kad ON ne zeli sex..........

Da li vas muskarac ima nizak libido ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
dok ne bih se slozio sa tobom.... poshto vidim da su ovde uglavnom zene (logichno jer je pitanje za zene, a aj sam zalutalo)... elem....
sa mushke tachke gledishta... iskreno.... svakom mushkartzu je prirodno "da mu se dize" na svaq devojq koja prodje pored njega..... ali nije normalno da mu "lupi o pod" kad mu devojka kaze da zeli seks.... ili ga vetj shchepa gde treba..... to je vetj mnogo dublja filozofija i PSAJHO-logija... kao shto neko reche.... frustracije.... sklop lichnosti.... trenutna situacija.... mozda njega u tom trenutq muchi shto mu pada tiket zbog 'ebene parme jer gubi kod kutje.... mozda ga uhvati strah da netje uspeti da zadovolji devojq jer mu je previshe draga.... i onda to sve vodi da "ud umesto u svod sad gleda u pod" kako reche bora djordjevitj jednom davno......

izlishno je govoriti da su mushkartzi zivotinje (to mi govorimo).... jer to nije tachno..... svako je imao ber jedan fijasko..... a to shto se mi(mushkartzi) hvalimo da nam je 22 bez glave, da je ko mache i da samo sto ne kaze mjau, da mozemo po 22h bez vadjenja.... to morate priznati da je vishe zadovoljavanje sujete a ne realnos'.

toliko PSAJHO-filozofije od jA.
:)

DayLight:
dok ne bih se slozio sa tobom.... poshto vidim da su ovde uglavnom zene (logichno jer je pitanje za zene, a aj sam zalutalo)... elem....
sa mushke tachke gledishta... iskreno.... svakom mushkartzu je prirodno "da mu se dize" na svaq devojq koja prodje pored njega..... ali nije normalno da mu "lupi o pod" kad mu devojka kaze da zeli seks.... ili ga vetj shchepa gde treba..... to je vetj mnogo dublja filozofija i PSAJHO-logija... kao shto neko reche.... frustracije.... sklop lichnosti.... trenutna situacija.... mozda njega u tom trenutq muchi shto mu pada tiket zbog 'ebene parme jer gubi kod kutje.... mozda ga uhvati strah da netje uspeti da zadovolji devojq jer mu je previshe draga.... i onda to sve vodi da "ud umesto u svod sad gleda u pod" kako reche bora djordjevitj jednom davno......

izlishno je govoriti da su mushkartzi zivotinje (to mi govorimo).... jer to nije tachno..... svako je imao ber jedan fijasko..... a to shto se mi(mushkartzi) hvalimo da nam je 22 bez glave, da je ko mache i da samo sto ne kaze mjau, da mozemo po 22h bez vadjenja.... to morate priznati da je vishe zadovoljavanje sujete a ne realnos'.

toliko PSAJHO-filozofije od jA.
:)
....da sam se kladila ovaj vikend na milan, kao shto bih se kladila da sam imala prilike, ni meni ne bi bilo ni do chega....

goldfish:
auuuu, nesto ste mi tanki s komentarima, a i s 'glasovanjem' :D

ps. este primetili da je do sada samo jedna devojka rekla da je zadovolj(e)na ? :)

primetio sam.... a to me zabrinjava pa sam zato i ostavi onakav post..... pitam se gde su sve one silne MUSHKARCHINE KOJI MOGU PO 22 PUTA BEZ VADJENJA.... ali stvarno se pitam.... kad devojka zeli.... svi se razbeze.... i onda da meni neko kaze neshto... more mamu li im......

mora da je ono... kad devojka zeli onda je ona fuxa a kao ja sam kulturishka pa netju sa fuxom....a kad se meni pri'ebe onda su one qchke (IZVINJAVAM SE ZENSKOM DELU POPULATZIJE) shto mi ne ce da daju.... e zlatna ribizlo... mislim da je ovo mnogo dublje .....

elem.... moja zelja je da sve devojke budu ekstra zadovolj(E)ne ove vecheri koja nam ide u susret.... a i svih narednih....

nadam se da vam se svidja shta vam zelim....

:):):):)

Jao kakva tema! Ja sam jednom - samo jednom i nikada vise :) - bila u vezi sa tipom koji je bio uzas zivi po tom pitanju - ladno coveku bilo dosta jednom mesecno. Sta da vam kazem, bila sam ocajna :) Ovako smesno zvuci kad se kaze ali takva veza, to jest takva neuskladjenost izmedju partnera je ka-ta-stro- fal-na za psi'icko i fizicko zdravlje. Kakav kompromis, BRE. Od takvih partnera se treba sto pre udaljiti - nista dobro iz toga ne moze da proizidje :)

(ah, da: on je ostavio mene - rekao mi da ne moze da bude sa bludnicom koja stalno misli na sex :lol: )

Pa da, o tome pricam kad kazem da takva veza stvarno nije dobra... oboje se osecate kao kreteni - pa onda krivicu svaljujes ili na sebe (znaci gubis samopostovanje, samopouzdanje itd.) ili na onog drugog (vredjas ga, ponizavas, sta god) i grozno.... a prosto niste uskladjeni... niko nije kriv.

pa shta da ti kazem..... nju nekad boli glava..... pa kad je boli glava ja onda moju "glavu" omlatim pred njenim ochima......da joj pokazem da sam NEZAVISTaN...... :):):):):)

shalu na stranu.... ima ih koje ne mogu stalno.... kao ja npr....meni to nije problem u po' dana u po' notji.... samo mi trebaju pauze da uFatim da'a...
:):):)

Back