Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
jutros polubunovna u busu slusam
al onako rec po rec....
i u nekom trenutku pocnem da se jezim.
Slusala sam tu pesmu brat bratu 1000 x al nikad do sad se nisam najezila.
Ne nije mi hladno iako je dan prohladan.
Nego sam izgleda porasla ....dovoljno da shvatim koliko je prica dobra.
Pesma prodje a ja ostado da razmisljam sta se promenilo u meni i na sta jos reagujem drugacije...do cudnih sam uvida stigla do sad.
Pa vas pitam...jel vidite vi na sebi te promene koje donosi zrelost ili vas stihijski zivot vodi dok vas kao i mene neka pesma, rec, delo ne opauci po tintari u 7.54 jednog jutra?
Gde vidite najvecu promenu na sebi ?
Zanemarite onu pricu o braku i majcinstvu i stvarima koje one donose, fokus je na vama kao jedinki....onome sto se kod vas promenilo iz vas samih a ne kao posledica promene bracnog, porodicnog , materijalnog i li bilo kog drugog stanja.
Gde ste to najdrugacije
u odnosu na pre?
al onako rec po rec....
i u nekom trenutku pocnem da se jezim.
Slusala sam tu pesmu brat bratu 1000 x al nikad do sad se nisam najezila.
Ne nije mi hladno iako je dan prohladan.
Nego sam izgleda porasla ....dovoljno da shvatim koliko je prica dobra.
Pesma prodje a ja ostado da razmisljam sta se promenilo u meni i na sta jos reagujem drugacije...do cudnih sam uvida stigla do sad.
Pa vas pitam...jel vidite vi na sebi te promene koje donosi zrelost ili vas stihijski zivot vodi dok vas kao i mene neka pesma, rec, delo ne opauci po tintari u 7.54 jednog jutra?
Gde vidite najvecu promenu na sebi ?
Zanemarite onu pricu o braku i majcinstvu i stvarima koje one donose, fokus je na vama kao jedinki....onome sto se kod vas promenilo iz vas samih a ne kao posledica promene bracnog, porodicnog , materijalnog i li bilo kog drugog stanja.
Gde ste to najdrugacije