Kad sam majmun/ica :(

ja ne vidjeh ni jedno živo biće na planeti koje kao žene vole i uživaju mučit suprotni spol. namjerno, dakako.
vooooliiimo sta da radimo :heart:
Nemoj da drzis to u kuci

necu, zato sam i pojela
dete otislo kod tetke u nemacku..ja joj lepo kazem - spakuj da imate za usput..ona spakovala deo i ostavi mi trecinu
jbga kad nisam karakter, ziva sam se nasekirala kad sam ga pojela
onda sma rekla sebi, ajde ovo mi je dan za hidratno punjenje :malav:
moram da bacim neki seksic veceras pa da to potrosim, a sutra sve po rezimu i disciplini

Da li vam se dešava da kažete ili uradite stvari koje uopšte ne mislite i ne želite?
Ako da, da li to radite iz čiste pakosti, da nekoga povredite, ili to radite iz zabave? Da li znate da osjetljive osobe (i one sa manjim iq) uopšte ne kontaju razliku između dva navedena oblika delovanja?

U mene je ušao neki djavo, jedva ga kontrolisem na netu:malav: U suštini sam duša od čoveka :malav:

Retko.
Sve vise govorim ono sto mislim i zelim.
Sto sam starija to sam jasnija

Da li vam se dešava da kažete ili uradite stvari koje uopšte ne mislite i ne želite?
Ako da, da li to radite iz čiste pakosti, da nekoga povredite, ili to radite iz zabave? Da li znate da osjetljive osobe (i one sa manjim iq) uopšte ne kontaju razliku između dva navedena oblika delovanja?

U mene je ušao neki djavo, jedva ga kontrolisem na netu:malav: U suštini sam duša od čoveka :malav:

tako sam preneki dan pričo s komšijom, kao planira neke investicije, a ja mu reko iz čista mira u, pa ne isplati ti se za tako kratko...:dash:
čovek me pogledo belo i reko što bre komši tako

Kažem šta mislim iako to ne želim.
Izazovu me, pa reagujem kao osica.

Da li sam majmunica, ne znam, ali znam da u mene uđe neki đavo i ne kontrolišem se, povremeno, na žalost svoju.
Posle kažem da nisu vredni mog nerviranja, ali kasno.

U stvari ako dobro razmislim ne treba da mi bude zao
one koje sam oterala u tri piz.de oterala sam s pravom, i to je bre to
sta ja tu koj moj se nesto kajem
ne kajem se ni za sta
ko god zasluzi ce dobije jedno veliku PU

Back