kad ON ne zeli sex..........

Da li vas muskarac ima nizak libido ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
random_cloud_form:
pa u nicemu dok god zadovoljstvo ne predje u forsiranje...
kada sam ja psihicki premoren, recimo kada radim u dve smene, sto je retko da toliko radim ali desi se, samo bi da padnem u san, eventualno bi mi prijala neka razmena neznosti, i od devojke ocekujem ne samo razumevanje sto nece biti seksa vec i emotivnu podrsku, a vazi i obratno, kada se njoj objektivno nece...
Auuuu Randomeeee..pa zar i ti sine Brute ? :shock: :lol:

random_cloud_form:
bitno je ukapirati da muska seksualna aktivnost zahteva veliki utrosak energije, proizvodnju i izbacivanje najkvalitetnijih belancevina i drugih sastojaka koji hrane i cuvaju spermatozoide koje takodje treba proizvesti... znaci nije rec o pukom nevoljnom grcenju glatke muskulature kao u slucaju zenskog orgazma... zato recimo muskim sportistima brane seks, a zenskim preporucuju, jer zene prodrma, kao trening im dodje, a kod muskarca izmeni nivo testosterona i drugih supstanci sto se direktno relfketuje na snagu, izdrzljivost, borbenost, motivisanost itd...
...

a sto toliko potenhjciras musku nadmoc mislim da si ti prilicno religiozan u sustini, patriharhajal juznacki. kao muskarci ovo ono a zene su izazivuse i niza bica. eh taj jug, da li je tos tvarno tako dole ne mogu da verujem

Back