kad prestaje osuda

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super su matorci.
Niko ih ne osuđuje, kažu da su carevi..

Nisu oni njih jurili da im se ne desi nešto nedajbože, nego zbog osiguranja, mogu da mislim koliko tamo smeštaj košta i koja cifra ide na osiguranje.
(kod nas teško bi neko imao i norvešku mačku u norvešku šumu da stave...)

a sad ozbiljno
koliko godina covek treba da napuni da bi javnost prestala da ga osdjuje za njegove stavove, ukoliko on time nikoga ne ugrozava?

mislim da postvaljas pogresno pitanje
javnost je javnost, i ti tu ne mozes nista, bilo i bice ogovaranja i osuda uvek
ono sto covek moze je da nauci da ga nije briga, nekome to dodje sa godinama, nekome sa nekim iskustvom ma koliko godinama imao, a neko nikad ne ukopca
dakle svako treba da podje od sebe, ne od javnosti tj drugih....da zauzme stav da ga nije briga toliko da bi se oko toga potreso ili dozvolio da utice na njega
psi laju karavani prolaze

http://www.nezavisne.com/magazin/za...&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

kuguarka pobegla sa mladjanim deckom :zper:

kakve reakcije javnosti ce da izazove, osuda ili podrska

a sad ozbiljno
koliko godina covek treba da napuni da bi javnost prestala da ga osdjuje za njegove stavove, ukoliko on time nikoga ne ugrozava?

Nisam razumela da ih je iko osuđivao zbog ljubavi, jednostavno su ljudi radili svoj posao. Imaju stanara doma za kojeg su odgovorni.

Postoje pravila kojih moraju da se pridržavaju obe strane.

Hajde da onda spalimo sve zakone koje kažnjavaju pedofiliju i smatramo je npr. kulturološkim raskorakom koju naša, zapadna civilizacija ne priznaje jer ne razume.

Verovatno bismo svi podjednako negativno reagovali i na to da naši najrođeniji nađu sa 18 nekog dedu od 88...

Za ostalo ko se spaja sa koliko i kako, što bi nas se ticalo... Možda mi nije lepo estetski, al me se ne tiče.

Hajde da onda spalimo sve zakone koje kažnjavaju pedofiliju i smatramo je npr. kulturološkim raskorakom koju naša, zapadna civilizacija ne priznaje jer ne razume.

Biološki nedozvoljiva rabota čak i kod mnogo jednostavnijih vrsta
Stoga je Bog odredio da su ženke kod mnogih vrsta jače od mužjaka
Bolest treba razdvojiti od biološkog funkcionisanja a bolesnog odstraniti
sad što su Američki bankari uvrstili svoje bolesne zabave u svoj Ustav još krajem pedesetih prošlog veka...
Verovatno bismo svi podjednako negativno reagovali i na to da naši najrođeniji nađu sa 18 nekog dedu od 88...

Za ostalo ko se spaja sa koliko i kako, što bi nas se ticalo... Možda mi nije lepo estetski, al me se ne tiče.
Hajde da zabranimo patriotama da prodaju dedine njive nacionalnim manjinama samo da bi kupili stan u Beogradu
a nacionalne manine da ne traže terioriju koju su otkupili...

Back