Kad pocinje novi dan?

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.894
Ne mislim bukvalno , nego imate otok, imate povredu , imate bolest, kad pocinje novi dan?
To bolesnici osete, ili kad je velika bolest, temperatura ili kad je otok...

Ali obicno ne prate nego ono , sad je malo bolje pa za 2h je malo bolje, pa za 2h je jos malo bolje..
I to jeste kad je mladost ili imunitet dobar, ali sam video da se nekako mnogo vece promene desavaju ne tako u kontinuitetu , nego kad se kao desi reset dnevni.

Prvo sto pomislim je valjda spavanje...i obicno je pokriveno spavanjem....tj ljudi legnu pa kad se probude ustanove da je bolje i novi dan i onda to tako racunaju.
A onda sam video da kod nekih se to desava u 9 ujutro , ne u 4 ne u 7 nego u 9 ili 9 30 ujutro...
Ne kazem striktno nego da su ti ljudi zadnjih 10 dana imali svoj ritam slican i onda im se usled toga podesio i novi dan da bude u 9 30

To je narocito vidljivo kod meteropata, zatim kod onih koji imaju visok pritisak pa mesaju lekove, i onda jedan period imaju jedan pritisak drugi period dana drugi pritisak...tj svaki lek ih drzi u jednom pritisku , nije to velika razlika, ali su cifre prepoznatljive..

Kao sto postoji dan , tako postoji i period od 3 ili 4 dana, zavisno od osobe, ali to tek onako pominjem ali mi se cini da i to postoji , tj da im organizam i tako obracunava vreme...

Nekad sam rekoh mislio da je to na svakih 1,5h, to je zato sto je meni koza zarastala tako brzo i u tom periodu vremena...
Pa sam mislio da je u zavisnosti od obroka koji jedes, tj svaki obrok novi period, ali nije, obicno je 3h posle obroka neka promena,retko , kad je metabolizam malo poremecen je bas kad je obrok..

Recimo ja sam uvek imao kod temperature povisenje tempoerature predvece od 21 30 pa do 00 30 , a kasnije ne raste nego stoji...i pada oko 03 i sprema se novi dan oko 06 ....

Back