Bolje da je tamo.
Komično je da na temi gde se tapšemo međusobno po leđima što nam život nije lakši, nekim drugima spočitavamo što ne hrle oduševljeno da rade poslove koje mi ne bismo radili ni u ludom stanju.
Koje to poslove mi ne bi radili?
Evo ti reci za sebe?
Ja ne mogu da se zakunem ... Nikad ne reci nikad...
Ne bih volela da radim kao prostitutka nikad... Svaki drugi posao je za mene posten ...
Mi imamo vocnjak iza kuce, dosta veliki, za nas ...
Voce stize sezonski, uvek imamo sveze ali i mnooogo vise cesto bude, nego sto nam je potrebno ...
Mm, moji, njegovi, deca i ja kupimo kajsije i kruske za rakiju... Beremo tresnje visnje itd... Itd...
Uvek, podvlacim UVEK zovemo sve prijatelje, da dodju i naberu sebi voca, i za sve ove godine, mozda je dvaput neko od njih dosao... Mrzi ih
A kad pitam jel volis? Obozavam? Jel imas ? Nemam. Aj dodji naberi? E paaaa videcu...
Ja sam u pocetku brala i nosila ali nisam ni ja luda

Mm jedva nasao druga da mu da(pokloni) sve jabuke, samo da dodje i pokupi ih i pece rakiju ili sta god hoce sa njima. Niko nece!
Lakse otici u radnju i kupiti kilo 68 puta prskanih jabuka
Cicak se zalepi,provocira namerno da dobije reakciju,da joj uspe tema i tako ubija vreme jer od dosade ne zna sta ce sa sobom.
Nepostovanje i ismevanje ljudi sa teskim zivotima me uvek izbaci iz takta.Taj lazni elitizam je iritantan do besvesti.
Prolazne stvari nisu "tezak zivot" .
Neresiva agonija svakodnevnice jeste.
Ovde ima ljudi npr. poput Linejne e to je recimo tezak zivot.Jedan od primera.Ima ih jos dosta,da ne nabrajam,zaboravicu nekog;ljutice se.Zbog svih ljudi sa zaista teskim zivotima me nepostovanje i ismevanje izbacuju iz takta.
Ovde su "najveci problemi" prolazne stvari koje problemi nisu zato sto imaju resenje izvodljivo u realnom zivotu.
A ti znas sta koga ovde zulja?
Znas sta mene zulja? Moje probleme jel?
Da ti kazem nesto zauz,
Kad ti je dete samo prehladjeno, je ista muka kao i bilo koja druga najveca na svetu.
Moras prihvatiti to!
Svakome je svoja muka najveca!
Prestani porediti tudje muke
- - - - - - - - - -
Bolje da je tamo.
Komično je da na temi gde se tapšemo međusobno po leđima što nam život nije lakši, nekim drugima spočitavamo što ne hrle oduševljeno da rade poslove koje mi ne bismo radili ni u ludom stanju.
Cicak se zalepi,provocira namerno da dobije reakciju,da joj uspe tema i tako ubija vreme jer od dosade ne zna sta ce sa sobom.
Nepostovanje i ismevanje ljudi sa teskim zivotima me uvek izbaci iz takta.Taj lazni elitizam je iritantan do besvesti.
Prolazne stvari nisu "tezak zivot" .
Neresiva agonija svakodnevnice jeste.
Ovde ima ljudi npr. poput Linejne e to je recimo tezak zivot.Jedan od primera.Ima ih jos dosta,da ne nabrajam,zaboravicu nekog;ljutice se.Zbog svih ljudi sa zaista teskim zivotima me nepostovanje i ismevanje izbacuju iz takta.
Ovde su "najveci problemi" prolazne stvari koje problemi nisu zato sto imaju resenje izvodljivo u realnom zivotu.
Da ali to se ne vazi,nije ona kupila.
Osim ako ne zaradjuje od dojenja
Kako nisam ja? Ko mi je kupio?

Pa sta da radim sa ovom silnom platom i parustinama?

PS. Ne dojim vec dve godine