kad prestaje osuda

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
godinama smo kljukani kolektivizmom...uspeli su da ubiju svest o pojedincu, svest o sebi kao o junik kejsu, individualnost je svedena na minimum...priče iz ovakvih tema su čist primer
e sad...jeste da težnja za samostalnošću u ovakvim sredinama možda dovodi do izolacije, osude sredine, al svako ko obraća pažnju na okolinu osuđen je na sputanost

- - - - - - - - - -

pfff...:neutral:
neću više pokušavam :fdlan:

Ћека је купила рајф са црним мачјим ушима јер јој је био сладак и лепо јој стоји. Лепа је девојка и све јој стоји, уосталом.

Сад ју је блам да га носи, шта ће људи рећи. Ја јој кажем - ти уради како ти мислиш, они чијег се мишљења плашиш - они су небитни.

Ћека је купила рајф са црним мачјим ушима јер јој је био сладак и лепо јој стоји. Лепа је девојка и све јој стоји, уосталом.

Сад ју је блам да га носи, шта ће људи рећи. Ја јој кажем - ти уради како ти мислиш, они чијег се мишљења плашиш - они су небитни.

kazu da su to sex pomagala... negde bilo na tv

Boli je stikla sta ce ko da misli.

Daaavno sam prestala da se osvrcem na dokone, isprazne, zeljne tudjih zivota jer se u njihovim nista ne desava.
A ima i do laznog morala, jos kako. Recimo ja... Jeste, maloletna sam rodila vanbracno dete. A ko me je najvise olajavao i osudjivao? One koje su bile isto moji godina i abortirale.

http://www.nezavisne.com/magazin/za...&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

kuguarka pobegla sa mladjanim deckom :zper:

kakve reakcije javnosti ce da izazove, osuda ili podrska

a sad ozbiljno
koliko godina covek treba da napuni da bi javnost prestala da ga osudjuje za njegove stavove, ukoliko on time nikoga ne ugrozava?

Prolupali matori ahahhahahahhahahahhahha hahhahahahhahahhahahah hahahhahahhahahhahahahahha ahahahahhahahhahha pa ne mogu hahhahaahhahahahahahahahahah nadmasili Monti Pajtona ahahahhahahahahhahahahhahahah hahahhahahhahahhahhahahhahaha .....
Zavet na vencanju "do kraja zivota" hahahahhahahahha cijeg hahahhahahahha njenog ili mladjanog hhahahahahhahaha decka ahahahhahahahahaha ....

Ona izadje ispod tusa a on kaze sta san hteeeooo...
A da,obuuuci se da ne ozeebes ahahahha.
..............................
Sada ozbiljno.

U Srbiji bracni partner je vlasnik imovine bracnog partnera ako jedan prvi ode.
Ceka se da ode drugi i onda potomstvo deli imovinu osim ako ne postoji predbracni ugovor.
Vrlo moguce gadna situacija za potomstvo.
Ne znam kako je kod njih.

Neutralna sam jer nemamo cinjenice sve.

Stari ljudi su obicno veoma usamljeni i nije mi cudno da im treba neko za ispijanje caja,igranje drustvenih igara jer ih mladi ne primecuju 2% i svima smetaju ali zasto brak?

Koliko vidim niti se u tekstu pominje bilo kakva osuda, niti brak. Jednostavno otišli zajedno na vikend.

Ako se držimo morala, nemoralno je pripisivati im bilo šta što ne postoji!

To što se gospođa nije javila kada je otišla jedini je propust. Čemu onda tolika buka i lažno moralisanje?

Iz teksta ne vidim da je u pitanju bilo kakva osuda vezana za njihove godine ili razliku u godinama. (Uzgred, u tiom godinama, ta je razlika beznačajna!)

Jedino što je mlada trebalo da uradi jeste da prijavi upravi doma svoje odsustvo. Tako se radi i u našim domovima. Javiš se i ideš kud god hoćeš.

Naslov je sarkastičan, velikim slovima pobegla sa mlađim dečkom.
Da bi se ispostavilo da je tekst glup, potpuno bez sadržaja, ništa se nije ni desilo. Otišli za vikend, a nisu se javili. Ali njene godine treba da daju komičan ton priči, i još to što je on, zamisli, neku godinu mlađi.
Eto, nije osuda, ali ajde da se smejemo temeramentnoj bakici.

Naslov je sarkastičan, velikim slovima pobegla sa mlađim dečkom.
Da bi se ispostavilo da je tekst glup, potpuno bez sadržaja, ništa se nije ni desilo. Otišli za vikend, a nisu se javili. Ali njene godine treba da daju komičan ton priči, i još to što je on, zamisli, neku godinu mlađi.
Eto, nije osuda, ali ajde da se smejemo temeramentnoj bakici.

Meni naslov nije sarkastičan, već afirmativan.
Posebno je fotografija bakice koju su novinari postavili, poziv na slavljenje života u poodmaklim godinama.
Ako je Evropa kontinent starih, senilnih, bolesnih, ovaj tekst je dat kao primer da novi život može početi i u starosti.

Back