidis sta od tebe radi srbofobija ? netrpeljivost prema konzervativcimai li ti trampu je od vas hrvata iskljucivo radi toga jer ne zeli rat sa rusijom za razliku od krvozedne levice i klintonovih saboraca

posto jer usija prijatelj srbije , vama hrvatima kao i mnogim bosnjacima je to dovoljno da zelite da je nema il ida se raspadne.

Tramp vam ometa te zelje jer je covjek racionalan i ne zeli da zbog idiotskih krvolocnih ideja potopi i samu ameriku...

Nemoj da se lazemo. Bolela bi tebe inace patka za usa, belu kucu, trampa ili levicu...
Jesi ti pročitao što sam ja napisao????
Ili si i ti dio mafijaške klike koja trenutno vlada RS-om?

Ja osobno uopće nisam netrepeljiv prema konzervativcima, čak štoviše, smatram se jednim od njih.
Ja samo komentiram koliko je vlast RS-a jadna i bijedna i koliko su nisko morali past da se ovo radi, a da ne spominjem vašu skupštinu u zastavi zle Amerike
nakon što je Trump postao predsjednik.

Samo kažem da ste jadni i da se pokušavate uhvatiti za bilo kakvu slamku, pa eto čak i za slamku najvećeg neprijatelja amerike, samo šteta da ste toliko nebitni pa vas ni oni ne doživljavaju.

I opet te pitam, jeste li (pošto vodstvo RS-a gledaš kao nešto osobno) jednako obilježili nesreću u Novom Sadu? Ili su tad ljudi ipak samoincijativno se organizirali zapalit svijeće?

Jesi ti pročitao što sam ja napisao????
Ili si i ti dio mafijaške klike koja trenutno vlada RS-om?

Ja osobno uopće nisam netrepeljiv prema konzervativcima, čak štoviše, smatram se jednim od njih.
Ja samo komentiram koliko je vlast RS-a jadna i bijedna i koliko su nisko morali past da se ovo radi, a da ne spominjem vašu skupštinu u zastavi zle Amerike
nakon što je Trump postao predsjednik.

Samo kažem da ste jadni i da se pokušavate uhvatiti za bilo kakvu slamku, pa eto čak i za slamku najvećeg neprijatelja amerike,
Ko je najveći neprijatelj Amerike?
Tramp?
Iz ugla krvoločnih levičara i zastupnika rata sa Rusijom, da.
Iz ugla ostalih normalnih ljudi, ne.

samo šteta da ste toliko nebitni pa vas ni oni ne doživljavaju.

I opet te pitam, jeste li (pošto vodstvo RS-a gledaš kao nešto osobno)
Nemoj da lazes. Protest ujeo protiv rezima
jednako obilježili nesreću u Novom Sadu?
Obelezavamo 10 meseci.
Bedan pokusaj opravdavanja mrznje prema trampu koja je proizvod srbofobije.

Zari sto Tramp ne zeli rat sa Rusijom. A Rusija je prijatelj srba.

To je jedini razlog histerije prema trampu od tebe lično.
Ili su tad ljudi ipak samoincijativno se organizirali zapalit svijeće?
Mi to činimo 10 meseci
Pohapaicemo bandite i izdajnike iz sns kartela

I još više ćemo biti naklon prema rusiji, bar necemo prodavati oruzje ukrajinci a sto ti pak ne smeta od ove izdajnike vlasti jel...

Opravdavas i ismevas ubistvo mladog coveka koji se zalagao za razgovor sa ljudima razlicitog misljenja
Leči to.

Ko je najveći neprijatelj Amerike?
Tramp?
Iz ugla krvoločnih levičara i zastupnika rata sa Rusijom, da.
Iz ugla ostalih normalnih ljudi, ne.

Nemoj da lazes. Protest ujeo protiv rezima

Obelezavamo 10 meseci.
Bedan pokusaj opravdavanja mrznje prema trampu koja je proizvod srbofobije.

Zari sto Tramp ne zeli rat sa Rusijom. A Rusija je prijatelj srba.

To je jedini razlog histerije prema trampu od tebe lično.

Mi to činimo 10 meseci
Pohapaicemo bandite i izdajnike iz sns kartela

I još više ćemo biti naklon prema rusiji, bar necemo prodavati oruzje ukrajinci a sto ti pak ne smeta od ove izdajnike vlasti jel...

Opravdavas i ismevas ubistvo mladog coveka koji se zalagao za razgovor sa ljudima razlicitog misljenja
Leči to.
Kakva mržnja prema Trumpu, o čemu ti pričaš?
Ja sam samo konstatirao da je bijedno s vaše strane to uvlačenje Amerima na raznorazne jeftine načine.
Niti sam igdje opravdao ubojstvo Kirka, niti sam ga ismijavao, jedino koga sam ismijavao je vodstvo RS-a, a ti za promjenu nauči čitati s razumijevanjem.

Poslednja izmena:
Ni ovoliko bijedno i jadno dodvoravanje Trumpu vam ne pomaže..
Pogledajte prilog 1785706

Kome nama? :D

To Dodik pokušava da se ušlihta Trampu ne bi li na crno dobio podršku da vlada ali ništa od toga.

Što se tiče severa Kosova kristalno jasno da je najbolje rešenje vojna akcija, ali mora biti uz mig zapada da se izbegne eskalacija. EU nikad to neće podržati ali mogao bi Tramp.

Kome nama? :D
To Dodik pokušava da se ušlihta Trampu ne bi li na crno dobio podršku da vlada ali ništa od toga.
Što se tiče severa Kosova kristalno jasno da je najbolje rešenje vojna akcija, ali mora biti uz mig zapada da se izbegne eskalacija. EU nikad to neće podržati ali mogao bi Tramp.
Zašto bi ameri za vas odrađivali vojnu akciju?

Ja te zato ponovno pitam, je li vlast u RS odala istu počast i samim Srbima ili je to samo rezervirano za Amere koji su si dobri s Trumpom, jer eto tobože radi se "samo o odavanju počasti".

I ja ne ismijavam i ne obeshrabrujem nikoga tu na forumu, ja samo ismijavam vašu mafiju i njihove plitke i prozirne igre koje igraju, a na koje se ti i tebi slični lijepite ko muhe bez glave.
Nije to toliko ulizivanje Trampu koliko je lokalni populizam, zna Dodo da Srbi vole Kirka (pričao pozitivno o Srbima igrao za košarkaški klub Beli orlovi iz Čikaga, kritikuje američko-liberalnu propagandu itd.)

Back