Kad niste načisto...

to je generalno tako danas ..ne samo u opsegu m/z odnosa vec i u ostalim stvarima..kad npr odes u neku firmu da kupis nesto..sve moze..radi ovo radi ono..ima garancija..ima licenca..dok ne kupis..a kad kupis obrao si bostan jer sve to ..na vrbi svirajka..ne daj boze da reklamiras kupljeni proizvod..nabedise te trgovci ocas posal da si ti nestrucnim rukovanjem:eek: upropastio uredjaj..a uputstvo za rukovanje ima cele 3 strane .sto ce i najveca dalabu da savalda nakon drugog citanja

Budete sa nekim i on vas stalno drži u nekoj neizvesnosti ali daje podsticaj u obećanjima za neku budućnost...ali kada dođe trenutak te neke budućnosti, ta osoba uvek nađe izgovor da to odloži i tako stalno.
E sad pošto je situacija uopštena mene interesuje šta je to posredi i da li je osoba koja veruje naivna, pa veruje u sve to ili je druga strana pokvarena i samo troši vreme one prve iz svog nekog sebičluka jer ga/je mrzi da traži nekog drugog?

Ko je ovde lud a ko zbunjen?:think:

Pa znas kako ako tebi neko prica nesto ne mora da znaci da si ti naivna jer verujes u tu pricu...

ali ako te neko ispali posle prvog, drugog, treceg puta a stalno ponavlja isto, onda

tu nesto nije u redu! Odma ga treba odje6ati!

Jer su to po meni labilne licnosti....a ne volim takve

Budete sa nekim i on vas stalno drži u nekoj neizvesnosti ali daje podsticaj u obećanjima za neku budućnost...ali kada dođe trenutak te neke budućnosti, ta osoba uvek nađe izgovor da to odloži i tako stalno.
E sad pošto je situacija uopštena mene interesuje šta je to posredi i da li je osoba koja veruje naivna, pa veruje u sve to ili je druga strana pokvarena i samo troši vreme one prve iz svog nekog sebičluka jer ga/je mrzi da traži nekog drugog?

Mislim da se danas ljudi vrlo lako poigravaju sa tudjim osecanjima, varaju, zavlace, vuku za nos...do momenta kada ona druga strana ne postavi pitanje o nekom "ozbiljnijem koraku", tada se prenu iz svojih ludorija i povlace...to su sebicni ljudi, zabavljaju se na tudj racun, zasicuju svoju dushu tudjim poverenjem, davanju, ljubavi, a onda kao kukavice napushtaju svoja gnezda...mora se biti oprezan...nazalost dosta je danas takvih...iz dosade unishte ponekad neciji zivot, ne razmishljajuci da je taj mozda imao shanse za srecu na sledecem koraku , da nije bio zaustavljen samo iz necije zabave...
Danas su ljudi zeljni one prave ljubavi, srece, iskrenosti i zato lako upadaju u mreze onih drugih dvolicnih, mislim da se ne radi tu o naivnoshcu vec jednostavno se zeli da se dozivi "ono pravo" u koje josh uvek verujemo:heart:

uglavnom je reč o barabi koja priča prazne priče a ne raelizuje ništa
mada možda je tip koji ima više planoveza budućnost i pokušava da skocka nešto, mada reće

Da ima nameru da reaguje za dalje, u smislu neke budućnosti, ne bi obećavao ništa. Zavisno i da li je pod pritiskom, ili ne...
Naivna je.

Mislim da se danas ljudi vrlo lako poigravaju sa tudjim osecanjima, varaju, zavlace, vuku za nos...do momenta kada ona druga strana ne postavi pitanje o nekom "ozbiljnijem koraku", tada se prenu iz svojih ludorija i povlace...to su sebicni ljudi, zabavljaju se na tudj racun, zasicuju svoju dushu tudjim poverenjem, davanju, ljubavi, a onda kao kukavice napushtaju svoja gnezda...mora se biti oprezan...nazalost dosta je danas takvih...iz dosade unishte ponekad neciji zivot, ne razmishljajuci da je taj mozda imao shanse za srecu na sledecem koraku , da nije bio zaustavljen samo iz necije zabave...
Danas su ljudi zeljni one prave ljubavi, srece, iskrenosti i zato lako upadaju u mreze onih drugih dvolicnih, mislim da se ne radi tu o naivnoshcu vec jednostavno se zeli da se dozivi "ono pravo" u koje josh uvek verujemo:heart:

...ali znaš kako se kaže ‚‚sve se vraća, sve se plaća‚‚....

Jaooo gluposti, postoji i u drugim sferama zivota, npr ja cu ovo prvog pa cu ono petnaestog, sledece godine u ovo vreme bicu milioner pa od toga svega nista. Po meni potpuna nesposobnost. Ta osoba koja sve to slusa nada se da ce od toga biti nesto (u ovom slucaju buducnost) tj. odgovara joj da veruje u to, jer ni sama ne moze da poveruje da je samo gubila vreme. Iskreno, zaobilazim to da se ne bih smarala previse :whistling:
Druga strana zna sta osoba koja veruje ocekuje pa stalno laze i maze jer nema potrebu da bilo sta menja. Po meni treba postaviti ultimatum "ili cemo tako ili raskidamo"

Poslednja izmena:

Pa očigledno postoji neka prepreka, ambivalencija 80% za, 20% protiv ..kažu takav je odnos kod normalnih ljudi ....otuda i neizvjesnost....

Back