ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.244
Sad verovatno ima razlike kad si muško imaš ribu ili ženu ili šemu ili čak dečka ili su žensko pa ti devojka ili još gore dečko podrigne na spermu a nije tvoja? Nisi 100% siguran da je sperma, možda samo liči ali treba je poljubiti, traži ti da je poljubiš, šta? Ako poljubiš kog si u ***** cokio ili koliko njih, ako ne kako da joj objasniš zašto nećeš da se ljubiš? Teška tema.![]()
Auu, do dzadza, teskoca,
pa to jest perverzija, mozda ti se to desilo, pa nisi tela da ga cokis u organ,pa ne moz da mu objasnis, zasto neces da ga cokis,

- - - - - - - - - -
Mada sam hteo da te bojkotujem pošto si partibrejker i nisi hteo da ješ ćevape sa mnom i Mocom, tema je izuzetno inspirativna i ne mogu da ne odgovorim.
Ljubim brate, kolko sam samo puta ljubio kad nisu podrigivale. U blaženom neznanju mladosti sam ljubio i gore i dole, a tad nijedna nije podrigivala - mlad organizam, ništa gastritis, mogle su da gutaju sve sa kondomom a da ne osete + ni žvaku da ne vade tokom tog intimnog čina.
Daklem, gutaju i kondome, ojha,

- - - - - - - - - -
Ma ne brate, ne znam koliko si upućen, jehbeni Putin je krivac za sve, da je ko normalan svet došo u posetu za vikend sve bi to drugačije izgledalo!
Znaci, desilo ti se za vreme Putinove posete, uha,

- - - - - - - - - -
Kako da dokažem da je nevina u grkljan?oO
Isto, sto ne mozes da je nevina u guzu,

- - - - - - - - - -
Kažem joj aj te vodim u gzzjz da vadiš sanitarnu mora vadiš bris. ona pita zašto, pa neću da radim sa hranom? nećeš. nećeš, al nećeš ti meni više da nekontrolisano gutaš unaokolo!
- - - - - - - - - -
Brate stvarno, ali stvarno najiskrenije nisam tebe pitao. Milsmi da sam hteo tebe da pitam poslao bih ti pp jeote. Idi sad malo negde, bar na kratko, na neki drugi pdf i nemoj da se vratiš nikad.
- - - - - - - - - -
I nije Zoki nego trooki!
Yes, trooki, ki trokirac, bve,

- - - - - - - - - -
Da li je čovek ćorav kad na jedno oko vidi ili kad na jedno oko ne vidi, recimo ja imam tri oka al na jedno ne vidim i sad ne znam da li sam ćorav ili nisam?
Trece oko koje imas, ti je karmiciko oko, tj. na sredini izmedju dva oka,